[Advent] Tijd om je licht te laten schijnen

De afgelopen Adventstijd heb je alle ingrediënten voor het succesvol (her)starten van jouw eigen podcast ontvangen. Nu de Adventsperiode én deze Adventskalender bijna eindigt, is het tijd om je luisteraars écht te verlichten met jouw boodschap.

Want je kunt alles helemaal op orde hebben met je podcast: precies de goede microfoon en voilá je onderwerpen tip-top in orde. Maar als je je luisteraar niet echt raakt. Dan weten weinig luisteraars je te vinden én blijven hangen.

Misschien denk je nu dat het heel ingewikkeld is en dat je diep moet gaan graven om te weten hoe je de luisteraar kunt raken en dus kunt aantrekken met jouw informatie en informatie. Vraag je je af wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je luisteraar geboeid blijft.

Maar ik zal je vast verklappen dat je jezelf maar 1 simpele vraag hoeft te stellen en dat je die vraag zelfs in 1 simpele zin kunt beantwoorden.

Waardoor je je luisteraar niet alleen aantrekt en boeit met dat wat jij te delen hebt, maar er ook nog eens voor zorgt dat je luisteraar zit te wachten op jouw afleveringen en heel graag iets van je wil kopen of met je wil samenwerken.

Die simpele vraag deel ik natuurlijk vandaag met je in deze Adventskalender!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *