De switch van kwantiteit naar kwaliteit in je business – met Ninke van der Leck

🔥EXCLUSIEF INTERVIEW🔥

Hoe maak je de definitieve switch van kwantiteit naar kwaliteit in je business, terwijl je juist inmiddels met massa een miljoenenbedrijf hebt opgebouwd?

Veel ondernemers zouden ervoor passen, want het betekent een enorme ommezwaai voor niet alleen jezelf, je team, je bedrijfsprocessen. Maar ook voor je klanten.

Toch maakte ondernemer Ninke van der Leck de definitieve switch van kwantiteit naar kwaliteit. Van duizenden klanten tegelijk helpen naar maar een paar premium klanten per jaar.

Ninke is een van de succesvolste businesscoaches in Nederland en België.

Jarenlang runde zij, naast haar gezin met drie zonen en een chronisch ziekte, een miljoenenbusiness waarbij zij online programma’s verkocht aan duizenden klanten. Aan de buitenkant zag het er fantastisch uit, toch deed ze veel pijnlijke concessies.

Haar winst werd steeds lager, haar team werd steeds groter, haar werkuren breidden zich in rap tempo uit, terwijl het contact met haar klanten steeds minimaler werd.

In een exclusief interview hoor je van Ninke waarom ze besloot om niet langer te kiezen voor kwantiteit, maar de definitieve switch te maken naar kwaliteit. Ze deelt harde lessen, die uiteindelijk een alles veranderende blik gaven op haar nieuwe business: “Op het moment dat je het echt voor je ziet, is de oplossing makkelijk.”

Ninke deelt in ons gesprek drie simpele stappen om door te breken met je bedrijf. Niet ingewikkeld, maar precies waar Ninke voor staat: eenvoud.

Beluister het exclusieve interview met Ninke in deze Hooked on Business aflevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *