Branding Expert Manon Toma: hoe bouw je een gezond bedrijf met een ziekte

Deze week in de Hooked on Business podcast een interview met Manon Toma, personal brand strateeg & brand designer.

Manon helpt online ondernemers met presenteren van jezelf als personal brand. Op haar website zegt ze: “Online zichtbaar worden is onzin: mensen laten scrollen is de kunst namelijk niet, hóe laat je ze ermee stoppen?” Deze vraag beantwoordt ze zeker in dit interview. Je leert waarom het enorm belangrijk is om je als merk te profileren. En ook HOE je dat doet.

Daarnaast is een belangrijk onderwerp van gesprek hoe Manon een gezond bedrijf bouwt met haar ziekte. Anderhalf jaar geleden werd er een zeldzame longziekte bij Manon geconfronteerd. Hoe ga je om met de angst als ondernemer om ziek te worden en zijn? Manon vertelt dat haar ziekte niet alleen nare gevolgen heeft, maar dat er ook iets heel moois heeft ontstaan: haar kledinglijn Sickstyle waarmee ze een prachtige missie heeft. Een bijzonder interview met een bijzonder inspirerende ondernemer: Manon Toma!

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/vqknhh/_24_Branding_Expert_Manon_Toma_-_hoe_bouw_je_een_gezond_bedrijf_met_een_ziekte.mp3″ title=”#24 Branding Expert Manon Toma: hoe bouw je een gezond bedrijf met een ziekte” ]

Het bericht Branding Expert Manon Toma: hoe bouw je een gezond bedrijf met een ziekte verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *