#70 Korting op een gaaf event en prijswinaars

Een extra aflevering in de Hooked on Business podcast, om twee belangrijke redenen.

Allereerst krijg je als trouwe luisteraar van deze podcast een hele mooie korting op een heel tof online event dat volgende week van start gaat, van 3 /m 7 juli vindt het Internet Marketing Summit plaats. Online, dus je kunt alles gewoon vanuit huis, kantoor of tropische werkplek volgen.

Wat is het Internet Marketing Summit en wat kun jij verwachten?

Tijdens de drie dagen van het Summit zijn er meer dan 20 sprekers die hun sporen op het internet inmiddels verdiend hebben. Zij geven een workshop, demonstratie of lezing en jij kunt daarbij live aanwezig zijn. Aan het eind is er zelfs ruimte om vragen te stellen aan de spreker! Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Alles wordt opgenomen en als deelnemer van het Internet Marketing Summit krijg jij exclusief toegang tot de opnames.

Voor wie is het Internet Marketing Summit?

Of je nu startend ZZP’er bent of gevorderd ondernemer, het gaat erom dat jij wilt groeien met inzet van alle mogelijkheden die het internet biedt. Tijdens het Internet Marketing Summit hoor je alle nieuwe trends als het gaat om online marketing, social media en verdienmodellen.

Welke sprekers zijn er?

Er zijn meer dan 20 sprekers die hun sporen als het gaat om geld verdienen via het internet inmiddels verdiend hebben.

Bijvoorbeeld Eelco de Boer over geld verdienen via het internet. Of Dean Jackson over de nieuwste trends als het gaat over het inzetten van e-mailmarketing voor de groei van je bedrijf. Of Demian Beenakker die vertelt over de exponentiële groei van zijn bedrijven via het internet.

Maar ook enkele Hooked on Business podcast gasten spreken tijdens het Internet Marketing Summit. Zoals Aranka van der Voorden over hoe zij in no-time groeide van 0 naar 100.000 volgers op Instagram. En Janne Schuijn vertelt hoe ze het voor elkaar kreeg om haar boek binnen een paar dagen uit te verkopen én hoe zij haar 63.000 volgers op Instagram daarvoor inzet.

Andere sprekers zijn Wilco de Kreij van UpViral. En influencer Cynthia Schultz over de groei van Miss Lipgloss naar Structuurjunkie. Joshua Kaats over Dropshipping. En Martin Vellinga hoe jij ervoor zorgt dat je goed gevonden wordt via Google.

Natuurlijk hoor je ook alle actuele ontwikkelingen als het gaat over de inzet van social media, van workshops over Facebook adverteren tot Instagram en LinkedIn (hoe je in 7 stappen je netwerk vergroot).

Kortom, wil je op de hoogte zijn van alle laatste trends, zodat jij geen kansen mist om te groeien met je bedrijf? Zorg dan dat je het Internet Marketing Summit niet mist.

Ga naar internetmarketingsummit.nl en en schrijf je nu in met 50% korting en betaal slechts de introductieprijs van 175 euro. Wacht niet te lang want deze introductieprijs wordt binnenkort verhoogd.

Daarnaast krijg je als trouwe luisteraar van deze podcast een extra korting van 25 euro als je de kortingscode HOOKED invult.

Ten tweede hoor je in deze aflevering een aantal prijswinnaars van winacties.

Het boek van Mark Soons is gewonnen door Lieke Janssen en Harmen (geen achter-/ bedrijfsnaam bekend).

De Fotografie Module van de Insta Branding Training van Marlou Volkerink is gewonnen door Carola Boer.

Een week gratis sporten met Michiel Mulder is gewonnen door Reinhold Damminga.

De 2 boeken van Nel Griffioen zijn gewonnen door Jacobien de Haan en Juliëtte Molenbeek.

De boeken van Janne Schuijn zijn gewonnen door Rachel (Fysio met Rachel) en Steffie (Steffie coacht).

Het ticket van het event van Rob van Drunen  is gewonnen door Alexander Bijma.

Alle winnaars krijgen z.s.m. bericht over de gewonnen prijs.

Wil je met korting deelnemen aan het Internet Marketing Summit? Ga dan naar internetmarketingsummit.nl en vul de kortingscode HOOKED in.

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/7rxsg4/Korting_op_een_gaaf_event_en_prijswinnaars.mp3″ title=”#70 Korting op een gaaf event en prijswinaars” ]

Het bericht #70 Korting op een gaaf event en prijswinaars verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *