Podcast Inspiratie

Adventskalender

dag 11

Welkom bij Dag 11 van de Podcast Inspiratie Adventskalender waarbij je 24 dagen lang podcast-inspiratie en opdrachten krijgt, zodat jij in no-time je eigen podcast start, luisteraars krijgt en er geld mee verdient.

Ga met je muis over de afbeelding hieronder en ontdek het woord van vandaag. Scroll nog wat verder naar beneden op deze pagina en ontdek de podcast inspiratie die bij het woord van vandaag hoort. Ook vind je daar de podcast-aflevering van vandaag. Let’s Go!

Doorbreek

Vandaag op Dag 11 is het woord in de Podcast Inspiratie Adventskalender Zet door. En nogmaals, als je de Adventskalender nog niet hebt gedownload, doe dat dan nu gratis via mirjamhegger.nl/advent

Zet door is vandaag het woord en dit is de boodschap die daarbij hoort:

Wat nu als je compleet gevangen zit in alle ideëen die je hebt, of je nu een startende of gevorderde podcast-maker bent? Genoeg ideeën over nieuwe afleveringen, je titel, de gasten die je wil spreken. Maar toch lukt het je niet om daadwerkelijk in actie te komen.

Het blijft bij die microfoon in de doos of een mail met uitnodiging aan je gast in de map ‘concepten’.

Hoe voorkom je ten eerste dat je vast komt te zitten in alle ideeën die je hebt. En ten tweede: hoe doorbreek je de onzichtbare muur die je voelt?

Kortom: hoe kom je nu echt in actie?

Je kent vast de quote wel: “A journey of a thousand miles begins with a single step”.

De Chinese filosoof Lao Tsu deed deze uitspraak een paar honderd jaar voor Christus en hoewel dat al duizenden jaren geleden is, heeft hij het nog steeds bij het rechte eind. Het hoeft niet per se groots en meeslepend. Juist niet! Elke stap, ook het starten of herstarten van jouw eigen nummer 1 podcast begint met het zetten van 1 simpele stap.

En het fijne is, dat je het helemaal niet alleen hoeft te doen. Er is altijd wel iemand die je kan en wil helpen. Dus: doorbreek de onzichtbare muur en kom in actie!

Ik zal zo de opdracht van vandaag met je delen, maar misschien is het volgende interessant voor je:

Als je klaar bent met uitstellen en hulp wil van professionals bij het succesvol starten van jouw eigen podcast, dan nodig ik je heel graag uit om je aan te melden voor de Podcast Academy waarin wij jou persoonlijk helpen om in 4 stappen niet alleen je podcast te starten, maar ook om luisteraars te krijgen en er geld mee te verdienen. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.

Nu nog geldt een hele toffe Eindejaarsactie. Want, als jij nu besluit om eindelijk te stoppen met uitstellen en je podcast te starten met onze hulp, krijg je niet alleen meer dan 50% korting én kun je nog instappen voor de oude prijs, want volgend jaar wordt de prijs van de Academy definitief verhoogd. Maar je krijgt ook nog eens de Sprint t.w.v. 995 euro erbij. Tijdens de Sprint start je binnen 3 weken jouw eigen nummer 1 podcast en wij helpen je daarmee.

Opdracht:

Ga voor jezelf na welke onzichtbare muur je voor jezelf hebt opgeworpen. Is het de techniek? Teveel ideeën? Of misschien te weinig tijd? Inventariseer wat je obstakel precies is en vraag hulp. Misschien aan iemand die al een podcast heeft of aan een expert zoals in de Podcast Academy voor je klaarstaan. We helpen je heel graag! Klik hieronder op de button om je aan te melden, tot snel!