Podcast Inspiratie

Adventskalender

dag 24

Welkom bij Dag 24 van de Podcast Inspiratie Adventskalender waarbij je 24 dagen lang podcast-inspiratie en opdrachten krijgt, zodat jij in no-time je eigen podcast start, luisteraars krijgt en er geld mee verdient.

Ga met je muis over de afbeelding hieronder en ontdek het woord van vandaag. Scroll nog wat verder naar beneden op deze pagina en ontdek de podcast inspiratie die bij het woord van vandaag hoort. Ook vind je daar de podcast-aflevering van vandaag. Let’s Go!

Geef

Vandaag alweer de laatste dag van deze Podcast Inspiratie Adventskalender, wat heb ik ervan genoten om alle podcast-informatie en inspiratie voor je te bedenken, op te schrijven en in dagelijkse podcast-afleveringen op te nemen!

Mijn boodschap voor jou van vandaag heb ik in een video opgenomen, zie hieronder, die ik dit jaar heb laten maken. Je hoort daarin het nummer 1 ingrediënt wat ervoor zorgde dat ik de afgelopen jaren zo enorm gegroeid ben, niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk.

Je bekijkt de video hier:

Ik wens je toe dat ook jij in 2023 (alhoewel, je kunt ook vandaag nog beginnen 😊) nog veel meer jouw talenten gaat leven, waardoor je nog veel meer kunt gaan geven. Daardoor kun je een groot verschil maken. Een veel groter verschil dan je nu denkt. Op een super simpele, stap voor stap manier. Namelijk: je eigen podcast.

Kun je daar nog wel wat hulp in gebruiken? We staan voor je klaar in de Podcast Academy en op dit moment geldt nog een hele mooie Eindejaarsactie.

Een hele fijne kerstavond gewenst vanavond en natuurlijk hele fijne kerstdagen morgen en overmorgen.

Laat je horen!

Boek Mirjam Hegger Podcasten voor ondernemers

Wil je nog veel meer inspiratie en informatie over podcasten?

Bestel dan nú mijn gloednieuwe nummer 1 boek:

Succesvol

Podcasten

Voor Ondernemers

Hét boek voor ondernemers die impact willen maken, razendsnel willen starten, groeien en geld willen verdienen met hun eigen podcast. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.