Speciale

Boekactie

Podcast Masters Academy.

Start je eigen nummer 1 podcast en krijg direct meer klanten en opdrachten

Zelfs zonder honderden luisteraars of technische kennis

Vergroot je bereik, expert status en omzet met je eigen podcast

0
deelnemers gingen je voor
0
Google reviews
0
uit 5 ⭐

Bekijk eerst even mijn video voor jou

"Ik wil een groter bereik door het starten van een eigen podcast, maar waar begin ik?"

"Ik wil mijn kennis en inspiratie delen in een podcast, maar hoe krijg ik dat technisch voor elkaar?"

"Ik wil als dé expert gezien worden in mijn vakgebied, maar hoe kan dat in een podcast?"

Ontdek een simpele manier:

Ben je helemaal klaar met dit soort praktijken:

Stel dat er een manier is om wél gezien en gevraagd te worden als dé nummer 1 expert in jouw markt. Waarmee je in contact komt met een invloedrijk netwerk. En die je een trouwe fanbase geeft die ongeduldig zit te wachten op jouw kennis en inspiratie.

Bovendien is die manier:

Je hebt geen dure apparatuur nodig. Ook geen ‘old boys netwerk’. Noch coole editing skills. Of een dikke portemonnee. Geduld kun je ook overboord gooien.

Daarnaast is het een manier die nog bijna niemand in Nederland heeft ontdekt.

Terwijl iedereen over elkaar heen duikelt om zichtbaar te zijn op social media, zich blauw betaalt aan advertenties of zich dagen, weken en maanden achtereen opsluit om te zwoegen op een boek, zit jij als je deze manier hebt ontdekt, lekker relaxed in je eigen ruimte of buiten te praten and… that’s it!

Ben je klaar:

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Want jij bent op dit moment nog 1 van de weinige in Nederland en Vlaanderen die deze manier gaat ontdekken:

Het starten van jouw eigen succesvolle podcast.

Dit zijn de feiten waar ondernemers op dit moment van watertanden:

Er zijn volgens de laatste telling 5.971 Nederlandstalige podcastst, nog geen 6.000 dus

Vergelijk dat eens met de miljoenen Facebook, Instagram en YouTube accounts waar ondernemers zich verdringen om te adverteren voor absurde bedragen.

85% van de podcast luisteraars luistert je aflevering helemaal tot het einde

Vergelijk dat eens met de miljoenen Facebook, Instagram en YouTube accounts waar ondernemers zich verdringen om voor nog geen 3% van hun volgers zichtbaar te zijn op hun tijdlijn. Of te adverteren voor absurde bedragen.

Een podcast luisteraar luistert gemiddeld maar liefst 45 minuten naar een podcast

En dat in een tijd waar we de dag al swipend en scrollend doorbrengen op zoek naar meer informatie, nog meer entertainment en vooral... nog meer afleiding. Het overtuigen van een lezer, luisteraar of klant om bij je terug te komen kost een bedrijf duizenden, miljoenen, zo niet miljarden euro’s.

En nu is een eigen podcast eindelijk binnen handbereik, want in de Podcast Masters Academy lanceer je in no-time jouw eigen succesvolle podcast.

Stap voor stap nemen wij je aan de hand, ook als je geen idee hebt waar je moet beginnen of als je (net als 99% van de andere deelnemers) geen technisch wonder bent.

Als je nu start met de Podcast Masters Academy:

Zet je stap voor je stap je eigen podcast neer met onze hulp

Lanceer je je eigen nummer 1 podcast

Krijg je trouwe luisteraars en fans die jouw klant worden

ZONDER continu in Youtube te spitten - ZONDER een saaie opleiding te volgen - ZONDER alles alleen te doen

Als deelnemer aan de Podcast Masters Academy lanceer je in 4 stappen je eigen podcast:

1. Bedenk je podcast

De blauwdruk van jouw nummer 1 podcast (inclusief Geheime Lanceerstrategie om direct op nummer 1 te komen).

2. Creëer je podcast

Bewezen stappenplan om je podcast op te nemen, online te zetten en aan te melden bij o.a. Apple Podcast, Spotify en Google Podcasts. Gegarandeerd zonder technisch gedoe!

3. Promoot je podcast

Simpele technieken om je podcast te promoten, zodat jij (meer) luisteraars en ambassadeurs krijgt die niet alleen je podcast luisteren, maar jouw podcast ook promoten in hun eigen netwerk

4. Verdien met je podcast

25 verdienmodellen om direct geld te verdienen met je podcast, zonder eerst honderden luisteraars te verzamelen, zodat je podcast geen geldverslindende hobby wordt.

En met onze hulp start ook jij in no-time je eigen nummer 1 podcast:

Kant-en-klare templates

Kant-en-klare templates die direct succes opleveren, zoals een simpele tool voor het maken van een scorende podcast titel + mailtemplate waarmee ik meer dan 50 top gasten strikte voor mijn eigen podcast

Online live ondersteuning

Persoonlijke feedback en hulp tijdens online sessies waarin je niet alleen al je vragen kunt stellen, maar ook kunt sparren met experts over je podcast, bijvoorbeeld je in- en outro laten horen

Podcast Masters Community

Connect met meer dan 1000 ambitieuze podcast enthousiastelingen in Nederland en België in jouw eigen persoonlijke leeromgeving

24/7 vragen stellen

Stel je vragen 24/7 in de community aan één van onze podcast specialisten waardoor je nooit onnodige vertraging oploopt en super snel je eigen podcast start

Stap-voor-stap video's

Stap voor stap krijg je de techniek te zien in super simpele video’s, zodat je ook als je geen technisch wonder bent heel makkelijk jouw eigen podcast start

GARANTIE

99% van de deelnemers aan de Academy hebben geen specifieke technische kennis. De techniek wordt stap voor stap uitgelegd, zodat ook jij als je geen technisch wonder bent, jouw eigen podcast start met onze hulp. Heb je toch vragen? Loop je vast? Wij staan voor je klaar! Online in de community waar je 24/7 met je vraag terecht kunt en experts voor je klaar staan om je heel praktisch te helpen. Ook helpen we je graag in 1 van de Q&A’s. Omdat onze podcast experts dagelijks technische vraagstukken oplossen, is jouw hick up makkelijk en snel verholpen. En kun je weer verder met dat waar jij goed in bent, zonder technisch gedoe!

Ben jij klaar om van jouw sluimerende podcast idee een Podcast Buzzz te maken waardoor jouw luisteraar wild enthousiast wordt om met jou in zee te gaan?!

“Bijna 2 jaar geleden opende ik de deuren van de Podcast Masters Academy en inmiddels startten honderden Academy-deelnemers hun eigen podcast, fantastisch! Deelnemers die zich afvroegen: lukt het me technisch allemaal, gaan er wel mensen naar me luisteren en over welk onderwerp zal ik precies gaan podcasten. Maar ze zijn begonnen! En behaalden inmiddels fantastische resultaten.”

Marjon de Vroomen haalde meteen uit haar eerste aflevering 4 klanten ter waarde van ruim 10k:

Loes Heijmans kreeg meteen na haar eerste aflevering vragen van fabrikanten of zij betaald in haar podcast mochten:

Robin Seetz startte binnen een maand nadat hij in de Academy startte zijn eigen podcast:

En honden trainer Monique Bladder stond meteen op nummer 1 in de charts:

We zijn echt heel trots op de resultaten van onze klanten, want dit is waar we het voor doen! Inmiddels kregen we 151 google reviews met een gemiddelde rating van 4,8 uit 5 sterren.

“Als lezer van het boek 'Sucessvol Podcasten Voor Ondernemers' kun jij gebruik maken van een speciaal aanbod. Ook krijg je nu 50% korting op je aanmelding"

Dit is wat je nu allemaal krijgt:

Investering

Als lezer van het het boek ‘Succesvol Podcasten Voor Ondernemers betaal je geen 1000 euro maar slechts 495 euro excl BTW.

Bij deze Boekactie krijg je nu de volgende bonussen cadeau:

Podcast Masters Sprint t.w.v. € 995

In september en oktober hebben we alweer de vijfde Sprint gehad met klanten van de Academy. In deze Sprint worden de deelnemers aan de Academy dag voor dag meegenomen in het starten van hun eigen nummer 1 podcast. Alle opnames zijn terug te kijken. Dat is heel veel podcast kennis en inspiratie.

Podcast Gast Expert Pack t.w.v. € 1.935

Als deelnemer aan de Podcast Masters Academy krijg je maandelijks gastcalls van experts over onderwerpen als: stemgebruik, storytelling, pakkende podcast titel, merkrecht, SEO voor podcasten etc. 20 opnames van eerdere gastcalls krijg jij nu cadeau t.w.v. € 1.935

Dubbel zo lang toegang tot de Podcast Masters Academy t.w.v. minimaal € 495

6 maanden i.p.v. 3 maanden toegang tot de gehele Podcast Masters Academy, incl. trainingen, live Q&A's, de gastcalls die iedere maand gepland zijn én de online community met gelijkgestemden.

3 maanden gratis hosting bij Springcast met een waarde die op kan lopen tot wel € 80

Als deelnemer aan de Podcast Masters Academy krijg je maar liefst 3 maanden gratis hosting aangeboden bij de Nederlandse podcast host Springcast. Je krijgt 1 maand een proefabonnement en vervolgens krijg je nog 2 maanden gratis toegang als deelnemer aan de Podcast Academy.

Waarom podcasten?

Sterke stijging

Steeds meer mensen luisteren naar podcasts en in de toekomst zal dit alleen maar toenemen. In 2019 luisterde 2,2 miljoen Nederlanders een podcast. Daarnaast stijgen de advertentie inkomsten van een podcast momenteel met meer dan 20% per jaar.

Ruimte

Wereldwijd zijn er 500 miljoen blogging sites, 31 miljoen You Tube kanalen en maar 800.000 podcast kanalen. Ruimte genoeg dus voor jouw eigen onderscheidende podcast.

Loyaal

Een podcast luisteraar ervaart de band met de maker als heel persoonlijk en luistert doelbewust, loyaal en vol aandacht naar een podcast. Maar liefst 85% van de luisteraars luistert een aflevering helemaal. Een overgroot deel van de luisteraars (88%) luistert de meeste of alle afleveringen van 1 podcast show.

Impact

Met je eigen podcast kun je een geheel eigen podium creëeren waarmee je je visie, kennis en inspiratie op een hele waardevolle manier kunt uitdragen. Daardoor trek je als vanzelf luisteraars die graag naar je luisteren en van je willen leren.

Sales

Met je podcast creëer je een trouwe fanbase van luisteraars die graag naar je luisteren en met je willen samenwerken. Je podcast is daarmee een natuurlijke sales tool, zonder te hoeven husslen, pushen of duur te adverteren.

Niche

Er is in een podcast ruimte voor specialistische content over jouw specifieke expertise. Hiermee kan jouw bedrijf unieke, relevante én waardevolle content maken voor jouw specifieke doelgroep en jij kunt je als ondernemer uniek als expert in jouw niche profileren. Met een podcast kun je dus echt jouw niche aanspreken

Laagdrempelig

Een goede podcast is op een laagdrempelige manier te maken en er zijn podcasts in alle soorten en maten. Er zijn talloze manieren om voor jouw bedrijf een waardevolle en onderscheidende podcast te maken, van Q&A’s tot interviews, van monologen tot hoorspelen, het kan allemaal.

Door mijn podcast draaide ik vorige maand een 6 figure launch.

Kim Munnecom

De potentie van een eigen podcast is enorm. En de markt is nog lang niet verzadigd.

Dennis van Leeuwen

Van alle content die we maken, is onze podcast het minst tijdrovend.

Martijn en Tonny

Als ik moet kiezen tussen podcasten en radio kies ik voor podcasten.

Angelique Houtveen

Door het volgen van de Podcast Masters Academy zijn inmiddels honderden ondernemers hun eigen podcast gestart. Van artiest tot beleggingsspecialist en van opleidingsinstituut tot cosmeticabedrijf en leiderschapscoach:

Leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Mirjam Hegger, podcast expert én liefhebber van het eerste uur (ik startte zelf mijn eerste podcast in 2016).

Met mijn podcast Hooked on Business inspireer ik dageklijks ondernemers en bedrijven over het ondernemerschap. In mijn Podcast Masters Podcast inspireer ik wekelijks podcast makers (in spé).

Door mijn podcast ontmoet ik inspirerende ondernemers en lukte het mij door dit ontstane netwerk om tijdens een benefiet event dat ik organiseerde ruim 17.000 euro op te halen voor het goede doel. Ook podcast ik voor andere bedrijven, zoals winst.nl (Eelco de Boer) en Anne Quaars.

Ik organiseer jaarlijks het Podcast Summit met duizenden deelnemers, met gasten als Giel Beelen, Angelique Houtveen, Zarayda Groenhart, Igor Beuker, Martijn en Tonny van de IMU. Ook geef ik het allereerste Nederlandstalige podcast magazine uit met honderden lezers.

Ruim twee jaar geleden opende ik de deuren van de Podcast Masters Academy waarin ik samen met een team experts honderden podcast makers (in spé) help hun eigen succesvolle podcast te starten, van tandarts tot hondentrainer en van koffiebrander tot financieel expert.

Ben jij de volgende Podcast Master die ik succesvol mag begeleiden naar jouw eigen nummer 1 podcast?

Anderen over Mirjam:

“Vorig jaar had ik een poging gedaan om met podcasten te beginnen. Maar het bleef bij een poging. Gelukkig kwam Mirjam op mijn pad. Mijn eerste podcast staat online en de volgende staan al klaar. Dankzij Mirjams duidelijke en waardevolle feedback weet ik nu hoe ik het moet doen en waar ik op moet letten."

Elma Maaskant - Eigenaar Cosmetica Bedrijf Creative Cosmetics

“Mirjam heeft mij enorm geholpen met het verder ontwikkelen van mijn podcast. Haar unieke visie heeft mijn concept op zowel creatief als zakelijk vlak naar een hoger niveau getild. Mirjam heeft een scherp oog voor detail, en weet exact wat er nodig is om een podcast te vertalen naar een succesvol businessmodel. Ik kan je zeker aanraden om bij Mirjam aan te kloppen als jij je podcast op een professionele manier wilt neerzetten.”

Deams – HipHop Artiest

"Ik had al een podcast, maar die lag stil, omdat ik niet zo goed wist welke kant ik ermee op wilde. Daarom klopte ik aan bij Mirjam. Wat Mirjam echt onderscheidt van anderen: ze is zonder pretenties. Ze wil écht dat jij goed uit de verf komt en stelt haar talenten ten dienste aan jouw missie en aan jouw verhaal. Heel bijzonder. Ik ken niemand die zó podcast-gek is als Mirjam en dat enthousiasme is absoluut aanstekelijk."

Anke Verbruggen - Leiderschapscoach bij Mama Mojo

Reacties van andere Academy studenten:

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik precies bij de Podcast Masters Academy?
  • Je krijgt toegang tot de training van de Podcast Masters Academy met daarin 4 modules waarin je talloze lessen, video’s, templates en stappenplannen vindt. Daarin wordt stap voor stap meegenomen in het opzetten van, uitbouwen van en geld verdienen met je podcast. Je hoeft het wiel dus niet meer zelf uit te vinden, dat hebben wij vast voor je gedaan.
  • Je krijgt toegang tot de actieve community van de Podcast Masters Academy waar je al je vragen kan stellen aan alle andere deelnemers én onze podcast experts. Heb je technische of inhoudelijke vragen? Twijfel je ergens over? Of wil je wat vieren? Naast onze podcast professionals kun je hiervoor terecht in onze actieve community waar honderden ambitieuze en enthousiaste podcast makers in spé met je meedenken en je supporten.
  • Wekelijks zijn er online groep sessies met onze podcast experts waarin je al je vragen kunt stellen en je persoonlijk wordt begeleid.
  • Je krijgt het Podcast Postpakket thuis gestuurd.

Wij zorgen ervoor dat je er niet alleen voor staat. Wekelijks zijn er online sessies met onze podcast experts waar je kunt aansluiten en waarin je al je persoonlijke vragen kunt stellen, zoals welke podcast microfoon het best is of hoe je een goede podcast intro maakt. Wij staan voor je klaar!

Daarnaast krijg je toegang tot onze warme en actieve community van de Podcast Masters Academy met honderden ambitieuze en enthousiaste podcast makers (in spé) waar je al je vragen kan stellen aan alle andere deelnemers én onze podcast experts. Heb je technische of inhoudelijke vragen? Twijfel je ergens over? Of wil je wat vieren? Dat kan allemaal in de community.

  • Podcast Gast Expert Pack t.w.v. € 1.935​. Als deelnemer aan de Podcast Masters Academy krijg je toegang tot gastcalls van experts over onderwerpen als: stemgebruik, storytelling, pakkende podcast titel, merkrecht, SEO voor podcasten etc. 20 opnames van eerdere gastcalls krijg jij nu cadeau t.w.v. € 1.935
  • Dubbel zo lang toegang tot de Podcast Masters Academy t.w.v. minimaal € 495. Als je nu start met de Academy krijg je maar liefst 6 maanden i.p.v. 3 maanden toegang tot de gehele Podcast Masters Academy, incl. trainingen, live Q&A’s, de gastcalls én de online community met gelijkgestemden.
  • Opnames van de Podcast Masters Sprint t.w.v. € 495. Afgelopen september hebben we voor de vijfde keer voor klanten een Sprint georganiseerd waarin klanten dag voor dag worden meegenomen in het starten van hun eigen nummer 1 podcast. Deze opnames kan je in je eigen tempo terugkijken en in 3 weken je eigen podcast lanceren.
  • 2 maanden gratis hosting bij Springcast t.w.v.tot wel € 80. Als deelnemer aan de Podcast Masters Academy krijg je maar liefst 2 maanden gratis hosting aangeboden bij de Nederlandse podcast host Springcast.

Als deelnemer aan de Podcast Masters Academy krijg je toegang tot alle opnames van gastcalls van experts over onderwerpen als: stemgebruik, storytelling, pakkende podcast titel, merkrecht, SEO voor podcasten etc. Meer dan 20 opnames van eerdere gastcalls krijg jij nu cadeau t.w.v. € 1.935

Als deelnemer aan de Podcast Masters Academy krijg je maar liefst 2 maanden gratis hosting aangeboden bij de Nederlandse podcast host Springcast.

In september en oktober hebben we alweer de vijfde Sprint gehad met klanten van de Academy. In deze Sprint worden de deelnemers aan de Academy dag voor dag meegenomen in het starten van hun eigen nummer 1 podcast.

Alle opnames zijn terug te kijken. Dat is heel veel podcastkennis en -inspiratie.

Als je je inschrijft voor de Podcast Masters Academy, krijg je meteen toegang tot alle modules, lessen, video’s, templates en stappenplannen in de Academy, je kunt dus meteen starten! Je volgt de training in je eigen tempo en als je vragen hebt dan kan je deze altijd stellen in de community of in de live Q&A’s.

Als je nu start met de Academy krijg je maar liefst 6 maanden i.p.v. 3 maanden toegang tot de gehele Podcast Masters Academy, incl. trainingen, live Q&A’s, de gastcalls én de online community met gelijkgestemden.

Als de 6 maanden voorbij zijn dan kan je voor een klein bedrag verlengen en blijf je gewoon toegang houden tot alles, zodat je alles in je eigen tempo uit kan voeren.

Ja hoor dat kan! Je schrijft je nu gewoon in en vervolgens stuur je een mailtje naar: support@mirjamhegger.nl (of je antwoord gewoon op een mailtje van ons) en je geeft aan wanneer je wilt starten. Je kunt tot 3 maanden later starten.