Podcast Academy Kickstart

Yes, super gaaf!

Je hebt mijn boek gelezen en bent klaar voor de volgende stap.

Te gek dat ik jou daarmee mag helpen, Let's go!

Mirjam met koptelefoon 600x400

Je las in mijn boek de laatste podcast-cijfers, waaruit bleek:

De meeste ondernemers hebben het nog steeds niet door.

De kracht van podcasten.

Ze weten ’t wel, maar beginnen er niet aan.

Ze denken: “iedereen doet ’t al.”

Terwijl jouw klant op jou zit te wachten.

Op jouw kennis.

Op jouw verhalen.

Op jouw humor.

Op jouw wijsheid.

Op jouw enthousiasme.

Op jouw expertise.

Kortom: ze zitten te wachten op jou. Heel veel jou.

En nee, je hoeft echt niet allemaal afleveringen te maken over jouzelf. Afleveringen waarin je navelstaart, babbelt of ellenlang zevert over jezelf.

Podcasten is veel simpeler. Laat bijvoorbeeld verhalen door anderen vertellen. Deel achtergronden over jouw topic. Geef antwoord op vragen van luisteraars. Vertel verhalen over je klanten. Neem inspirerende visualisaties op als aflevering.

Je kunt ook toffe experts interviewen. Muziek laten horen om op weg te dromen. Inspirerende collega’s aan het woord laten. Of simpelweg in gesprek gaan met succesvolle klanten.

Niks is zo eenvoudig als podcasten.

Toch start je niet ….

Waardoor je blijft uitstellen.

Van idee tot daadwerkelijke lancering zit nu een gat. Een zwart gat. Vol twijfel. Ook wel angst. En een continu knagend gevoel van…

Als ik mijn eigen podcast zou beginnen, dan…

En ja, dat klopt. Je las in mijn boek de inspirerende verhalen van podcast-makers met inmiddels succesvolle podcasts.

Misschien denk je: “te ver van mijn bed”.

Toch zijn al deze succesvolle podcast-makers een keer begonnen.

En die start begon met één en dezelfde stap. Namelijk:

Met een besluit.

Kortom: Je kiest voor een groots bereik en onbegrensde impact

Dit is het moment om jouw besluit te nemen.

Om simpelweg de eerste stap te zetten.

Kun jij je voorstellen wat dat met jou en je business doet?

Wat zou er gebeuren als jij je stem eindelijk laat horen?

Wat zou het betekenen voor de groei van je bedrijf?

Hoeveel meer mensen kun je dan bereiken?

Hoe zou het zijn om te kiezen voor:

Twijfel, uitstellen en uiteindelijk het niet doen, levert alleen maar frustratie op, dat weet je inmiddels.

Je voelt je leeg, alleen en soms zelfs een nietsnut.

Maar weet: je bent niet alleen en je staat er al helemaal niet alleen voor!

Samen met mijn team podcast-professionals help ik jou graag om jouw eigen razendpopulaire podcast te starten.

We helpen je met het structureren van je ideeën en onderwerpen tot het kiezen van je podcast-titel, en het stap voor stap neerzetten van je podcast-afleveringen. Gegarandeerd zonder technische shizzle.

Welkom in de

Podcast Academy Kickstart!

Dit is wat je stap-voor-stap ontdekt:

De Podcast Academy Kickstart is super praktisch en compleet, waarin alles zit wat je nodig hebt voor het starten van jouw eigen nummer 1 podcast.

Als deelnemer aan de Podcast Academy Kickstart lanceer je in 3 stappen je eigen podcast:

1. Bedenk

De blauwdruk van jouw nummer 1 podcast (inclusief Geheime Lanceerstrategie om direct op nummer 1 te komen).

2. Creëer

Bewezen stappenplannen en praktische how to-video's waarmee je je eigen intro, outro en afleveringen opneemt. Gegarandeerd zonder technisch gedoe!

3. Lanceer

Je lanceert eenvoudig je podcast op de populaire podcast-platformen, zoals o.a. Spotify en YouTube én je podcast krijgt direct een boost met luisteraars.

we helpen je persoonlijk, zodat jij in no-time je eigen nummer 1 podcast start. dit krijg je:

Kant-en-klare templates

Kant-en-klare templates die direct succes opleveren, zoals een simpele tool voor het maken van een scorende podcast titel + mailtemplate waarmee ik meer dan 50 top gasten strikte voor mijn eigen podcast

Online live ondersteuning

Persoonlijke feedback en hulp tijdens online sessies waarin je niet alleen al je vragen kunt stellen, maar ook kunt sparren met experts over je podcast, bijvoorbeeld je in- en outro laten horen

Podcast Masters Community

Connect met meer dan 1000 ambitieuze podcast enthousiastelingen in Nederland en België in jouw eigen persoonlijke leeromgeving

24/7 vragen stellen

Stel je vragen 24/7 in de community aan één van onze podcast professionals waardoor je nooit onnodige vertraging oploopt en super snel je eigen podcast start

Stap-voor-stap video's

Stap voor stap krijg je de techniek te zien in super simpele video’s, zodat je ook als je geen technisch wonder bent heel makkelijk jouw eigen podcast start

GARANTIE

99% van de deelnemers aan de Academy hebben geen specifieke technische kennis. De techniek wordt stap voor stap uitgelegd, zodat ook jij als je geen technisch wonder bent, jouw eigen podcast start met onze hulp. Heb je toch vragen? Loop je vast? Wij staan voor je klaar! Online in de community waar je 24/7 met je vraag terecht kunt en experts voor je klaar staan om je heel praktisch te helpen. Ook helpen we je graag in 1 van de Q&A’s. Omdat onze podcast experts dagelijks technische vraagstukken oplossen, is jouw hick up makkelijk en snel verholpen. En kun je weer verder met dat waar jij goed in bent, zonder technisch gedoe!

Oud-deelnemers over de Academy:

Yes, dit is je eerste stap!

Voor jou als lezer van mijn boek heb ik een speciaal aanbod samengesteld: de Podcast Academy Kickstart.

Normaal is de investering voor de Podcast Academy Kickstart 1.000 euro. Jouw investering is nu maar 495 euro excl BTW.

Dat betekent dat je nu meer dan 60% korting krijgt.

Omdat ik geloof dat het tijd is:

Helemaal op jouw unieke manier, in jouw eigen vorm.

Super simpel. In jouw eigen podcast.

Jij als lezer van mijn boek krijgt niet alleen meer dan 60% korting, maar ook nog eens vier hele toffe, exclusieve bonussen cadeau:

Bonus 1: Sprint t.w.v. 995 euro

In 3 weken je eigen podcast online in de Sprint! Je krijgt persoonlijke hulp van mij en mijn team, waardoor je niet vastloopt en binnen 3 weken jouw nummer 1 podcast op alle populaire podcast-platformen staat, zoals Spotify en YouTube. Let's go!

Bonus 2: Expert Pack t.w.v. 1.960 euro

Ontdek in deze Expert Pack meer dan 20 GastCalls met alles over aan jouw podcast gekoppelde onderwerpen, zoals: stemgebruik, storytelling, pakkende podcast titel, muziekrechten en SEO voor podcasten. Deze ExpertPack geeft jouw podcast-lancering de definitieve boost voor jouw eigen nummer 1 podcast!

Bonus 3: Podcast Cash Accelerator t.w.v. 395 euro

Geld verdienen met je podcast moeilijk? Niet als je weet hoe! In de Podcast Cash Accelerator ontdek je alle geheimen en de beste tips over geld verdienen met je podcast van populaire podcasters zoals Giel Beelen, Kim Munnecom die je direct kunt toepassen voor jouw eigen podcast. Let's Cash It!

Bonus 4: Geen 3 weken maar 6 maanden toegang tot de Podcast Academy t.w.v. 296 euro

Met deze Bonus krijg je geen 3 weken, maar 6 maanden toegang tot alle video's, templates en lessen in de Academy, zodat je alles in eigen tempo kunt terugkijken. Je vindt er ook een warme en actieve community waarin je 24/7 je vraag kunt stellen, waardoor je er nooit alleen voor staat. We've got your back!

Deze Bonussen vertegenwoordigen een waarde van in totaal 3.726 euro en deze krijg jij als lezer van mijn boek er nu helemaal gratis bij!

De Podcast Academy Kickstart is super praktisch en geeft jou een zetje in de rug, is een accountability partner en een stok achter de deur als je kiest voor een groter bereik en mooie resultaten voor je bedrijf met je eigen podcast.

Ik geloof in jou. Ik geloof in jouw kennis en expertise. En als je dat combineert met de kracht van een eigen podcast… Magic happens!

Het is nu tijd om definitief af te rekenen met uitstelgedrag en perfectionisme. Je hoeft dit niet alleen te doen, we’ve got your back!

Ik heb er super veel zin in om jou samen met mijn team podcast-professionals persoonlijk te begeleiden om jouw eigen nummer 1 podcast te starten.

Ik kan niet wachten om jou te verwelkomen in de Podcast Academy Kickstart. Let’s go!