Podcast Inspiratie

Adventskalender

dag 2

Welkom bij Dag 2 van de Podcast Inspiratie Adventskalender waarbij je 24 dagen lang podcast-inspiratie en opdrachten krijgt, zodat jij in no-time je eigen podcast start, luisteraars krijgt en er geld mee verdient.

Ga met je muis over de afbeelding hieronder en ontdek het woord van vandaag. Scroll nog wat verder naar beneden op deze pagina en ontdek de podcast inspiratie die bij het woord van vandaag hoort. Ook vind je daar de podcast-aflevering van vandaag. Let’s Go!

Verdien

Geld verdienen met je podcast? Is dat wel mogelijk? En heb je dan niet eerst heel veel luisteraars nodig?

Geluiden die ik vaak hoor als het gaat over je podcast ‘monitizen’ ofwel: geld verdienen met je podcast. Toch ben ik ervan overtuigd dat het als ondernemer essentieel is om meteen, nog voor de start van hun podcast, na te denken over hoe je podcast bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen. Of het nu gaat om het krijgen van meer bezoekers in je winkel, het inspireren van anderen of om meer producten te verkopen: denk erover na hoe je geld wil verdienen met je podcast.

Heb je al een podcast? Ook dan nodig ik je uit om de verschillende verdienmodellen te onderzoeken en er eentje te kiezen die bij je past. Zo niet, dan wordt je podcast een soort ‘dingetje ernaast’. Eindeloos zonde, want geld verdienen met je podcast is zo goed mogelijk, ik zie het bij mijn klanten gebeuren.

Opdracht: Lees dit gratis online Podcast Masters Magazine waarin je 5 praktijkvoorbeelden leest van podcast-makers die geld verdienen met hun podcast. En daar heb je echt geen honderden luisteraars voor nodig, dat hoor je van Marjon die meteen ruim 10.000 euro incasseerde na haar eerste podcast-aflevering. Bekijk het magazine nu helemaal gratis!

Boek Mirjam Hegger Podcasten voor ondernemers

Wil je nog veel meer inspiratie en informatie over podcasten?

Bestel dan nú mijn gloednieuwe nummer 1 boek:

Succesvol

Podcasten

Voor Ondernemers

Hét boek voor ondernemers die impact willen maken, razendsnel willen starten, groeien en geld willen verdienen met hun eigen podcast. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.