Advent: Een podcast kost vooral veel tijd. En geld.

Podcast Masters Podcast logo

Vandaag op Dag 2 is het woord in de Podcast Inspiratie Kalender Verdien. En nogmaals, als je ‘m nog niet hebt gedownload, doe dat dan nu gratis via mirjamhegger.nl/advent

Verdien is vandaag het woord en dit is de boodschap die daarbij hoort:

Geld verdienen met je podcast? Is dat wel mogelijk? En heb je dan niet eerst heel veel luisteraars nodig?

Geluiden die ik vaak hoor als het gaat over je podcast ‘monitizen’ ofwel: geld verdienen met je podcast. Toch ben ik ervan overtuigd dat het als ondernemer essentieel is om meteen, nog voor de start van hun podcast, na te denken over hoe je podcast bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen. Of het nu gaat om het krijgen van meer bezoekers in je winkel, het inspireren van anderen of om meer producten te verkopen: denk erover na hoe je geld wil verdienen met je podcast.

Heb je al een podcast? Ook dan nodig ik je uit om de verschillende verdienmodellen te onderzoeken en er eentje te kiezen die bij je past. Zo niet, dan wordt je podcast een soort ‘dingetje ernaast’. Eindeloos zonde, want geld verdienen met je podcast is zo goed mogelijk, ik zie het bij mijn klanten gebeuren.

Opdracht: Lees dit gratis online Podcast Masters Magazine waarin je 5 praktijkvoorbeelden leest van podcast-makers die geld verdienen met hun podcast. En daar heb je echt geen honderden luisteraars voor nodig, dat hoor je van Marjon die meteen ruim 10.000 euro incasseerde na haar eerste podcast-aflevering. Bekijk het magazine nu helemaal gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *