De switch van je altijd anders voelen naar miljoenen imperium – exclusief interview met Simone Levie

🔥EXCLUSIEF INTERVIEW🔥

Hoe maak je de definitieve switch als je je anders altijd hebt gevoeld met een laag zelfvertrouwen naar miljoenen imperium? Laat je je tegenhouden door eerdere angstige ervaringen en schulden? Of gebruik je dit juist als springplank voor het opbouwen van een toonaangevend online bedrijf in Nederland?

Simone Levie startte ruim tien jaar geleden met ondernemen en groeide al snel naar een kantoor met een aantal medewerkers. Toch koos ze ervoor om de stekker eruit te trekken en een heel andere kant op te gaan.

In dit interview ontdek je:

  • Wat het belangrijkste ingrediënt is van haar snelle groei
  • Hoe je vertrouwen houdt als alles tegenzit
  • Hoe je vanuit aantrekkingskracht klanten aantrekt in plaats van telkens maar pushen
  • Hoe je meer uit jezelf kunt halen, ook als je last hebt van twijfels en angst
  • Hoe je je bedrijf laat groeien zonder harder te werken
  • Welke tips zij heeft om een goede online training te maken
  • Hoe je de juiste keuze maakt voor een goede doelgroep
  • Waar je zeker wél en helemaal geen geld in moet investeren als je start

Simone is een pionier op het gebied van online ondernemen in Nederland en Vlaanderen. Ze helpt jaarlijks duizenden ondernemers een eigen succesvolle online business op- of uit te bouwen.

In een exclusief interview hoor je van Simone hoe het haar lukte om vanuit een diep trauma en laag zelfbeeld een definitieve switch te maken naar een sterk groeiend bedrijf waarmee ze dagelijks van waarde is voor duizenden ondernemers.

Simone deelt haar diepste dalen en grootste twijfels. In het gesprek deelt ze heel open dat ook zij nog regelmatig aanloopt tegen nieuwe obstakels, waardoor ze wordt uitgedaagd om telkens weer de switch naar een nieuwe groeistap te maken.

Ze vertelt hoe zij er telkens weer voor kiest om haar eigen angst in te zetten om te versnellen in plaats van zich te laten tegenhouden:

“Misschien ben ik wel 1 van de meest angstige personen die er is. Maar juist door die angst doe ik het wel. Want ik laat me er niet door leiden.”

Beluister het exclusieve interview met Simone in deze Hooked on Business podcast aflevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *