[Advent] Ik kap ermee

Wiehoe! Er wordt vandaag weer een nieuw podcast-inspiratie venstertje voor je geopend in de Adventskalender! Dag 17 alweer en vandaag is een hele belangrijke dag in jouw podcast-reis.

Want hoe vaak krijg ik niet te horen: “een podcast kost me veel te veel tijd”. Waardoor aanstormende podcast-makers er niet aan beginnen en podcast-makers met een podcast meer dan eens denken: “ik kap ermee!”

Ohhh denk ik dan. Zonde! Want als je je podcast slim inzet, is je podcast juist een content kanon die je enorm veel tijd gaat opleveren. Hoe? Dat ontdek je vandaag in de Podcast Inspiratie Adventskalender!

PS Ben je klaar met uitstellen en wil je hulp wil van professionals bij het succesvol starten van jouw eigen podcast, dan nodig ik je heel graag uit om je aan te melden voor de Podcast Academy waarin wij jou persoonlijk helpen om in 4 stappen niet alleen je podcast te starten, maar ook om luisteraars te krijgen en er geld mee te verdienen. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.

Nu nog geldt een hele toffe Eindejaarsactie. Want, als jij nu besluit om eindelijk te stoppen met uitstellen en je podcast te starten met onze hulp, krijg je niet alleen meer dan 50% korting én kun je nog instappen voor de oude prijs, want volgend jaar wordt de prijs van de Academy definitief verhoogd. Maar je krijgt ook nog eens de Sprint t.w.v. 995 euro erbij. Tijdens de Sprint start je binnen 3 weken jouw eigen nummer 1 podcast en wij helpen je daarmee. Yes dit wil ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *