[Advent] De oplossing als je niet zo’n gewoontedier bent

Weet je nog niet goed of het podcast-avontuur je zal bevallen en wil je eerst eens kijken of het iets voor je is? Of merk je dat consistentie jou als podcast-maker niet zo makkelijk afgaat?

Vandaag krijg je de ultieme tip om tóch volledig je ei kwijt te kunnen in je podcast ZONDER meteen vast te zitten aan wekelijkse, dagelijkse of zelfs maandelijkse afleveringen 😊 In Amerika wordt dit al veel gedaan, maar in Nederland zie ik het nog maar weinig. Een mooie kans voor jou dus!

2 reacties

 1. Wat een prachtige tips.
  Ik heb nog geen podcast.
  Precies deze tip ben ik nu aan het toepassen op mijn you tube kanaal.
  Daar ben ik net mee begonnen.
  Ik kom er nu achter dat dat eigenlijk al korte podcast afleveringen zijn.
  Volgende stap wordt pidcast starten.
  Superbedankt
  Hartelijke groet Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *