Change of plans

Januari had een wervelende start met honderden deelnemers aan de Doorbraak 10-daagse en bijna 100 deelnemers aan de Switch. Daarnaast deed ik een oproep voor een Mastermind in de zon waar meer dan 50 positieve reacties op kwamen. Fantastisch! Maar deze maand had een venijnig staartje. Vorige week was ik flink gevloerd door Corona en gister brak ik mijn arm. De gevolgen daarvan hoor je in deze gloednieuwe podcast aflevering.

2 reacties

  1. Veel beterschap. Vervelend dat je corona hebt met een gebroken arm, want dan ben je behoorlijk gehandicapt. Weet je eigenlijk wie ik ben Mirjam? Ik stel me graag aan je voor met weer 2 nieuwe websites. Zie https://hof-van-ootje.jouwweb.nl/ en https://gemeente.jouwweb.nl/ Ik hoop dus spoedig alles achter me te kunnen laten en mijn vrouw aan de andere kant van de wereld weer bij te kunnen staan die net als jij iets aan haar arm heeft. Wanneer ik iets voor je kan betekenen, laat maar van je horen.
    Jij heel veel kracht, sterkte en iefs. Kracht en en kijk vooral ook eens naar mij op TIKTOK Hansbando ( misschien doe ik wel iets te veel hoor? Dat kan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *