Aramik Garabidian: Van vluchteling naar nummer 1 expert

Deze week hoor je een bijzondere aflevering in de Hooked on Business podcast met LinkedIn Expert Aramik Garabidian.

Aramik heeft niet alleen op geheel eigen wijze de code van LinkedIn weten te kraken (zonder adverteren) maar heeft ook een heel bijzonder verhaal wat hij in deze aflevering voor het eerst zo ‘out in the open’ vertelt.

In 1995 vluchtte hij met zijn familie van Iran naar Nederland. Hij weet hoe het is om in de rij te staan voor eten. Hoe het is om een buitenstaander te voelen. De taal niet te beheersen. De spanning te voelen van misschien niet mogen blijven.

Nu, bijna 25 jaar laten, heeft hij een succesvol bedrijf weten op te bouwen en wordt hij in de markt gezien als de LinkedIn expert voor ondernemers. Wat heeft zijn succes te maken met zijn achtergrond?

Zijn bedrijf kent hoge pieken, maar ook diepe dalen. Zo had hij een paar jaar geleden een droom om naar Spanje te gaan met zijn gezin, maar kwam hij met schulden terug in Nederland. Wat is er over van zijn droom?

Natuurlijk onthult hij ook inside LinkedIn tips die je niet eerder hoorde. Waardoor jij LinkedIn voor jouw bedrijf succesvol kunt gaan inzetten.

Een bijzonder verhaal van een bijzondere ondernemer, deze week: Aramik Garabidian.

Download gratis 100 LinkedIn Tips via deze link.

[smart_track_player url=”https://mcdn.podbean.com/mf/web/mitabj/Aramik_Garabidian-Van_vluchteling_naar_nummer_1_expert.mp3″ title=”Aramik Garabidian – Van vluchteling naar nummer 1 expert” ]

 

Het bericht Aramik Garabidian: Van vluchteling naar nummer 1 expert verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *