Podcast Inspiratie

Adventskalender

dag 14

Welkom bij Dag 14 van de Podcast Inspiratie Adventskalender waarbij je 24 dagen lang podcast-inspiratie en opdrachten krijgt, zodat jij in no-time je eigen podcast start, luisteraars krijgt en er geld mee verdient.

Ga met je muis over de afbeelding hieronder en ontdek het woord van vandaag. Scroll nog wat verder naar beneden op deze pagina en ontdek de podcast inspiratie die bij het woord van vandaag hoort. Ook vind je daar de podcast-aflevering van vandaag. Let’s Go!

Batch

Heb je moeite om wekelijks een nieuwe podcast-aflevering te maken? Of ben je bang dat je op een gegeven moment geen nieuwe onderwerpen of inspiratie hebt?

Misschien loop je daar zelfs nu al tegen aan. Heb je net als een schrijver een writers-block kan ervaren, een soort podcast-block waarbij er maar geen nieuwe podcast-afleveringen uit je mond komen.

Balen! Maar ik heb de oplossing voor je.

Batchen. Ok wat is batchen en hoe werkt het?

Wat ik zelf bijvoorbeeld doe, is minimaal een uur per maand blok om nieuwe topics voor mijn afleveringen te brainstormen. Heb ik een onderwerp te pakken, dan brainstorm ik daar weer op door. Op die manier heb ik in no-time tientallen onderwerpen voor afleveringen te pakken.

Vervolgens plan ik minimaal een dagdeel, maar soms ook een dag, per maand in om afleveringen op te nemen. Ik noem dat ook wel batchen. Je batcht zowel het brainstormen over mogelijke onderwerpen als het opnemen van je afleveringen.

Op die manier heb je nooit meer tekort aan inspiratie en afleveringen.

Opdracht:

Plan nog deze maand een uur in je agenda om over onderwerpen van afleveringen te brainstormen en om je afleveringen ook op te nemen.

Boek Mirjam Hegger Podcasten voor ondernemers

Wil je nog veel meer inspiratie en informatie over podcasten?

Bestel dan nú mijn gloednieuwe nummer 1 boek:

Succesvol

Podcasten

Voor Ondernemers

Hét boek voor ondernemers die impact willen maken, razendsnel willen starten, groeien en geld willen verdienen met hun eigen podcast. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.