Deze actie is helaas niet meer geldig

Dagen
Uren
Minuten

Unieke mogelijkheid om toegang te krijgen tot het meest complete business programma voor simpele bedrijfsgroei, financiële vrijheid en ontspannen ondernemen.

Nu tijdelijk: eerste maand maar 25 euro toegang i.p.v. 145 euro.

✅ Als je je nu aanmeldt, krijg je direct toegang tot mijn gehele programma t.w.v. 2.500 euro + bonussen t.w.v. 5.105 euro

Ga voor de easy way: meer inkomsten zonder harder te werken

Hey jij daar! Ja jij, lieve, razend ambitieuze ondernemer! Ik zie je hard werken. Ik hoor je verlangen naar meer. Meer klanten. Meer financiële vrijheid. Maar ook meer rust. Vertrouwen. En gewoon, simpelweg doen waar je zo enorm blij van wordt. Al is dat soms een beetje verstopt door alle ruis en afleiding.

Ik begrijp je. Toen ik 12 jaar geleden startte met ondernemen, had ik werkelijk geen idee waar ik aan begon. Ik kreeg een opdracht en daarvoor moest ik simpelweg staan ingeschreven als zelfstandige. Daarom schreef ik me in bij de kvk.

Ik werkte ‘uurtje-factuurtje’: de ene keer had ik weinig klanten en was ik vol aan het ‘husslen’, waardoor ik de maand daarop veel klanten had en geen tijd meer had om nieuwe klanten te krijgen.

Het was keihard werken. Meer verdienen? Meer werken.

Al snel merkte ik dat ik meer wilde. De vraag die ik me stelde, was: “in de tijd dat ik deze training geef in een zaaltje met 8 deelnemers, waarom niet 50, 100 of 1.000 mensen helpen met mijn kennis en ervaring?”

Omdat ik veel mensen tegelijk wilde bereiken, verdiepte ik me in online ondernemen. Maar ik liep tegen een probleem aan. Want ik wilde wel online groeien, maar ik had er simpelweg de tijd niet voor. Ik was voor mijn gevoel continu aan het husslen of aan het werken met klanten.

Het voelde alsof ik verstrikt was geraakt in een ratrace.

Een ratrace van:

Daardoor:

Ik WIST wel dat ik moeilijke keuzes uitstelde, maar ik DEED ondertussen niets (behalve steeds harder rennen).

Met als gevolg dat ik telkens weer het gevoel had: “Ik doe maar wat”. Geen idee had welke richting ik opging, behalve nadat ik weer een guru volgde die me een nieuwe richting opwees die ik dan 2 dagen volgde om vervolgens compleet ‘lost’ achter te blijven.

Daardoor had ik continu gebrek aan inspiratie, aan energie. Had telkens het idee dat ik in een soort ‘tussenfase’ zat, terwijl ik geen idee had wanneer die fase was begonnen en weer eindigde.

Ik was altijd maar druk.

Dus ik verdiepte mij in het verhogen van mijn productiviteit door tools te gebruiken als Trello en Asana, de pomodoro techniek en de Miracle Morning met om 5 uur opstaan.

Conclusie: ik werkte alleen maar meer en harder.

En eerlijk is eerlijk? Ik raakte keer op keer totaal de weg kwijt. Ik vroeg me aan het eind van de dag af wat ik nu eigenlijk had gedaan. En aan het begin van de dag had ik geen idee wat ik nu ook alweer van plan was. Ik voelde me vaak richtingloos en daardoor enorm gefrustreerd.

De methodes waren misschien doelgericht, maar ik werd er niet gelukkig van. Ik had een baan voor mijzelf gecreëerd. Ik zag in dat ik in een soort overlevingsstand terecht was gekomen waarin ik mezelf gevangen hield. Continu van doel naar doel en van to-do naar to-do afvinkend.

Met als gevolg dat ik me helemaal leeg, energie-loos en totaal zonder inspiratie voelde.

Ik was uitgeput.

Op doorzettingsvermogen en wilskracht haalde ik in 2018 geleden mijn eerste ton binnen. Yeahhhh cheers! Die avond proostte ik op het succes. Maar de volgende dag lag ik op apegapen. En dat lag niet aan de champagne van de avond ervoor 😉 Ik had mezelf compleet uitgeput met al het husselen, social media en continue maar jakkeren naar het volgende doel.

Het voelde als een klassiek rock bottom moment. Maar ik wist 1 ding zeker. Dit moest anders. Dit WILDE ik anders.

Ik was moe.

Moe van alle slimme trucjes, winnende methodes, het stellen van keiharde doelen en het herhalen van helpende affirmaties.

Ik wilde een manier die 100% bij mij past. Een manier van ondernemen waarin ik helemaal mezelf kan zijn. Waarin ik mijn sterke ambitie en missie kan uitleven én daar tegelijkertijd goed geld mee te verdienen. ZONDER gestressed en uitgeput achter te blijven.

Ik kan je vertellen: dat was best een zoektocht. Ik merkte dat het een compleet nieuwe manier van ondernemen is. Want aan de ene kant hoor je over het ondernemerschap: je moet bikkelhard zijn en als je hard genoeg werkt, kom je er wel. Aan de andere kant: visualiseer je doel, wees lief voor jezelf en op een dag zal het werkelijkheid zijn.

Een soort jungle van enerzijds schreeuwende business coaches en anderzijds fluisterende spiri wiri’s.

De manier die ik heb ontdekt is nieuw en anders. Het is een unieke combinatie van enerzijds bewezen business strategieën voor meer betalende klanten en financiële vrijheid. Anderzijds concrete stappen om definitief af te rekenen met stress, altijd maar druk zijn zonder resultaat en ongestructureerd aanklooien.

Deze nieuwe manier van ondernemen ben ik De Easy Way gaan noemen.

Easy, omdat:

Dit heeft de Easy Way ondernemen mij inmiddels opgeleverd:

Ok, dit zijn hele mooie resultaten en ik ben onwijs dankbaar voor alle klanten die ik daardoor heb mogen helpen. Waar ik echt een verschil voor heb kunnen zijn. Ze bellen me op, sturen me berichtjes en bedanken me. Waardoor ik me een rijk mens voel, zeker niet alleen financieel.

Maar het meest succesvolle wat ik zelf vind en voel, is toch wel dat ik me meer happy, gemotiveerd en vol energie en drive voel dan ooit.

En nee, dat heb ik niet te danken aan me ‘stretchen’, door ‘uit mijn comfortzone’ en ‘in mijn kracht te staan’ 😉 Ook niet door om vijf uur ’s ochtends fris en fruitig affirmaties op te zeggen. Dan lig ik namelijk nog te slapen 😉 Bij deze het bewijs: uitslapen maakt je geen slechte ondernemer 😊

Eerlijk is eerlijk: het duurde even voor ik mijn easy way volledig omarmde en leefde. Lange tijd heb ik me aangepast. Ik zag dat de meeste mensen om me heen het ‘wel goed zo’ vinden. Hun leven gaat ‘zijn gangetje’. Een soort middenmoot. En dat is prima! Als jij blij bent, ben ik blij. Maar ik merkte zelf dat ik er niet meer blij van werd. Dat het me als een te kleine jas niet meer paste. Te ingetogen. Te nietszeggend. Te klein. Te aangepast. Te vals bescheiden. Te kleurloos.

Sinds ik mijn easy way heb gevonden én volledig leef, heb ik eindelijk ruimte gegeven aan mijn grenzeloze ambitie. Is er een niet te temmen creatieflow op gang gekomen. Een niet in te dammen enthousiasme. Ik pas me niet meer aan. Ik houd me niet meer in. Ik ben helemaal ok met mezelf. Sinds ik de easy way bewandel, is mijn groei unstoppable.

Even wat highlights van de afgelopen maanden:

Regelmatig krijg ik de vraag: “maar Mirjam HOE doe je dat allemaal?” en “Hoe komt het dat je zoveel voor elkaar krijgt, ZONDER dat je compleet uitgeblust bent?” en “wat moet ik doen om ook minder te werken, meer inkomsten te krijgen en meer vrijheid te ervaren ZONDER harder te werken?”

Ik kan er kort over zijn:

Ik volg mijn

Easy Way

Deze weg ligt nu ook voor jou volledig open. Als je kiest voor de easy way, kies je voor makkelijk. Ga je voor flow.  Vertrouw je op je gut-feeling dat het ook voor jou ‘easy’ mag zijn. Ver weg van ingewikkeld, complex en zwaar.

Al mijn kennis en ervaring over de easy way naar meer inkomsten en impact verzamelde ik in mijn business programma de Easy Way. Waarin jouw persoonlijke pad naar exponentiële business groei al voor je is uitgestippeld.

Dit is wat je ontdekt in de easy way:

9 van de 10 ondernemers die bij me aankloppen, zijn net als ik grenzeloos ambitieus, maar hebben tegelijkertijd het idee dat ze op dit moment teveel werken, te vaak ‘maar wat doen’ of tegen een plafond aanlopen van mogelijkheden en bereik.

 Die nu bijvoorbeeld voornamelijk of alleen maar 1:1 met klanten werken. Of die eenzaam op een zolderkamertje allerlei strategieën uitproberen die ze van allerlei ‘experts’ te horen krijgen.

Ondernemers met veel talent, met prachtige producten en diensten, waarbij het verkopen lastig gaat en stabiele inkomsten uitblijven. Waardoor het telkens als een soort sprint voelt richting de volgende maand. En structuur, richting en strategie ontbreekt. Of een strategie hebben bedacht of uitvoeren die niet (meer) goed voelt. Omdat ze uit hun jasje groeien. Of niet bij ze past. Waardoor ze zich regelmatig richtingloos en zonder energie voelen. Chagrijnig en kortaf worden. Niet lekker in hun vel zitten.

Voor die ondernemers is:

De easy way is voor jou als jij ook grenzeloos wilt groeien.

Maar wel zonder:

De Easy Way is voor jou als je:

In de easy way onthul ik onder andere:

Je ontdekt jouw persoonlijke Easy Way, waardoor je uitzonderlijke en krachtige stappen zet die je niet voor mogelijk had gehouden en waardoor je structureel meer impact en inkomsten krijgt, zonder harder te werken.

Dit is de easy way niet:

Sterker nog:

Jij kunt ook net als ik de code kraken van jouw ideale business. Waarin je meer inkomsten en klanten krijgt, waarin je je klanten écht goed helpt, maar tegelijkertijd zelf wél onbegrensde vrijheid ervaart. De easy way heeft zich inmiddels bewezen. En die deel ik stap voor stap in mijn business groei-programma De Easy Way.

De vier stappen in de Easy Way zijn kort en simpel, krachtig en doeltreffend, waardoor jij nu eindelijk exponentieel groeit zonder harder te werken. Waardoor jij:

Kortom: een bedrijf dat werkt voor jou in plaats van andersom 😊

Business Programma

De Easy Way is een business programma om jouw bedrijf exponentieel te laten groeien. Je ziet het vast en zeker om je heen: business-programma’s zijn prijzig. Waarom? Eigenlijk heel simpel: investeren in een goed business programma levert je geld op. Het werkt als een verdubbelaar: je doet er 1 euro in en er komt minimaal 2 euro uit.

Omdat dit business programma je concreet helpt om je bedrijf te laten groeien, wordt de definitieve investering in de easy way 2.000 – 4.000 euro. Je verdient je investering immers terug.

Omdat de easy way op dit moment voor 90% af is, kun je meedoen voor een gereduceerd tarief van 1.250 euro per jaar. Bijna de helft van een ‘normaal’ business programma, terwijl je wel een compleet business programma krijgt 😊

Maar ik heb besloten om van 27  t/m 31 oktober iets te doen wat compleet tegen alle business wetten ingaat. Ten eerste omdat het om een zeer lage investering gaat, tegenwoordig hoor ik toch vooral: “vraag hoge prijzen!” en “verdien wat je waard bent!” Ik snap het, maar ik hanteer graag mijn eigen regels 😊 Ten tweede omdat ik je voor een miniscuul bedrag volledige toegang geef tot mijn business programma waarmee je de inkomsten van jouw bedrijf al meteen kunt boosten.

Dom van mij?
Tja, zou kunnen. Want je kunt besluiten om maar 1 maand mee te doen en dan heb je voor een inimini bedragje toegang tot aaaalll de modules video’s en kennis in De Easy Way. Maar, ik houd van easy en ja, soms ben ik een beetje crazy. Want in mijn bedrijf gelden mijn voorwaarden. En ik zal je zo meteen uitleggen waarom ik er nu voor kies om je toegang te geven tot een programma ter waarde van zo’n 2.500 euro voor een crazy tarief.

Ok, waarom dan deze actie?
Inspiratie hiervoor was een masterclass met Joop van den Ende waar ik laatst bij was in Beeld en Geluid.

Hij zei: “alles wat ik heb gedaan vanuit een intentie om er geld mee te verdienen, heeft niet goed uitgepakt. Alles wat ik heb gedaan vanuit mijn hart en een drive om anderen ten dienste te zijn, werd een succes.”

Deze uitspraak heeft me aan het denken gezet. Kijk, als ondernemer ben je geen charitatieve instelling of liefdadigheidsinstelling. Doel van een bedrijf (zie woordenboek) is winst maken.

Toch inspireerde Joops uitspraak me. Hij is een wijze man met ongelofelijke zakelijke successen op zijn naam. Daarom vroeg ik mij af: hoe kan ik zijn wijsheid in mijn bedrijf in de praktijk brengen? Wat kan ik vanuit mijn hart en drive bieden, zonder daar direct geld aan te verdienen, maar echt vanuit de intentie om anderen ten dienste te zijn? Waar kan ik anderen echt goed mee helpen?

Dan kom ik uit bij De Easy Way. Ik voel zo’n sterke missie om ondernemers uit de ratrace te trekken. Om ze vrijheid te laten ervaren, ook al zijn er tegenslagen. En om ze, net als eerdere klanten, duizenden, tienduizenden en honderdduizenden euro’s te laten verdienen met dat wat ze het allerliefst doen. Geen middenmootje. Maar echt de crème de la crème van dat waar ze van dromen.

De easy way heeft zich inmiddels bewezen. Het zorgt ervoor dat deelnemers weer joy ervaren in het ondernemerschap. En daar tegelijkertijd goed geld mee verdienen. Zo meteen zal ik ervaringen delen van klanten en hoe hun ondernemerschap en leven is veranderd. Maar nu eerst concreet. Want wat is nu eigenlijk die actie?

Dit is de tijdelijke actie:
Van 27 t/m 31 oktober geef ik jou de mogelijkheid om de eerste maand easy way mee te doen voor een te verwaarlozen investering die je binnen een week, dag of zelfs uur weer hebt terugverdiend:

De eerste maand slechts 25 euro

Dit zeggen mede easy wayers:

Tijdens de eerste maand van mijn deelname aan de easy way kreeg ik meteen 6 betalende klanten door de Cash-methode in het programma toe te passen. Voordat ik meedeed, had ik veel ideeën, maar kreeg ik de stappen om de inhoud + aanbod te maken niet goed helder. Daardoor lukte het me niet om concreet door te pakken. De easy way heeft mij niet alleen de praktische strategieën gegeven om vanuit een goed concept mijn online aanbod daadwerkelijk neer te zetten, maar gaf mij daarnaast precies de juiste stappen om mijn aanbod ook echt te verkopen. And so I did!"
Rinanda Christoffel
Eigenaar Coach- en Consultancy Bureau
“Ik heb best wel een aantal andere online programma’s gevolgd, maar ik ben verrast door de Easy Way: veel praktischer dan wat ik eerder heb gevolgd. Andere programma’s laten je toch vaak zwemmen, maar de korte uitleg en praktische opdrachten in de easy way zorgden er bij mij voor dat ik veel makkelijker een versimpeling kon aanbrengen in mijn bedrijf. De easy way is echt easy: je komt er veel eerder!”
Josien Westveer
Eigenaar Boerderijopvang en Oliemama
"Voordat ik meedeed met de easy way wist ik dat het tijd was voor een definitieve verandering in mijn bedrijf, maar ik merkte dat ik steeds bleef uitstellen. De Easy Way heeft me de definitieve doorbraak gegeven waar ik allang tegenaan zat te hikken, ik kreeg een definitieve duw in de rug om ‘mijn bedrijfje’ als mijn onderneming serieus te nemen. Nu voel ik mij echt ondernemer. Ik weet wat ik wil, waar ik naartoe ga en trek daardoor mijn ideale klanten aan. De samenwerking met hen stroomt moeiteloos, dat is echt heel fijn!”
Maaike Knoester
Maaike Knoester
Eigenaar Coreon

Dit is wat je krijgt:

Het hart van de easy way zijn vier modules met daarin video’s, stappenplannen en kant-en-klare templates. Daarmee creëer jij een krachtige strategie die helemaal bij jou past, je maakt een onweerstaanbaar aanbod, je gaat winstgevend verkopen en je ontwikkelt een onverslaanbare skillset, zodat jij in 4 stappen een simpel, winstgevend bedrijf krijgt met onbegrensde impact:

Module 1

Van los zand naar krachtige strategie. Een krachtige strategie start met een stevig fundament. Waarin jij ontdekt wat voor bedrijf jij nodig hebt om daarmee een onbegrensde impact mee te kunnen maken. Dit is de basis voor de volgende modules.

Module 2

Van vaag product naar onweerstaanbaar aanbod. Nadat je een heldere en krachtige strategie hebt geformuleerd ga je aan de slag met waar ik het het vaakst mis zie gaan: een onweerstaanbaar aanbod. In deze module ontdek je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, waardoor jij makkelijke JA’s krijgt van je klanten en je onbegrensd kunt opschalen.

Module 3

Van structureel te weinig inkomsten naar easy verkopen. Hoe anders zou jouw bedrijf en leven eruit zien als je moeiteloos kan verkopen? Hoe je easy verkoopt, ontdek je in deze derde module, zodat je van nieuwe leads moeiteloos nieuwe klanten maakt, zonder dat je voelt dat je ‘aan het verkopen bent’.

Module 4

Onverslaanbare winnende mindset. Hoe zorg je dat je niet blijft hangen, dat je groeistappen blijft zetten, dat je doorgaat waar anderen stoppen, dat je stopt waar anderen doorgaan. Hoe krijg je je onverslaanbare mindset zodat je van je bedrijf een succes maakt en belangrijker hoe je je bedrijf succesvol houdt? Dat ontdek je in de vierde module.

Extra

Toolbox

Met deze toolbox kan jij zonder moeite pakkende e-mail campagnes opzetten, winstgevend adverteren op social media, waardevolle weggevers online zetten en converterende websites maken. In praktische video’s wordt stap voor stap voorgedaan hoe je dit voor elkaar krijgt. Loop je toch vast? Geen probleem, technische specialisten staan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden, zodat je snel weer verder kunt.

Dagelijks kan je bij mij en mijn team professionals terecht met je twijfels, obstakels en vragen. Wij zijn er om je te helpen. Dat doen we als volgt:

Online coach sessies

In mijn coachsessies ben ik jouw persoonlijke sparringpartner. Ik denk met je mee over een nieuwe weggever, planning van je lancering, het krijgen van meer deelnemers voor je webinar, het neerzetten van een totaal-concept, het kiezen van een passend verdienmodel of het bepalen van een prijskaartje voor je producten. Ook de andere easy way-deelnemers denken met je me. Doel: stoppen met uitstellen, hulp bij keuzes maken, niet zelf blijven twijfelen of ‘vastdenken’, maar samen snelle én gedegen stappen zetten in je groei. We’ve got this!

Strategische marketing sessies

In onze strategische sessies is een marketing specialist aanwezig die je persoonlijk helpt en meedenkt over slimme marketing strategieën. Bijvoorbeeld het schrijven van een killer e-mailsreeks of het maken van onweerstaanbare advertenties. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder. En het is ook nog eens veel leuker! De strategiesessies geven je nieuwe energie en stap voor stap info, zodat (online) marketing leuk wordt én winst oplevert. Let’s do this together!

Gastcalls

De beste specialisten helpen je graag in hun GastCalls over bijvoorbeeld sales, klantreis, adverteren op Google, funnels en mindset. Hebben we een expertise niet in huis? Mis je een topic? Geef het aan en we regelen een expert die jou van A-Z alle insides leert. Super waardevol om van alle verschillende expertises te leren: succes gegarandeerd!

Community

24/7 kun je in onze warme en actieve community al je vragen stellen over alles waar jij als groeiend bedrijf tegenaan loopt. Gaat je lancering niet lekker? Twijfel je over de naam van je product? Vraag je je af of de prijs van je nieuwe training goed gekozen is? In de community vind je specialisten en like minded enthousiaste mede-easy wayers én natuurlijk zijn wij als experts er ook te vinden om je verder te helpen. De community is een warme en actieve omgeving waarin we samen leren en groeien. Let’s connect!

Lange termijn resultaten

Misschien vraag je je nu toch nog af of het zin heeft om te investeren in mijn Business-programma De Easy Way. Ten eerste: ga je je investering eruit halen? Ten tweede: waarom zou specifiek Mirjam mij kunnen helpen met business-groei? Ten derde: zijn dit niet allemaal quick fixes of loze beloftes, wat zijn de resultaten eigenlijk op de lange termijn voor mij als ondernemer?

Daarom heb ik eerdere business-klanten Marjolein, Rianne en Ingrid gevraagd hun ervaringen te delen nu ze na drie jaar terugkijken. Dit is wat ze zeggen:

"Drie jaar geleden werkte ik nog in loondienst en het was mijn grootste droom om daar uiteindelijk mee te stoppen en me volledig te richten op mijn bedrijf Lieve Moeders. Ondanks dat ik het spannend vond, besloot ik te investeren in een business-traject van Mirjam. Het traject heb ik ervaren als een schat aan informatie, zowel de online modules met bijvoorbeeld verkoopskills en ondernemersmindset als de betrokken begeleiding.

Daarnaast heeft het me connecties met andere like-minded ondernemers opgeleverd waar ik tot de dag van vandaag nog steeds op kan terugvallen. Al tijdens het traject besloot ik om minder te gaan werken. Mijn omzet verdubbelde waardoor mijn droom uitkwam en ik mijn baan in loondienst aan het eind van het traject heb opgezegd. Mijn 'hobby' destijds is nu drie jaar verder uitgegroeid tot een heel mooi winstgevend bedrijf waarin ik dagelijks van betekenis ben voor honderden lieve moeders. De basis hiervoor is gelegd destijds in het business-traject en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Marjolein Mennes
Eigenaar Lieve Moeders
"Drie jaar geleden volgde ik een business-traject bij Mirjam. Op dat moment was ik al even bezig als ondernemer, maar had ik weinig focus en deed ik teveel dingen die me veel te veel energie kostten, zoals 1:1 werken met paarden en ruiters. Door het traject heb ik ontdekt wat veel beter bij mij past, hoe ik mijn marketing nog veel beter en gerichter in kan zetten en ook meer ondernemingsgericht denken, in plaats van uurtje/factuurtje. Inmiddels zijn we drie jaar verder en is mijn bedrijf uitgegroeid tot een platform waarin ik dagelijks honderden paardenliefhebbers inspireer. De basis voor mijn bedrijf zoals het er nu staat, is gelegd destijds in het traject, zeker mijn groei als online ondernemer. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Rianne Dekker
Eigenaar Horse in Mind
“Al ruim 15 jaar ben ik ondernemer. Ik heb een praktijk voor remedial teaching. In de praktijk begeleid ik, samen met mijn 2 medewerkers, kinderen met leerproblemen. Drie volgde ik een business traject bij Mirjam. Ik had toen een idee of noem het ‘droom’. Ik wilde een opleiding op het gebied van lezen, spellen en dyslexie starten, zodat andere onderwijsprofessionals hun leerlingen nog beter zouden kunnen helpen. Maar ja. Ik heb een praktijk met 2 vestigingen. En die vroegen ook tijd. Hoe zou ik dit kunnen doen?

In het traject was er geen tijd meer om te piekeren, want na het maken van een gedegen plan, zat er maar 1 ding op: gewoon doen! Het resultaat was dat ik al tijdens het traject mijn eerste opleidingsgroep startte en deze zat direct vol.

Inmiddels zijn we 3 jaar verder, heb ik meerdere groepen in mijn opleiding gedraaid en staat mijn opleiding dus als een huis. Wat ik uit het traject heb meegenomen en nog steeds toepas, is dat ik veel beter weet waar ik energie van krijg (en wat me energie kost) en dat ik daar ook naar durf te luisteren. Ik heb nu een bedrijf wat bij mij past en waar ik me goed bij voel. Daar ben ik heel blij om.

Als je twijfelt om een business traject te starten bij Mirjam, bijvoorbeeld vanwege de investering: echt doen. Het levert je zoveel meer op dan je nu kunt bedenken."
Ingrid Raven
Eigenaar Kijk in de Praktijk

Alleen tijdens deze actie:

BONUS: Cash met je Kennis t.w.v. € 1.500

Achter de schermen werk ik aan een gloednieuw programma waarmee je in 3 stappen je eigen online cursus neerzet én verkoopt. Inclusief stap-voor-stap video’s en Toolbox. Deze cursus gaat straks de markt op voor minimaal € 1.500. Als je je nu inschrijft, krijg je toegang tot dit programma er helemaal gratis bij.

BONUS: AI Expert-Sessies t.w.v. € 1.254

AI en Chat GPT is niet meer weg te denken om onze bedrijfsgroei te versnellen. Maar welke AI Tools zijn het handigst? En hoe zet je ze precies in? Een drieluik met workshops van Simone Levie, Charida Dorder en Maartje Blijleven waar jij exclusief toegang toe krijgt als je meedoet met de easy way.

BONUS: Domineer t.w.v. € 597

Dit programma maakte ik dit voorjaar en er deden meer dan 100 deelnemers mee. Met dit programma domineer je in 4 stappen in jouw vakgebied en word je de nummer 1 expert: Choose, Claim, Cash en Close. Steek uit boven het gemiddelde van de markt. Domineer! Je krijgt exclusief toegang tot de audio-training, video’s en masterclasses bij de easy way.

BONUS: Business Expert Pack t.w.v. € 1.754

Krijg de beste business adviezen van de meest succesvolle online ondernemers van Nederland, waaronder Simone Levie, Kim Munnecom en Ninke van der Leck. Krijg exclusief toegang tot deze adviezen als je meedoet met de easy way.

Na de easy way heb jij eindelijk:

Kortom: van verkrampt doelen nastreven en iemand ‘worden’ naar ontspannen creëren en compleet jezelf zijn. Waardoor jouw bedrijf exponentieel groeit in inkomsten, impact en fun.

Heel eerlijk? Toen ik voorheen termen hoorde als ‘easy ondernemen’, ‘online geld verdienen’, ‘meer vrijheid’ en ‘moeiteloos’ dacht ik echt: “jaja… maar HOE DAN?” Ik miste concrete tools en iemand die me ook nog eens stap voor stap aan de hand nam.

Daarom krijg je in de easy way niet alleen de praktische tools HOE ik dat gedaan heb, maar kun je dagelijks terecht in de community en zijn er wekelijks coachsessies, Q&A’s en GastCalls via Zoom waarin we met de easy way-deelnemers bij elkaar komen en jij persoonlijk al jouw strategische vragen kunt stellen, zodat je wat je hebt geleerd in de Easy Way-training meteen kunt inzetten voor jou en jouw bedrijf.

De afgelopen jaren is het worstelen en ploeteren in mijn bedrijf vervangen door lekker in de flow ondernemen en werken (wat meer voelt als vakantie dan als werken, heel eerlijk gezegd 😊), daar goed geld mee verdienen en werken met de leukste klanten die er zijn.

Het mooie is: ik werk niet hard. Ik werk slim. Waardoor ik aan het eind van de dag energie over heb, in plaats van een leeg en ‘kapot’ gevoel na een dag husselen.

Ik voel me aan het eind van de week voldaan, omdat ik heel veel mooie klanten heb mogen helpen.

Ik ben voor mijn gevoel een ander persoon dan een paar jaar geleden: ik voel zoveel vrijheid in mezelf en om me heen, waardoor ik zoveel meer kan geven. Zonder mezelf te verliezen.

Ik ontdekte een belangrijk principe als ik terugkijk, wat ik jou stap voor stap leer in Easy Way, namelijk:

Hoe meer je volledig jezelf bent, hoe makkelijker het wordt om geld te verdienen. Zonder dat je het najaagt (doe ik ook niet 😊).

Daar had ik wel even wat jaartjes voor nodig om achter te komen, to be honest 😉

Maar inmiddels heb ik de code gekraakt voor een fijn leven én prachtige purpose driven business. En dat gun ik jou. Het is mogelijk om easy, ontspannen en vol vertrouwen te ondernemen. Om jouw persoonlijke easy way te vinden waarmee je zoveel meer voldoening, inkomsten en plezier krijgt.

De concrete strategieën en praktische tools, deel ik in de easy way stap voor stap met jou. Praktisch en to the point. Fluff-Factor onder nulpunt. Mijn complete stappenplan, zonder ook maar iets achter te houden.

Ook als je nu het gevoel hebt dat je maar wat ‘aanklooit’ of teveel ballen in de lucht houdt: het easy way programma is kort en simpel, krachtig en doeltreffend, waardoor jij nu eindelijk exponentieel groeit, zonder harder te werken.

En nee, dat doen we in de easy way niet door méér te doen of ingewikkelde, fancy toestanden aan je bedrijf of to do’s toe te voegen (my worst nightmare😱) Juist niet. Je bedrijf wordt simpeler. Maar super efficiënt. Je schaalt op wat werkt. Je doet meer van dat waar je blij van wordt. Zodat je stip op de horizon glashelder is. En je op dagelijkse basis precies weet wat je te doen staat.

De easy way is niet tijdrovend, het levert je tijd op, omdat ik samen met jou kritisch (en een tikkeltje meedogenloos 😉) naar je bedrijf ga kijken. Je ontdekt daardoor hoe je super snel keuzes maakt en een veel simpelere en winstgevendere business krijgt.

Veelgestelde vragen

Zit ik ergens aan vast?

Natuurlijk hoop ik dat je na de eerste maand easy way helemaal hooked bent aan het easy way ondernemen en dat je het heerlijk vindt om het niet meer alleen te doen, maar altijd een sparringspartner tot je beschikking te hebben voor structurele bedrijfsgroei. De investering voor de volgende maanden is 145 euro p/m. Maar je mag ook alleen komende maand meedoen, je kunt gewoon opzeggen zonder opgaaf van redenen. Geen probleem.

Kan ik makkelijk opzeggen?

Zeker, je kunt gewoon per maand opzeggen zonder opgaaf van redenen. You’re in charge! Natuurlijk hoop ik dat je na de eerste maand Easy Way helemaal hooked bent aan het easy way ondernemen en dat je het heerlijk vindt om het niet meer alleen te doen, maar altijd een sparringspartner tot je beschikking te hebben voor structurele bedrijfsgroei. De investering voor de volgende maanden is 145 euro p/m. Maar je mag ook alleen komende maand meedoen, je kunt gewoon opzeggen zonder opgaaf van redenen. Geen probleem.

Mirjam, wat is het addertje onder het gras?

De easy way is mijn passieproject. Ik vind het fantastisch om ondernemers stap voor stap te helpen hun easy way te vinden én daar vervolgens goed geld mee te verdienen. Het is mijzelf gelukt met de easy way, het lukt mijn klanten en ik kan niet wachten om jou ermee te helpen. Dus nee, in alle eerlijkheid: er is geen addertje. Je hebt ‘gewoon’ te maken met een enorm gepassioneerde ondernemer die deze crazy actie heeft bedacht en jij kunt hier ‘gewoon’ van profiteren 😊

Wat krijg ik nu precies als ik met de Easy Way meedoe?

Je krijg zolang je abonnement loopt toegang tot mijn Easy Way training én alle ondersteuning die daarbij hoort.

De Easy Way training

Het hart van de easy zijn vier modules met daarin video’s, stappenplannen en kant-en-klare templates. Daarmee creëer jij een krachtige strategie die helemaal bij jou past, je maakt een onweerstaanbaar aanbod, je gaat winstgevend verkopen en je ontwikkelt een onverslaanbare skillset, zodat jij in 4 stappen een simpel, winstgevend bedrijf krijgt met onbegrensde impact:

Module 1

Van los zand naar krachtige strategie. Een krachtige strategie start met een stevig fundament. Waarin jij ontdekt wat voor bedrijf jij nodig hebt om daarmee een onbegrensde impact mee te kunnen maken. Dit is de basis voor de volgende modules.

Module 2

Van vaag product naar onweerstaanbaar aanbod. Nadat je een heldere en krachtige strategie hebt geformuleerd ga je aan de slag met waar ik het het vaakst mis zie gaan: een onweerstaanbaar aanbod. In deze module ontdek je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, waardoor jij makkelijke JA’s krijgt van je klanten en je onbegrensd kunt opschalen.

Module 3

Van structureel te weinig inkomsten naar easy verkopen. Hoe anders zou jouw bedrijf en leven eruit zien als je moeiteloos kan verkopen? Hoe je easy verkoopt, ontdek je in deze derde module, zodat je van nieuwe leads moeiteloos nieuwe klanten maakt, zonder dat je voelt dat je ‘aan het verkopen bent’.

Module 4

Onverslaanbare winnende mindset. Hoe zorg je dat je niet blijft hangen, dat je groeistappen blijft zetten, dat je doorgaat waar anderen stoppen, dat je stopt waar anderen doorgaan. Hoe krijg je je onverslaanbare mindset zodat je van je bedrijf een succes maakt en belangrijker hoe je je bedrijf succesvol houdt? Dat ontdek je in de vierde module.

Toolbox.

Met deze toolbox kan jij zonder moeite pakkende e-mail campagnes opzetten, winstgevend adverteren op social media, waardevolle weggevers online zetten en converterende websites maken. In praktische video’s wordt stap voor stap voorgedaan hoe je dit voor elkaar krijgt. Loop je toch vast? Geen probleem, technische specialisten staan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden, zodat je snel weer verder kunt.

Ondersteuning

Dagelijks kan je bij mij en mijn team professionals terecht met je twijfels, obstakels en vragen. Wij zijn er om je te helpen. Dat doen we als volgt:

Online coach sessies

In mijn coachsessies ben ik jouw persoonlijke sparringpartner. Ik denk met je mee over een nieuwe weggever, planning van je lancering, het krijgen van meer deelnemers voor je webinar, het neerzetten van een totaal-concept, het kiezen van een passend verdienmodel of het bepalen van een prijskaartje voor je producten. Ook de andere easy way-deelnemers denken met je me. Doel: stoppen met uitstellen, hulp bij keuzes maken, niet zelf blijven twijfelen of ‘vastdenken’, maar samen snelle én gedegen stappen zetten in je groei. We’ve got this!

Strategische marketing sessies

In onze strategische sessies is een marketing specialist aanwezig die je persoonlijk helpt en meedenkt over slimme marketing strategieën. Bijvoorbeeld het schrijven van een killer e-mailsreeks of het maken van onweerstaanbare advertenties. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder. En het is ook nog eens veel leuker! De strategiesessies geven je nieuwe energie en stap voor stap info, zodat (online) marketing leuk wordt én winst oplevert. Let’s do this together!

Gastcalls

De beste specialisten helpen je graag in hun GastCalls over bijvoorbeeld sales, klantreis, adverteren op Google, funnels en mindset. Hebben we een expertise niet in huis? Mis je een topic? Geef het aan en we regelen een expert die jou van A-Z alle insides leert. Super waardevol om van alle verschillende expertises te leren: succes gegarandeerd!

Community

24/7 kun je in onze warme en actieve community al je vragen stellen over alles waar jij als groeiend bedrijf tegenaan loopt. Gaat je lancering niet lekker? Twijfel je over de naam van je product? Vraag je je af of de prijs van je nieuwe training goed gekozen is? In de community vind je specialisten en like minded enthousiaste mede-easy wayers én natuurlijk zijn wij als experts er ook te vinden om je verder te helpen. De community is een warme en actieve omgeving waarin we samen leren en groeien. Let’s connect!

Daarnaast krijg je allerlei toffe bonussen en extra’s t.w.v. meer dan 5.000 euro, kijk even op deze pagina voor alle info, want dat wordt hier een beetje lang. Maar weet: deze waarde krijg je nooit meer voor dit bedrag, dus: you’re welcome!

Wat voor ondersteuning krijg ik in de Easy Way?

Dagelijks kan je bij mij en mijn team professionals terecht met je twijfels, obstakels en vragen. Wij zijn er om je te helpen. Dat doen we als volgt:

Online coach sessies

In mijn coachsessies ben ik jouw persoonlijke sparringpartner. Ik denk met je mee over een nieuwe weggever, planning van je lancering, het krijgen van meer deelnemers voor je webinar, het neerzetten van een totaal-concept, het kiezen van een passend verdienmodel of het bepalen van een prijskaartje voor je producten. Ook de andere easy way-deelnemers denken met je me. Doel: stoppen met uitstellen, hulp bij keuzes maken, niet zelf blijven twijfelen of ‘vastdenken’, maar samen snelle én gedegen stappen zetten in je groei. We’ve got this!

Strategische marketing sessies

In onze strategische sessies is een marketing specialist aanwezig die je persoonlijk helpt en meedenkt over slimme marketing strategieën. Bijvoorbeeld het schrijven van een killer e-mailsreeks of het maken van onweerstaanbare advertenties. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder. En het is ook nog eens veel leuker! De strategiesessies geven je nieuwe energie en stap voor stap info, zodat (online) marketing leuk wordt én winst oplevert. Let’s do this together!

Gastcalls

De beste specialisten helpen je graag in hun GastCalls over bijvoorbeeld sales, klantreis, adverteren op Google, funnels en mindset. Hebben we een expertise niet in huis? Mis je een topic? Geef het aan en we regelen een expert die jou van A-Z alle insides leert. Super waardevol om van alle verschillende expertises te leren: succes gegarandeerd!

Community

24/7 kun je in onze warme en actieve community al je vragen stellen over alles waar jij als groeiend bedrijf tegenaan loopt. Gaat je lancering niet lekker? Twijfel je over de naam van je product? Vraag je je af of de prijs van je nieuwe training goed gekozen is? In de community vind je specialisten en like minded enthousiaste mede-easy wayers én natuurlijk zijn wij als experts er ook te vinden om je verder te helpen. De community is een warme en actieve omgeving waarin we samen leren en groeien. Let’s connect!

Waarom is de Easy Way zo goedkoop?

De Easy Way is de eerste maand slechts 25 euro, waarom? Dat is mijn easy way. Ik wil dat zo veel mogelijk mensen kennis kunnen maken met de easy way en kunnen kijken. Op die manier kan jij heel laagdrempig ontdekken of dit iets voor jou is en of je daar verder mee wilt.

Is dit wel het goede moment om met de Easy Way te starten?

Zeker! Je kunt elk moment opnieuw beginnen en de Easy Way bied je een krachtige boost om dat samen met mij te doen. Met mijn programma en onze ondersteuning maak je uitzonderlijke en krachtige stappen die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Daardoor krijg je structureel een groter bereik, meer impact en inkomsten krijgt, zonder harder te werken.

De reden waarom ik de Easy Way heb ontwikkeld, is dat het mij ook is gelukt om mijn easy way te vinden, en dat deel ik graag met anderen. Echt stap voor stap, zodat het super easy en vanzelfsprekend voor jou wordt om deze stappen ook te zetten. Als ik het kan, kun jij het zeker!

Wanneer starten we?

De Easy Way doe je op je eigen tempo, dus je kan direct starten met het vinden van jouw easy way mét mijn training en onze ondersteuning.

Is de Easy Way wel geschikt voor mij?

Nog even op een rijtje voor wie de Easy Way met name geschikt is:

  • Als je klaar bent met ad hoc husselen en klaar bent voor een structurele cash-injectie
  • Als je meer klanten wilt helpen, maar niet harder wilt werken
  • Als je easy (meer) online verkopen wil realiseren
  • Als je de af wil van uurtje/ factuurtje-systeem
  • Als je anderen nu met name 1:1 en persoonlijk helpt
  • Als je merkt dat je belangrijke to do’s uitstelt, terwijl die je wel groei zouden geven
  • Als je al online werkt, maar merkt dat de verkopen stroperig gaan
  • Als je diensten aanbiedt als bijvoorbeeld tekstschrijver, coach, kapper, fotograaf, marketing specialist, hovenier of personal trainer.
  • Als je merkt dat je voor belangrijke keuzes staat waar je maar niet uitkomt, bijvoorbeeld over een samenwerking, investering of prijs
  • Als je klaar bent met belemmeringen waardoor je niet groeit of je groei stagneert, terwijl je simpelweg wéét dat er veel meer in jou, je bedrijf en je ideeën zit
Ik ben niet technisch, past online ondernemern dan wel bij mij?

Ik zou je de vraag willen voorleggen: moet je per se technisch zijn om online te ondernemen? Ik denk het niet. Sterker nog, zelf ben ik compleet niet technisch en toch ben ik 100% online ondernemer. Ik zie klanten en collega’s die nog nooit een website hebben gebouwd en toch enorm succesvol zijn online.

Dus ik weet inmiddels: nee, je hoeft ZEKER niet technisch onderlegd te zijn om succesvol online te kunnen ondernemen!

Kan ik de kosten van de Easy Way aftrekken van de belasting?

Ja. Als je ondernemer bent, kun je de kosten aftrekken, want het zijn kosten die je maakt voor het bedrijf. Ook als je binnenkort je bedrijf gaat starten dan is het aannemelijk dat je deze training voor je bedrijf hebt aangeschaft, dan is het volledig aftrekbaar, ook de BTW.

Hoe lang heb ik toegang tot de Easy Way?

Je hebt toegang tot alles van de Easy Way zolang je abonnement loopt.

Ik heb nu geen tijd om te starten met de Easy Way, kan ik later starten?

Zeker! Je kunt je nu inschrijven en gebruik maken van de actie van 25 euro voor de eerste maand. Na je inschrijving stuur je een e-mail naar support@mirjamhegger.nl en geeft aan wanneer je wilt starten, dan regelen wij dat. Je kan tot 3 maanden later starten.

Ik zit niet zo lekker in mijn vel momenteel en twijfel of dit wel het goede moment is?

Graag stel ik je de vraag: hoe zou je het vinden om hulp te krijgen van een 100% selfmade online ondernemer om je eigen easy way te vinden? Waardoor je JUIST als je niet lekker in je vel zit, wél de drive hebt om eindelijk moeilijke keuzes te maken of door te pakken als het tegenzit. Bijvoorbeeld over een nieuw product wat je wilt maken of een samenwerking waar je liever mee wilt stoppen.

Je ontdekt in de Easy Way stap voor stap wat jouw easy way is zodat je juist lekkerder in je vel gaat zitten en lekkerder kan gaan ondernemen.

Ik heb al een online programma en veel geld uitgegeven aan cursussen en coaching, heeft het dan zin om mee te doen aan de Easy Way?

Jazeker! Tenminste, als je net als ik het heerlijk vindt om je te laten inspireren door selfmade ondernemers en stap voor stap de juiste strategieën wilt, zodat je die ook voor je eigen bedrijf gaat implementeren.

Op een manier die bij JOU past, zonder slinkse trucjes of tijdrovende strategieën. Maar juist door te versimpelen, je business lekker lean in te steken, waardoor niet alleen je business maar ook je leven lichter en makkelijker voelt. Leun tijdens de Easy Way lekker op mijn energie en vibe en laat je meevoeren in een compleet andere manier van ondernemen dan je gewend bent!

Ik wil geen online programma, heeft het dan zin om mee te doen aan de Easy Way?

In de Easy Way deel ik stap voor stap wat mij heeft geholpen om jaar na jaar mijn omzet te verdubbelen zonder harder te werken (steeds minder eigenlijk 😊). Een belangrijk onderdeel hierin is van offline naar online werken. VOOR MIJ.

Misschien is jouw manier van versimpelen juist om af te komen van de gedachten dat online programma’s de heilige graal zijn, en past 1:1 werken veel beter bij je. TOP! Dat is wat je gaat ontdekken in de Easy Way. Een manier van werken en leven die bij JOU past. Waar JIJ blij van wordt. Wat jou energie en vrijheid geeft. Een business waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Zonder opgelegde grenzen van jezelf of anderen. Een bedrijf dat werkt voor jou, in plaats van andersom. Dát is de Easy Way jij gaat vinden. En ik ga jou daarbij helpen. We doen het samen!

Wat is het verschil tussen de Easy Way en andere business programma’s?

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hé hoi! Wat leuk dat je er nog steeds bent! En tof dat je helemaal tot hier hebt gelezen.

Nu we hier toch samen zijn, denk ik dat je me inmiddels wel een beetje hebt leren kennen en durf ik je een vrij directe vraag te stellen (als je denkt: liever niet, klik dan nu weg 😃).

Voor ik die vraag stel, nog even de 2 keuzes die je nu hebt nog even op een rijtje:

Keuze 1: Redenen bedenken om niet mee te doen aan de easy way: “ik weet niet of ik hier wel tijd voor heb” of “komt er niet veel te veel op me af in de easy way” of: “ik heb al zoveel geprobeerd” of “ik weet niet of dit het juiste moment is”.

Dit is hoe ik het zie: alles wat je aandacht geeft, groeit. Kies je voor moeilijk, ingewikkeld, zwaar en ‘gedoe’? Of kies je voor de voor jouw uitgestippelde easy way?

Ga eens voor jezelf na: hoe zou het zijn om te kiezen voor de makkelijke weg? Om dat pad samen met mij te ontdekken? Zodat je (weer) in de flow komt. Lekker ontspannen gaat ondernemen. Geloof me, een beter moment dan dit komt er niet. Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg. Ik weet het, dat is een cliché. Maar wel heel kloppend.

Keuze 2: Je schrijft je in voor de easy way en krijgt meteen toegang tot de gehele easy way training met daarin alle video’s, werkboeken en coachcalls waar je toegang toe krijgt. Ik kan zelf niet wachten om met jou deze super exciting stappen te zetten, I’m ALL-IN!

Mijn vraag aan jou is: stel, je blijft de dingen doen die je al deed. Op een manier die je al kent. Je maakt misschien zelfs alvast goede voornemens voor 2024. Want 2023 kun je wel afschrijven…

Hoe ziet jouw bedrijf en leven er dan over een jaar uit?

Goede voornemens zijn iets anders dan een commitment. En dat is precies wat anders is aan de easy way. In de easy way maak je een definitieve doorbraak. Naar meer inkomsten, impact en rust. Ondernemen vanuit vrijheid en vertrouwen. Groeien vanuit een diep commitment. Een commitment die elk goed voornemen doet verbleken.

Het is mogelijk, echt. Natuurlijk zijn er veel guru’s die anders beweren. Ze prediken over discipline en doorzettingsvermogen. Keihard doelgericht knallen. I’ve been there! En het maakte me totaal ongelukkig, dat weet je inmiddels.

Ik heb lang gezocht naar een manier die wél bij me past. Die wél werkt voor mij. Maar ook zeker voor mijn bedrijf. Waardoor de groei van mijn bedrijf de afgelopen jaren razendsnel ging. De resultaten daarvan heb je inmiddels op deze pagina gelezen.

In de easy way deel ik mijn easy way wat zorgde voor mijn successen stap voor stap met je. Je ontdekt jouw eigen easy way, waardoor jouw successen onvermijdelijk gevolg zijn. Je bent nu maar 1 stap verwijderd van het kraken van jouw eigen code voor exponentiële groei 😊

Ik ben er meer dan klaar voor om doorbraak na doorbraak met jou te maken naar meer inkomsten, impact en rust in je bedrijf. Niet door harder te werken. Maar door juist de flow te volgen (zonder vaagheden!) en je easy way volledig te pakken. We doen het samen! Are you ready?

Te gek, ik kijk er zo naar uit! Ik zet de deuren van de easy way tijdelijk voor een zeer laag bedrag van maar 25 euro voor de eerste maand open. Je krijgt voor die 25 euro toegang tot mijn programma de easy way en bonussen ter waarde van ruim 5.000 euro.

Je zit nergens aan vast, als je wil kun je meteen weer opzeggen (ik hoop natuurlijk dat je blijft en de komende maanden nog meer crazy gave groeistappen gaat zetten!)

Het is mijn wens dat jij als grenzeloos ambitieuze ondernemer ook de easy way gaat bewandelen naar meer inkomsten, impact en fun. Daarom kun je nu gebruik maken van deze crazy actie. Er zit geen addertje onder het gras, ik houd niets achter, het is nu gewoon aan jou om de stap te zetten en je even aan te melden voor maar 25 euro. That’s it, lekker easy 😊 Let’s go!

Dit aanbod is tijdelijk en komt niet terug.