Easy Way Elite

Wat is Easy Way Elite

De deelnemers in Easy Way Elite gaan voor versnelde -maar natuurlijk wel easy 😉 bedrijfsgroei. Ze krijgen wekelijks persoonlijke coaching van Mirjam via Whatsapp en nemen elk kwartaal deel aan Livedagen. Door deze intensieve coaching realiseren ze dag na dag hun ambitieuze plannen, zonder zichzelf voorbij te rennen.

Deelnemers Easy Way Elite

Marion van Zijl - Easy Way Elite

Marion van Zijl

Ik woon in Alkmaar (N-H) en heb mijn praktijk aan huis en ik woon nog samen met mijn dochter van 23 jr. Mijn zoon van 27 jr. woont sinds 2 jaar op Curaçao en ik heb een vriend waarmee ik een latrelatie heb.

Mijn doelgroep is: goed opgeleiden mensen (mannen & vrouwen) die vastlopen en ver van zichzelf verwijderd zijn geraakt én open-minded, welwillend zijn én hun eigen verantwoordelijkheid nemen

Ik help hen met: O.a. zelfvertrouwen en zelfliefde terugkrijgen, stoppen met pleasen en wel grenzen aangeven, burn-out, depressie en hieraan gerelateerde fysiek klachten, etc.

Mijn Easy Way is mensen helpen die graag aan zichzelf willen werken, open-minded, welwillend en snel van begrip zijn en hun eigen verantwoordelijkheid nemen. En loskomen van de 1:1 trajecten (dit wel als bv. high end aanbieden) en daarvoor in de plaats workshops, lezingen/seminars en trainingen (live en online) van bijv. 1-3 dagen geven. Dit bijv. via webinars/Masterclasses/Challenges kenbaar maken en verkopen (brrr, spannend om te doen ;-)). En ik wil podcasts gaan maken.

Je kan mijn 's nachts wakker maken voor korte en meerdere dagen weg/vakanties; dansen/uitgaan; een lekker zelfgemaakte soep; bittergarnituur; en vast nog meer ;-D

Leuke fun-fact
Uhhh..., geen idee

Website: marionvanzijl.nl/

Linkedin: linkedin.com/in/marionvanzijl/

Facebook: facebook.com/marionvanzijlcoachingentherapie/

Instagram: instagram.com/vanzijlmarion/

Janneke de Kler

Mijn KVK inschrijving is Volg de Liefde, maar ik ben overal vindbaar onder mijn eigen naam. Ik werk veel thuis in Lisse, tenzij ik op pad ben voor een huwelijk of ergens op een podium sta.

Mijn doelgroep is: Vrouwen met diepgang

Ik help hen met: Ik geef woorden aan liefde en help vrouwen met diepgang om ze mooier te zien dan dat ze zichzelf zien. Dit doe ik door het schrijven van gedichten via het Muzenproject. 52 muzen, 52 vrouwen die ik bewonder en waarvoor ik een gedicht schrijf met haar als inspiratie om zo een gedichtenbundel te creëren waarmee we een ode brengen aan vrouwelijke creatie.

Mijn Easy Way is anderen mooier zien dan dat ze zichzelf zien. Woorden geven aan liefde via poëzie. En mijn stem, dat is ook een dikke easy way voor mij.

Je kan mijn 's nachts wakker maken voor mijn man, mijn dochters, mijn ouders, mijn vriendinnen, mijn katten. Kortom: mijn dierbaren zijn de grootste rijkdom

Leuke fun-fact
Ik ben ook nog trouwambtenaar. Aka, ik ben dus echt heel erg dol op de liefde en op praten over de liefde! Dol op lezen, mijn racefiets, yoga en het strand.

Website: jannekedekler.nl/

Linkedin: linkedin.com/in/jannekedekler/

Instagram: instagram.com/jannekedekler/

Marianne Heemskerk - Easy Way Elite

Marianne Heemskerk

Ik woon in Amsterdam in een lekkere doorzonwoning in Buitenveldert met tuintje voor en achter. Heerlijk eclectisch ingericht, vol met kleur, design en structuren. Druk maar voor mij dus rustgevend. Voldoende kamers voor de kinderen om binnen te vliegen wanneer nodig. Met Spraakmakend Marianne werk ik vanuit huis. In mijn eentje maar wel in samenwerking met diverse mensen en regelmatige spiegeling met mijn coaches en mijn BNI netwerk. Mijn 2 zoons zijn de deur al uit, die studeren en wonen op zichzelf. Mijn dochter studeert ook maar is nog even bij mij thuis. Wel zo gezellig en makkelijk met de hond uitlaten :-)))

Mijn doelgroep is mensen met een verhaal

Ik ben spreker en verbinder met WOW factor. Middels het gesproken woord kan ik de boodschap van of over anderen op een spraakmakende, laagdrempelige en aansprekende wijze over het voetlicht brengen op een manier die de aandacht trekt en bijblijft. Dat doe ik als podcaster en podcasthost, dagvoorzitter, trouwambtenaar, uitvaartspreker, presentator, spreker en stemacteur.

Mijn Easy Way is dat ik dingen wil doen waarvan ik ga bruisen als van roze champagne. Met Spraakmakend Marianne doe ik waar ik blij van word en goed in ben. Als podiumtijger ga ik met het het verhaal van mijn opdrachtgever aan de slag en maak er iets moois en aantrekkelijks van. Door er zo in te staan trek ik ook mensen aan die bij mij passen. En dan ga ik weer bruisen...

Je kan mijn 's nachts wakker maken als je een goede vriend of vriendin bent en in de shit zit, dan ben ik er voor je. Als er iets met mijn kinderen of huisdieren is gebeurt. Voor een overheerlijke FEBO kroket. En natuurlijk voor die ene grote opdracht waar ik net over lig te dromen.

Leuke fun-fact
Spraakmakend Marianne is ontstaan omdat ik na het starte van het platform Widows&Widowers (samen met een bevriende weduwe) ontdekte dat ik het maken van de podcast WidowTalk zo ontzettend leuk vond dat ik er meer mee wilde. En omdat ik na zoveel praten over rouw, verlies en veerkracht ook wat meer ongedwongen vrolijkheid wilde, heb ik de cursus trouwambtenaar gedaan. Dit alles leidde mij naar Spraakmakend Marianne. Ik heb een hond formaat kalf Kanjer en 3 katten. Eén van die katten heet Scheetje. Dat is een leuke naam op papier maar als ik het scheetje 's avonds loopt te roepen op straat voel ik me wel een tikje bescheten...

Website: spraakmakendmarianne.nl/

Podcast: Widowtalk

Linkedin privé http://www.linkedin.com/in/marianneheemskerk

Linkedin zakelijk: https://www.linkedin.com/company/spraakmakendmarianne/

Facebook privé: facebook.com/profile.php?id=100009657102107

Facebook zakelijk: facebook.com/Spraakmakendmarianne

Instagram privé: instagram.com/marianne.heemskerk/

Instagram zakelijk: instagram.com/spraakmakendmarianne/

Cheryl Porcelijn - deelnemer Easy Way Elite

Cheryl Porcelijn

Ik woon in Hillegom en werk ook lekker vanuit mijn thuiskantoor. Heerlijk in mijn eentje met mijn minibibliotheek op de achtergrond. Book recs nodig? Ik ben je girl. Ik woon samen met mijn hond Koda in een heel fijn appartement.

Ik help webdesigners die willen groeien naar een efficiënt en simpel proces zodat jij meerdere projecten naast elkaar kan hebben lopen zonder kwaliteitsverlies.

Mijn easy way is teachen. Het iets leren aan iemand en de kwartjes zien vallen, het zelfvertrouwen zien stijgen en de kwaliteit van het werk zien verbeteren.

Je kunt mij 's nacht niet wakker maken. Wakker maken is op eigen risico en ik sta niet in voor de gevolgen 😉

Leuke fun-facts:

 • Ik ben enorme Jensen Ackles fan
 • Ik heb een eigen mini-bibliotheek
 • Ik ben een enorme nerd
 • Ik heb een grote hond genaamd Koda

Websites: opleidingvoorwebdesigners.nl & cprecision.nl

Podcast: depodcastvoorwebdesigners.nl

Linkedin: linkedin.com/in/cheryl-porcelijn/

Instagram: instagram.com/cherylporcelijn/

Saskia van Limburg Brouwer

Ik ben Saskia van Limburg Brouwer en mijn bedrijf is SaskiaInspired.

Ik woon in Oegstgeest met mijn (mexicaanse) man, en dochter van 18. Mijn zoon studeert momenteel in Parijs en wil daarna gaan samenwonen. Ik werk nog in loondienst op een middelbare school. Voor mijn eigen bedrijf werk ik vanuit huis.

Ik help Spanjeliefhebbers om zich met zelfvertrouwen te kunnen uitdrukken in het Spaans.

Mijn easy way is om anderen mee te nemen in de magie van de Spaanse taal en cultuur.

Je kunt mij 's nacht wakker maken voor chocola, voor een rondreis of verblijf in Spanje of een zelf gekookt etentje met vrienden of familie.

Ik heb 3 teckeltjes die overal mee naartoe gaan. Ik heb heel lang gedacht dat ik geen ondernemer in mij zat, maar sinds ik begonnen ben, kan ik er geen genoeg van krijgen.

website: saskiainspired.com

Josien Westveer

Ik woon in Luttelgeest, een klein dorpje in de Noordoostpolder (Flevoland) tegen de rand van Friesland aan. Hier werk ik ook! In de boerderij waar wij wonen is een deel van de schuur verbouwd tot kinderdagverblijf waar 5 dagen per week 20 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar opgevangen worden. Ook is een deel verbouwd tot workshop- & werkruimte voor olie trainingen en opnames. Op deze manier zijn wonen en werken nauw met elkaar verbonden want samen met mijn man, Richard, en onze kinderen, 3 jongens in de leeftijd van 16, 13, 3 en nog een dochter van 10 maanden, wonen wij dus 'bij' ons werk.

Ik help moeders met kinderen met een fijne opvangplek voor hun kinderen zodat zij met een gerust hart naar hun werk kunnen. Met natuurlijke oplossingen voor alle 'kinderziektes' die horen bij opgroeiende kinderen waardoor zij zonder angst en met vertrouwen in hun eigen lijf en dat van hun kinderen moeder kunnen zijn.

Ik wordt blij van buiten zijn met jonge kinderen en hen leren over de natuur, hen zien ontdekken en daarin begeleiden. Ook wordt ik gelukkig van mooie dingen maken en schrijven en lezen.

Waar ze mij voor kunnen wakker maken? Nergens hiha 😉 Zonder gekheid; voor mijn gezin & voor een mooie reis, ik hou van reizen!

Ik wilde vroeger altijd boer worden, maar 'dat kon niet want je bent een meisje' werd gezegd. Om te bewijzen dat ik prima een 'mannenberoep' aan kon werd ik vervolgens politieagent... Na 3 jaar moederschap kroop het ondernemersbloed waar het niet gaan kon en zei ik na 9 jaar politieagent op straat te zijn mijn baan op om ondernemer in de kinderopvang te worden. Niemand geloofde erin maar het is toch gelukt 😉

Oef.. linked in heb ik me nooit aan gewaagd en insta en fb ben ik niet zo goed in bedrijfsmatig (dit is 1 van de redenen dat ik hieraan mee doen, het is allemaal te verstrooid zeg maar waardoor teveel werk/gedoe en ik het laat liggen, sm) maar ik ga een poging doen.

website: boerderijopvang.nl en pureolien.nl

insta: instagram.com/josienwestveer/ en instagram.com/oliemama.nl (maar ik wil dus eigenlijk maar naar 1 account toe..)

fb: facebook.com/Boerderijopvang en facebook.com/pureolien.nl

podcast: pureolien.nl/podcast

Evy Vaes

Mijn bedrijf heet Pomme & Peau maar dit gaat binnenkort switchen naar een personal brand.

Ben er enkel nog niet uit of ik mezelf dietistevaes.be of als evyvaes.be wil naar buiten brengen.

Ik woon in Aarschot, België Ik werk vanuit mijn praktijk in Tremelo op 15 min rijden van waar ik woon, maar dit pand staat nu te koop. Dit omdat het te groot werd voor mij alleen en alle andere pistes uitgesloten waren. Als het verkocht is, zou ik ofwel de praktijk willen integreren in onze eigen woonst ofwel zou ik er een leuk concept van willen maken in de tuin of in een busje: de diëtist op wielen ofzo 😉 een busje dat ik omvorm tot podcastruimte alsook voor mensen te ontvangen en dit kan ik dan op eender welke plek neerzetten, hoe cool is dat?

Ik help ambitieuze onzekere mama's Ik help ze zodat ze meer zelfverzekerder, energiek & prachtig in hun powerlijf te staan met pure voeding, zonder te focussen op puur kilo's.

Mijn Easy Way is; Ik ben goed in het empoweren van vrouwen en ze de kracht te geven om hun eigen pad te bewandelen, iets te ondernemen. Ik ben hun ontstekingsvlam zonder al te grote druk om dingen te doen lopen. En dit op een authentieke manier op ritme van de natuur met pure voeding. Eten daar word ik blij van. Eten moet leuk zijn en leuk blijven. (Graag zou ik dit willen met ook een aantal passieve producten zoals speciale receptenbundels op mijn website/webshop.)

Je mag me 's nachts wakker maken voor;

 • een portie verse pure chocolade van de chocolatier met homemade verse thee
 • een kampvuur in open air onder de maan, sterrenhemel
 • en ja, voor sommige dingen mag enkel mijn man mij wakker maken! 😉

Je kan me vinden op:

Website: dietistevaes.be

FB pagina: facebook.com/pommepeau/

IG pagina: instagram.com/pommepeau/

Li pagina: linkedin.com/in/evy-vaes-30b7b586/

En ja: mijn Prachtig in je Powerlijf Podcast

Ik vermoed dat Pinterest op termijn naar eten toe een beter kanaal gaat zijn, naast FB.

Nadine Somers

 • Bedrijf: Goed Aangelegd
 • Woonplaats: Budel (Noord-Brabant)
 • Werkplaats: Meestal thuis
 • Woonbuddy: Daan 🙂
 • Doelgroep: (Aanstaande) ouders
 • Dienst: Door middel van workshops en begeleiding voor ouders en zorgverleners help ik (aanstaande) ouders met het behalen van een voor hen succesvolle borstvoedingsperiode.
 • Mijn Easy Way: Kernwaarden zijn integriteit, warmte en avontuurlijk. Mijn easy way is pionieren, bijdrage leveren, outdoor & vrijheid, omringd zijn met vrijdenkers.
 • Waarvoor je mij 's nachts wakker kan maken: Een mooie thuisbevalling? Oh een prachtige sterrenhemel in de bergen 🙂
 • Fun-fact: Momenteel leef ik nog in een 'betonhuis' van 200 jaar oud. Daan en ik zijn ons huis zelf flink aan het verbouwen. Alleen de woonkamer is (nog) ongedeerd, hier leven, eten en slapen we nu als echte studenten😅
 • Website: https://www.goedaangelegd.nl/
 • Instagram: https://www.instagram.com/goed.aangelegd/
 • LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nadine-somers-787b69184/
 • Podcast: coming up!

Team Easy Way

Wil jij ook deel uitmaken van deze groeiende community?

Wil jij ook deel uitmaken van Elite?
Op dit moment zijn de deuren van Elite gesloten. Stuur een mail naar support@mirjamhegger.nl en we houden je op de hoogte wanneer de deuren weer open gaan.