[Advent] Wat je geeft, krijg je terug

Vandaag alweer de laatste dag van deze Podcast Inspiratie Adventskalender en wat heb ik ervan genoten om alle podcast-informatie en inspiratie voor je te bedenken, op te schrijven en in dagelijkse podcast-afleveringen op te nemen!

Het was een feest om dit voor je te doen en aan de reacties te merken, was dat voor de deelnemers aan de Adventskalender ook zo. Tof als jij ook even laat weten wat je grootste inzicht was door het ontvangen van de Adventskalender, reply even op deze mail.

MAAR! We hebben nog 1 dag vandaag en zoals ik al eerder aangaf: ik heb het beste voor het laatst bewaard.

Mijn boodschap voor jou heb ik in een video opgenomen die ik dit jaar heb laten maken. Je hoort daarin het nummer 1 ingrediënt wat ervoor zorgde dat ik de afgelopen jaren zo enorm gegroeid ben, niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk.

Je bekijkt de video hier.

Het starten van mijn eigen podcast speelde daarin een cruciale rol. Wat ik precies bedoel, zie je in deze video.

Ik wens je toe dat ook jij in 2023 (alhoewel, je kunt ook vandaag nog beginnen 😊) nog veel meer jouw talenten gaat leven, waardoor je nog veel meer kunt gaan geven. Daardoor kun je een groot verschil maken. Een veel groter verschil dan je nu denkt. Op een super simpele, stap voor stap manier. Namelijk: je eigen podcast. Kun je daar nog wel wat hulp in gebruiken? We staan voor je klaar in de Podcast Academy en op dit moment geldt nog een hele mooie Eindejaarsactie.

Een hele fijne kerstavond gewenst vanavond en natuurlijk hele fijne kerstdagen morgen en overmorgen. Laat je horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *