#78 Raymond Janssen: Stoppen met dierlijke producten

Wat denk jij als je op een gezellig feestje staat en je buurman bestelt geen gewone, maar groente bitterballen? Raymond Janssen is directeur bij een streekomroep en hij is zo iemand.

Bij een haringparty eet hij hoogstens de garnituur en als bij een biertje kijkt hij op het etiket voor hij een slok neemt.

Want hij eet en drinkt sinds vorig jaar veganistisch en dat betekent dat hij geen dierlijke producten wil.

In deze aflevering van de Zomerserie van de Hooked on Business podcast hoor je een interview met Raymond.

“Ik ben geen vegan evangelist!” benadrukt hij meermaals tijdens ons gesprek.

Raymonds vijftigste verjaardag naderde en dat gaf voor hem stof tot nadenken.

Want zijn eigen vader overleed toen hij 51 jaar was.

Aangezien hij zelf 2 kinderen heeft, wilde hij langer leven.

Toen hij zich ging verdiepen in een gezonde leefstijl, kwam hij uit op veganistisch.

Hij stelde zijn vriendin voor om het 30 dagen te proberen en dat beviel zo goed, dat ze tot op heden een vegan leefstijl aanhouden.

Als je jaren geleden tegen Raymond had gezegd dat hij nooit meer een lekker stukje vlees of vis zou eten, zou hij je ronduit uitgelachen hebben.

En toch is het nu al meer dan een jaar zijn realiteit en is hij nog niet van plan te stoppen.

Wat maakt dat hij deze keuze blijft maken?

Wat is de kracht van stoppen voor hem en wat kun jij daaruit meenemen als jij je gezondheid ook op nummer 1 wilt gaan zetten?

Wat heeft zijn nieuwe leefstijl hem gekost én opgeleverd?

Luister het interview met Raymond Janssen hier.

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/n3uiwz/Raymond_Janssen_De_kracht_van_stoppen_met_dierlijke_producten.mp3″ title=”#78 Raymond Janssen: De kracht van stoppen met dierlijke producten” ]

Het bericht #78 Raymond Janssen: Stoppen met dierlijke producten verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *