Drie manieren om je daadkracht te maximaliseren

Welkom weer bij een aflevering van de Hooked on Business podcast en deze week leer je 3 manieren om je daadkracht te maximaliseren.

Misschien herken je wel dat je aan het eind van de week, of misschien onlangs aan het eind van het jaar denkt: wat heb ik nu eigenlijk gedaan? En dat is waar daadkracht over gaat, of in ieder geval in de podcast aflevering die je vanaf nu kunt beluisteren. Namelijk: je plannen omzetten in daadwerkelijk DOEN.

Allereerst is het belangrijk om het verschil tussen voornemen en daadkracht te weten. Voornemens gaan over willen, wilskracht. Commitment gaat over doen en daadkracht.

De 3 manieren die je in de podcast hoort, gaan jou helpen om je daadkracht te maximaliseren. Ze draaien om Accountability. Letterlijk vertaald betekent Accountability Verantwoordelijkheid. En Accountability kan jou helpen je daadkracht enorm te upliften.

Er zijn drie manieren die jou hierbij gaan helpen:

  • Manier 1 is een Mentor, docent of coach, iemand die in je gelooft en die hoge verwachtingen heeft van jou.
  • Manier 2 is een buddy of groep gelijkgestemde ondernemers die allemaal gaan voor een zelfde doel.
  • Manier 3 is publiekelijke accountability, dus bijvoorbeeld op social media of binnen een groep.

In deze aflevering hoor je stap voor stap hoe jij dit inzet voor jouw bedrijf, zodat je jouw daadkracht maximaliseert en jij jouw doelen behaalt.

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/2cxmsd/p022_Drie_manieren_om_je_daadkracht_te_maximaliseren.mp3″ title=”p022 Drie manieren om je daadkracht te maximaliseren” ]

Het bericht Drie manieren om je daadkracht te maximaliseren verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *