Podcast Inspiratie

Adventskalender

dag 21

Welkom bij Dag 21 van de Podcast Inspiratie Adventskalender waarbij je 24 dagen lang podcast-inspiratie en opdrachten krijgt, zodat jij in no-time je eigen podcast start, luisteraars krijgt en er geld mee verdient.

Ga met je muis over de afbeelding hieronder en ontdek het woord van vandaag. Scroll nog wat verder naar beneden op deze pagina en ontdek de podcast inspiratie die bij het woord van vandaag hoort. Ook vind je daar de podcast-aflevering van vandaag. Let’s Go!

Stop

Wat ik zoveel talentvolle podcast-makers of podcast-makers to be zie doen, is: stoppen. Waardoor ze nooit beginnen óf nooit echt doorbreken. Zo super zonde! Terwijl ze er bijna zijn…

Ok, hoe kun jij dit veelvoorkomende ‘gat’ tussen nooit beginnen en tussentijds stoppen voorkomen of het gat dichten, zodat jij doorbreekt?

Door simpelweg te stoppen met stoppen😊

Tja, dat klinkt misschien heel simpel, maar het is wel mijn boodschap voor vandaag:

Stop met stoppen!

Stoppen met stoppen doe je door:

  • Te geloven dat jouw podcast (to be) super waardevol is
  • Stappen te blijven zetten, ondanks dat het soms moeilijk vindt en uitstelt
  • Hulp te vragen daar waar je stagneert, bijvoorbeeld technische ondersteuning of hulp bij de promotie van je podcast
  • Structuur aan te brengen en je opnames te plannen

Dus, lieve deelnemer aan deze Adventskaleder. Vandaag is het tijd om te stoppen met stoppen! Te stoppen met uitstellen, twijfelen, alles alleen willen doen en zelfsabotage. Het is tijd voor de volgende stap, let’s GO!

Ik zal zo de opdracht van vandaag met je delen, maar als je nu echt voelt dat je helemaal klaar bent met uitstellen en alles zelf uitzoeken en hulp wil bij professionals bij niet alleen het starten, maar ook luisteraars en geld verdienen met jouw eigen podcast, dan nodig ik je heel graag uit om mee te gaan doen met de Podcast Academy waarin wij jou persoonlijk helpen in drie weken je eigen nummer 1 podcast succesvol te starten of herstarten. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.

Als jij nu besluit om eindelijk te stoppen met stoppen, te stoppen met uitstellen en te stoppen met alles zelf te willen doen, dan krijg je niet alleen meer dan 50% korting én kun je nog instappen voor de oude prijs, want volgend jaar wordt de prijs van de Academy definitief verhoogd. Maar je krijgt ook nog eens de Sprint t.w.v. 995 euro erbij. Tijdens de Sprint start je binnen 3 weken jouw eigen nummer 1 podcast en wij helpen je daarmee.

Opdracht:

Ga na waar jij stagneert. Ben je aan het uitstellen? Twijfelen? Blijf je vastlopen in je eentje en vraag je geen hulp? Detecteer dan nu wat er precies gebeurt, en stop vervolgens met stoppen.

Als je daar wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken, dan helpen wij je heel graag verder in de Podcast Academy, schrijf je nu in met de Eindejaarsactie, ga naar mirjamhegger.nl/actie

Boek Mirjam Hegger Podcasten voor ondernemers

Wil je nog veel meer inspiratie en informatie over podcasten?

Bestel dan nú mijn gloednieuwe nummer 1 boek:

Succesvol

Podcasten

Voor Ondernemers

Hét boek voor ondernemers die impact willen maken, razendsnel willen starten, groeien en geld willen verdienen met hun eigen podcast. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.