Podcast Inspiratie

Adventskalender

dag 8

Welkom bij Dag 8 van de Podcast Inspiratie Adventskalender waarbij je 24 dagen lang podcast-inspiratie en opdrachten krijgt, zodat jij in no-time je eigen podcast start, luisteraars krijgt en er geld mee verdient.

Ga met je muis over de afbeelding hieronder en ontdek het woord van vandaag. Scroll nog wat verder naar beneden op deze pagina en ontdek de podcast inspiratie die bij het woord van vandaag hoort. Ook vind je daar de podcast-aflevering van vandaag. Let’s Go!

Deel

“Wie zit er nu op mijn podcast te wachten?” Een vraag die ik vaak krijg van podcast-makers in spé. Of van podcast-makers die hun luisteraars-aantallen vinden tegenvallen. Ze vragen zich af: “voor wie doe ik dit eigenlijk?”

Maar wees nu eens eerlijk. Wat is inspirerender dan de kennis te horen van de expert die jij bewondert. De avonturen van jouw favoriete podcaster. Of de verhalen van een echte vak-idioot.

Of je het nu wil of niet: ook jij bent (micro-) influencer op jouw misschien nog kleine vakgebied. Je staat aan de rand van een grote doorbraak, om jouw gebied, stap voor stap te veroveren!

Want ja, ook Beyoncé is ooit ergens begonnen. André van Duin. Obama. Of Oprah Winfrey.

Ik snap dat het misschien wat groots klinkt voor je. Maar wat ik ermee wil zeggen, is: iedere ster, artiest, influencer, succesvolle ondernemer, podcaster en sporter is ergens begonnen. Stap voor stap zijn ze gekomen waar ze nu staan.

Door het delen van hun kennis. Hun talent. Hun verhalen. Hun impact.

Dus: deel je verhaal. Start vandaag. Ook jouw verhaal mag gehoord worden, ook al denk je dat je nu nog niet genoeg weet of nog geen grote naam in de markt bent.

Het woordje NOG zegt genoeg! NOG niet.

Dus: vandaag is de dag. Om te delen wat je te delen hebt.

Jouw stem mag gehoord worden. Je hebt veel meer te delen dan je zelf denkt. Dus: start vandaag!

Opdracht:

Neem een berichtje op je voicerecorder op waarin je deze 3 zinnen afmaakt:

  • Ik geloof dat…
  • Ik sta ervoor dat…
  • Het is mijn missie om…

Deel dit voicebericht met minimaal 1 persoon. Je mag zelf kiezen met wie je het deelt. Mag iemand zijn die dichtbij je staat, zoals je zus of je partner. Maar mag ook een collega of klant zijn. Vandaag is de dag, let’s GO!

Boek Mirjam Hegger Podcasten voor ondernemers

Wil je nog veel meer inspiratie en informatie over podcasten?

Bestel dan nú mijn gloednieuwe nummer 1 boek:

Succesvol

Podcasten

Voor Ondernemers

Hét boek voor ondernemers die impact willen maken, razendsnel willen starten, groeien en geld willen verdienen met hun eigen podcast. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.