[Advent] Met je poten in de blubber

Wat is het laatste concert waar jij was?

Met wie was je daar? Kun je de sfeer nog herinneren? Was het op een kleine, intieme locatie? Of stond je biergooiend en zwetend tussen een grote mensenmassa met je poten in de blubber?

Het gevoel van een concert vergeet je nooit. Zeker niet als het je idool is, van wie je al jarenlang zelf platen draait.

Zelf ben ik een enorme fan van Bruce Springsteen (anyone with me? Reply op deze mail!)

Ik heb tientallen concerten van hem bezocht in zowel binnen- als buitenland. Ik overigens niet alleen. Bruce is een familiedingetje. Ik ga er samen met met onder andere mijn vader, oom en tantes naartoe. Inderdaad, met z’n allen in de blubber als het even moet 😉

Bruce heeft net een nieuw album uitgebracht. Super mooi! Toch, als ik volgend jaar juni weer sinds lange tijd naar zijn concert ga, hoop ik dat hij niet alleen zijn nieuwe nummers speelt. Maar juist ook zijn klassiekers, zoals Dancing in the Dark en Born to run.

Herkenbaar? Wie is jouw lievelingsband of artiest?

Stel, je gaat binnenkort naar een concert waar die geprogrammeerd staat. Wil je dan alleen nieuwe songs horen?

Ik denk dat je juist ook de grote hits van jaren geleden wil meezingen. Want dat brengt herinneringen naar boven en geeft je een goed gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *