Podcast Inspiratie

Adventskalender

dag 3

Welkom bij Dag 3 van de Podcast Inspiratie Adventskalender waarbij je 24 dagen lang podcast-inspiratie en opdrachten krijgt, zodat jij in no-time je eigen podcast start, luisteraars krijgt en er geld mee verdient.

Ga met je muis over de afbeelding hieronder en ontdek het woord van vandaag. Scroll nog wat verder naar beneden op deze pagina en ontdek de podcast inspiratie die bij het woord van vandaag hoort. Ook vind je daar de podcast-aflevering van vandaag. Let’s Go!

Start

Wat is de meest gemaakte fout van podcast-makers? Een vraag die ik vaak krijg en beantwoord met: dat ze überhaupt niet starten. Misschien herken je het wel: je hebt inmiddels allang een microfoon in huis. Of hebt tig ideeën over je eigen podcast. Maar toch lukt het starten niet.

Je ziet als een berg op tegen de techniek. Of hebt geen idee waar je moet beginnen.

Of, podcast-makers die al een podcast hebben, maken geen nieuwe afleveringen. Ze hebben zoveel ideeën, dat ze niet (meer) in actie komen. Of stagneren omdat hun inspiratie op is.

Mijn advies: blijf niet hangen in ideeën en plannen, maar zet daadwerkelijk stappen, hoe klein ze ook voelen: elke stap is er 1 richting je einddoel!

Om je daarbij te helpen, maakte ik dit gratis Podcast Stappenplan voor je waarmee je in no-time je eigen podcast start. Heb je al een podcast? Dan geeft dit plan je nieuwe inspiratie.

Opdracht: Download nu helemaal gratis het Podcast Stappenplan en reken vandaag nog voorgoed af met uitstelgedrag!

Boek Mirjam Hegger Podcasten voor ondernemers

Wil je nog veel meer inspiratie en informatie over podcasten?

Bestel dan nú mijn gloednieuwe nummer 1 boek:

Succesvol

Podcasten

Voor Ondernemers

Hét boek voor ondernemers die impact willen maken, razendsnel willen starten, groeien en geld willen verdienen met hun eigen podcast. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.