5 LinkedIn tips om een succesvol bedrijf op te bouwen

Hoe kom ik aan 5 LinkedIn tips? Deze week gaf ik (Mirjam) een talk op een LinkedIn seminar van Aramik Garabidian. Aramiks werkwijze intrigeert mij mateloos. Zonder te adverteren heeft hij een succesvol bedrijf opgebouwd als LinkedIn Expert. Hij weet gigantisch veel van LinkedIn.

Ik mocht spreken op zijn event. Dat betekende dat ik met heel veel kennis over LinkedIn naar huis ging. En deze kennis deel ik deze week met jou in deze gloednieuwe podcast.

Leuk detail: volgende week verschijnt het interview met Aramik Garabidian in deze podcast en hoor je alle laatste ontwikkelingen en tips over LinkedIn. Daarnaast heeft hij een bijzonder verhaal. Maar nu eerst in deze aflevering de 5 Do’s en Dont’s van LinkedIn.

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/36w663/Aflevering_5_Dos_en_Donts_van_LinkedIn.mp3″ title=”5 LinkedIn tips om een succesvol bedrijf op te bouwen” ]

Het bericht 5 LinkedIn tips om een succesvol bedrijf op te bouwen verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *