Anders dan anders

Eigenlijk was ik deze aflevering alweer vergeten, maar ik laat ‘m je nu toch nog horen, omdat ik denk dat het gaat over een onderwerp dat veel ondernemers voelen: anders zijn. Opgenomen tussen kerst en oud en nieuw waarin ik heel persoonlijk deel wanneer ik me anders dan anders voel en hoe ik hiermee omga.

Heel veel luisterplezier!

Eén reactie

  1. hoi Mirjam, je bent niet alleen. genoten van deze podcast. Ik heb nl met vallen en opstaan, en nog steeds, ontdekt dat ik niet anders kan en wil leven dan vanuit mijn diepste blijheid. En ja, mijn moeder was de eerste die mij openlijk zei dat ze mij raar vond. Pijnlijk om te horen, maar u pas snap ik, dat dat komt omdat ik vanuit n ander perspectief ileef en doe dan zij deed.: Ik luiste steeds meer naar mijn hart en dieper weten en dat leven en van genieten. Zo blij dat ik je Podcast training heb gekocht en nu de sprint volg. De techniek is n mega uitdaging maar creatief zijn en schrijven.Daarmee inspireren en aanzetten tot ……is mijn passie Dank voor je verhaal hier, hartegroet, Morgana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *