De switch van offline naar online bedrijf: exclusief interview met Kim Munnecom

🔥EXCLUSIEF INTERVIEW🔥

Hoe maak je een definitieve switch van offline naar online bedrijf, ook al:

👉 Heb je een succesvol offline bedrijf met veel klanten

👉 Vind je online ondernemen moeilijk en heb je er nooit iets mee gedaan

👉 Is zichtbaarheid een groot struikelblok voor je

Kim Munnecom besloot om deze obstakels te overwinnen en ging ervoor: zij maakte de switch van offline naar online bedrijf. Inmiddels maakt ze dagelijks veel bekeken en beluisterde content, zoals een dagelijkse podcast show met inmiddels meer dan een miljoen luisteraars.

Na jarenlang succesvol een fysieke praktijk te hebben gehad waarin ze haar klanten zowel mentaal als fysiek hielp met afvallen, maakte ze in 2016 de keuze om nóg meer haar hart te volgen en ondernemers te begeleiden om te ondernemen vanuit de wet van aantrekking.

Je kunt je er nu vast niets meer bij voorstellen, maar toen ze startte, struggelde ze enorm met zichtbaarheid.

Ze omarmde het online ondernemerschap volledig, ook al was die wereld volledig nieuw voor haar en vond ze het in het begin heel moeilijk.

In een exclusief interview vertelt Kim over haar definitieve switch van offline naar online bedrijf. En van ondernemen ‘zoals het hoort’ naar ondernemen vanuit vrijheid en fun: “Durf je business te runnen op een manier die bij jou past.”

Je ontdekt de 7 ingrediënten die zorgden voor haar definitieve switch van volledig offline werken naar een 100% online business waarin ze lanceringen draait van meer dan een ton per keer.

Je hoort in ons gesprek haar belangrijkste lessen, inzichten en valkuilen. Bijvoorbeeld hoe ze haar angst voor zichtbaarheid overwon (nogal verrassend). En welke 5 stappen je zet om meer vrijheid en fun te krijgen in je bedrijf. Hoe ze omgaat met nasty opmerkingen. En welke ene vraag je jezelf kunt stellen als je je compleet gevloerd voelt door angst om de volgende stap te zetten in je onderneming.

Beluister het exclusieve interview met Kim in deze Hooked on Business podcast aflevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *