Easy Big Business

Gratis Challenge: Versimpel je bedrijf en maximaliseer je winst en geluk

Creëer in 4 dagen vanuit Focus & Rust een ijzersterke bedrijfsstrategie voor 2024:

23 t/m 26 januari 2024

Ben jij klaar om in 2024 definitief:

4 - daagse challenge

Wat nu als steeds maar méér, beter en groter je niet de bedrijfsresultaten brengt die je zo graag wil? Ondanks alles wat je vol inspiratie en goede zin uitprobeert en bedenkt, heeft dit je vooral verder van jezelf gebracht dan meer resultaten opgeleverd.

Beuken geeft je misschien wel resultaat, maar geen voldoening.

Dromen geeft je misschien wel voldoening, maar geen resultaat.

Er bestaat een ander pad, ver weg van keiharde targets en boterzachte manifestaties. Dat is de easy way.

Hoe jij de easy way kan inzetten om je bedrijf succesvol te maken ontdek je in mijn Easy Big Business Challenge.

Dit gaan we doen:

Dag 1 - Versimpel

Op dag 1 ontdek je jouw persoonlijke easy way. Niet beuken en rammen maar juist lekker gaan op je eigen flow én tegelijkertijd prachtige resultaten behalen.

Dag 2 - Versterk

Op dag 2 ontdek je jouw easy way Amplifier. Dit wordt een hele mooie dag, je ontdekt dat wat je nu ziet als je grootste zwakte juist jouw grootste kracht blijkt te zijn.

Dag 3 - Versnel

Op dag 3 versnel je je groei door 1 simpele techniek toe te passen, waardoor je jouw winst en geluk maximaliseert.

Dag 4 - Verzilver

Op dag 4 verzilver je je kennis en waarde door alle ingrediënten van de afgelopen dagen samen te brengen.

Deze challenge is niet voor iedereen

Deze challenge bied ik in januari gratis aan. Gratis betekent niet dat je oppervlakkig geneuzel krijgt. Je krijgt 4 volle dagen volle bak waarde.

Toch is deze challenge niet voor iedereen. De afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers mogen helpen met zowel persoonlijke- als zakelijke groei. Inmiddels weet ik precies wie ik wel en niet kan helpen. En dat is dus niet ‘iedereen’. Ik match ook niet met iedereen. Ja, ik ben super gul in het delen van al mijn geheimen en zal deze rijkelijk met je delen als meedoet met deze challenge.

Maar schrijf je niet in als je je hierin herkent:

 • Je bent het type ‘afwachtende Ans’ en wil daar geen verandering in brengen
 • Je hebt niet de intentie om actie te ondernemen tijdens de challenge (Big Business = Doen, als je nu al weet dat je dit niet gaat doen, schrijf je dan niet in)
 • Je bent geneigd negatief te denken of je negatief te uiten (uit ervaring weet ik dat wij geen goede match zijn)
 • Je denkt overwegend in onmogelijkheden en zegt vaak: ‘ja maar’ (wij zijn geen goede match)
 • Je vindt het prima waar je nu zit. (Helemaal top! Alleen is deze challenge dan niet de juiste keuze voor jou: Easy Big Business is voor ondernemers die willen groeien)

Mag het ook makkelijk ?

Dat vraag ik me af als ik ondernemers in een soort zelf gecreëerde ratrace zie rondrennen. Waarin ze trekken en duwen om klanten te krijgen. Husselen om rekeningen te betalen. Streven naar het perfecte plaatje op social media. Worstelen met ingewikkelde systemen. Hard werken. Streven. Presteren. Keiharde doelen. Repeat.

Maar. Lieve ondernemer. Mag het ook makkelijk?

Niet stroperig maar stromen? Niet tegen de wind in maar met de wind mee?

Waardoor je je lekker voelt. Vol ambitie en zelfvertrouwen. Dat niet alleen. Want, je behaalt tegelijkertijd ook nog eens nooit eerder behaalde mooie resultaten:

Meer inkomsten. Veel meer vrijheid. Bijzonder veel voldoening. Lekker veel fun.

Gecombineerd met je natuurlijke talent. Je onbegrensde ambitie. Van oneindige betekenis zijn voor anderen. En daarmee goed geld verdienen. Simpelweg door 100% jezelf te zijn.

Hoe zou dat voelen voor je?

Ben je klaar om dit drie dagen lang van mij te ontvangen:

 • verhelderende video’s
 • uitdagende opdrachten
 • vette masterclass
 • persoonlijke feedback
 • downloadbare PDF om je eigen easy way bedrijf te creëeren
 • samen met een hele gave groep ambitieuze en enthousiaste mede-big businessers 🙂

Dan ben je van harte welkom in de easy big business challenge!

Over Mirjam

Inmiddels ben ik ruim 12 jaar ondernemer. Toen ik startte, hoorde ik succesvolle Amerikaanse business goeroes roepen: “it’s a tough game!” Hoe meer ik me vervolgens verdiepte in het ondernemerschap, hoe vaker ik zag dat er gepredikt werd dat je hard moet werken om als ondernemer impact, inkomsten, succes en vrijheid te krijgen. Er moet geramd en gehussled worden! Tot het gaatje.

En ja, het gaf succes. In 2017 sleepte ik mijn eerste ton omzet binnen. Op 31 december proostte ik op mijn behaalde doel. Maar de dag later, op 1 januari 2018, vond ik mezelf compleet uitgeput en inspiratieloos terug. En dat kwam niet door de champagne van de avond ervoor 😉 Op dat moment voelde, nee, WIST ik: dit wil ik anders. Ik wil een manier van ondernemen vinden die me vrijheid, fun en cash oplevert. Maar dan wel zonder mezelf voorbij te rennen.

Dat is gelukt. De afgelopen jaren heb ik een prachtig bedrijf weten op te bouwen met hele mooie resultaten, zowel voor mijzelf (binnen 3 jaar 1 miljoen euro omzet) als mijn klanten (meer dan 150 5-sterren reviews op Google van tevreden klanten). Belangrijkste voor mij persoonlijk: door het succes van mijn bedrijf realiseerde ik privé mijn droom door vanuit de randstad naar een heerlijke plek in de Achterhoek te verhuizen met mijn gezin.

Dit is ook mogelijk voor jou, dat weet ik inmiddels zeker. Wat je droom ook is, misschien niet naar het platteland verhuizen, maar juist eindelijk je huis verkopen om lang te gaan reizen. Of financiële vrijheid waardoor je meer tijd hebt om te doen wat jij belangrijk vindt.

De afgelopen jaren begeleidde ik tientallen ondernemers naar meer inkomsten en vrijheid met de easy way methode. Hierin neem ik je stap voor stap mee in mijn 4-daagse challenge Easy Big Business waarmee ook jij een easy way bedrijf opbouwt. Zonder jezelf voorbij te rennen 🙂

Reacties van Challenge deelnemers:

Debora Bakker

"Super bedankt voor de inspirerende en confronterende challenge. Het heeft me al heel veel opgeleverd en me doen beseffen dat ik een plan en focus nodig heb. De start is er en ik ga vliegen!"

Kim Spierenburg

"Ik sta door de challenge helemaal in de go-go-go-stand! Zelf ben ik bijna 9 jaar ondernemer en ik sta momenteel in de startblokken met mijn nieuwe bedrijf. Ik vond het fantastisch om mee te doen. Ik weet nu precies: dit is wat ik echt te doen heb."

Evelien Bos

"Deze challenge was precies wat ik nodig had: een goede zet om mijn strategie nu toch echt duidelijk te krijgen aan de hand van een concreet format. De feedback van Mirjam is eerlijk, strategisch en motiverend. Ik ben erg blij dat ik deze challenge heb gedaan en ben er een volgende keer graag weer bij!"

Carmen van Helden-John

"De challenge heeft mij geconfronteerd met mijn duizendpoot gedrag dat tot nu toe tot niets geleid heeft. Ik ben erg blij dat ik aan deze challenge heb deelgenomen. Ik kan je zeker aanraden om mee te doen aan een volgende challenge!"

Maak van 2024

Jouw meest succesvolle jaar ooit en doe mee met deze 4-daagse Easy Big Business Challenge. Schrijf je nu in en doe gratis mee:

Veelgestelde vragen

Om je de mails met info vooraf + tijdens de challenge te sturen, heb ik je email-adres nodig. Ik zal hier verder niets mee doen. Als je niet meer op mijn e-maillijst wil staan, kun je je onder elke mail uitschrijven.

Het lijkt me leuk om je te verrassen, maar houd ik zelf ook erg van duidelijkheid, dus ik snap dat je wil weten waar je aan toe bent 🙂 Dit is wat je concreet krijgt:

 • Dag 1 t/m 3 een video die je op een voor jou passend moment kunt bekijken op de dag zelf
 • Dag 1 t/m 3 een concrete opdracht in een speciaal ontworpen werkboek
 • Op de laatste dag van de challenge, vrijdag 26 januari, is er een Actiesessie om 9:30 uur via Zoom

De video’s krijg je elke dag in je mailbox en ik raad je aan om deze nog dezelfde dag bekijken. Op die manier blijf je lekker in de challenge-flow. De Actiesessie is op vrijdag 26 januari om half tien. Ik raad je aan om hierbij Live aanwezig te zijn. Is het je toch niet gelukt om alles in de challenge-periode te volgen? Je behoudt tot en met zondag 29 januari toegang tot de video’s + opname van de Actiesessie.

Je behoudt tot en met zondag 29 januari toegang tot de video’s + opname van de Actiesessie.

Mij kennende: een hoop actie en fun 🙂 Ik kijk er echt giga naar uit om samen een ijzersterke strategie voor 2024 neer te zetten. Dat doen we aan de hand van drie stappen: de easy way methode. Hiermee versimpel je je bedrijf en maximaliseer je je winst en geluk. Can’t wait om deze cocktail van actie, strategie en fun met jou te beleven!