Exclusief Persoonlijk Traject

Versnelde Groei naar meer Inkomsten, Impact en Vrijheid

Yes!

Dit is je kans om toegang te krijgen een persoonlijk business traject waarin jij het bedrijf bouwt waar jij gelukkig van wordt.

En dat is nog weleens zoeken in een wereld waarin de meeste business goeroes dit preachen:

Knallen, keihard buffelen, husstlen, targets blablabla

Aan de andere kant zijn er de spirituele coaches die fluisteren over het maken van inspirerende visionboards, de wet van aantrekking, je Human Design poorten en je innerlijke stem laten spreken.

Jij hebt als ondernemer inmiddels de basis al meer dan goed staan. Je kent de leuzen. Soms kun je ze weerstaan. Maar soms ook lonken ze.

 • Als je potentiële klant nee zegt
 • Als je even de draad kwijt bent
 • Als je met moeite je facturen betaalt
 • Als je gezin om aandacht vraagt
 • Als je jezelf ff niet zo lekker voelt

 

Als ondernemer met een sterke drive en ambitie wil je van betekenis zijn. Van waarde zijn voor je markt. Tegelijkertijd droom je óók van meer vrijheid en financiële onafhankelijkheid.

Je bent simpelweg niet in de wieg gelegd voor een 9-5 baan. Daarnaast is het werken in opdracht ook niet je roeping. Je komt gewoon tijd te kort om alle ideeën uit te werken en meer ruimte te creëeren voor je eigen creaties en hersenspinsels.

Waardoor je je afvraagt: kan dat eigenlijk wel? Is er een combinatie van enerzijds vanuit mijn grootste talent een blijvend verschil maken voor anderen. En anderzijds goed geld verdienen?

Na 12 jaar ondernemerschap weet ik dat het kan. Er is een andere weg. Een weg die fijn voelt en 100% bij jou past. Een manier waarin je helemaal jezelf bent, en daarmee als vanzelf klanten naar je toetrekt. Waardoor je impact enorm is, je inkomsten lekker binnenstromen en jij zelf een onbegrensde vrijheid voelt om te doen waarvoor jij wél in de wieg bent gelegd.

Dat is de easy way. Een nieuwe manier van ondernemen waarbij je met jouw grootste Genius, dat wat je het aller makkelijkst afgaat, dat waar je bakken energie van krijgt én dat waar je het meest gepassioneerd over bent, dat je daar heel goed geld mee verdient. Die combinatie van talent, waarde en betekenis ziet er zo uit: [easy way cirkel model]

Het resultaat is een simpel bedrijf waarmee je van betekenis kunt zijn voor oneindig veel mensen.

Enerzijds is de easy way een strakke strategie, waardoor je op dagdagelijkse basis de structuur creëert die past bij jou. Waar jij goed op gaat en waar jij een onbegrensde creatiekracht mee losmaakt. Zonder jezelf voorbij te rennen.

Anderzijds is de easy way het ondernemen vanuit je essentie, vanuit intuïtie en een diep innerlijk weten. Zonder jezelf te verliezen in moodswings en ingewikkeldheden.

Don’t settle for less, let’s go the easy way

Het duurde even voor ik mijn easy way ontdekte en volledig pakte. In het begin van mijn ondernemerschap zag ik Amerikaanse entrepreneurs grote successen behalen en ik dacht: “dat ga ik ook doen!”

Dus ik ging onder andere om 5 uur opstaan, keiharde doelen stellen, mijn prijzen verhogen en al wat je maar kunt bedenken wat je online allemaal voorbij hoort komen. Ik dacht dat dit ‘the way to go’ was om succes te behalen als ondernemer.

Vijf jaar geleden werd ik op 1 januari wakker met een flinke kater. En dat lag niet aan de champagne de dag ervoor 😉Het jaar ervoor had ik mezelf namelijk als omzetdoel gesteld om een ton binnen te halen. Op doorzettingsvermogen en wilskracht lukte me dat. Maar het gevolg was dat ik mezelf compleet had uitgeput met al het husselen, social media en continue maar jakkeren naar het volgende doel.

De meeste van mijn klanten zijn net als ik. Enorm gedreven, mega ambitieus en onwijs committed. Aan doorzettingsvermogen en wilskracht geen gebrek 😉 Sterker nog: het is hun default-mode: doorgaan-doorgaan-doorgaan. Met in hun achterhoofd: stilstand is achteruitgang.

Vijf jaar geleden voelde ik aan alles: dit moet anders. Dit WIL ik anders!

Stap voor stap ontdekte ik mijn eigen weg. Ver weg van schreeuwende en fluisterende goeroes. Ik ben dit de easy way gaan noemen. Dit is wat de easy way mij de afgelopen jaren heeft opgeleverd:

Stabiele inkomsten: elke maand automatisch terugkerende inkomsten van minimaal 5.000 euro

 • Omzetten vanaf 3 ton per jaar met een mooie winstmarge
 • Ik verhuisde met mijn gezin vanuit de randstad naar een heerlijk plekje in de Achterhoek
 • Meer dan 150 5-sterren Google-reviews van tevreden klanten
 • Mijn boek behaalde een nummer 1 notering op Managementboek
 • Ik organiseerde 3 uitverkochte events met 100+ deelnemers
 • Ik ontmoet bijzondere mensen en werk alleen met hele toffe klanten
 • Mijn agenda is leger dan ooit tevoren, waardoor ik veel tijd heb voor mezelf en mijn gezin

 

Dit pad is ook voor jou beschikbaar. Ik help je er persoonlijk mee in:

Easy Way Elite

Het is mijn persoonlijke easy way om samen jouw easy way te ontdekken. Waar jij nog zit te pielen, zie ik een haalbaar plan. Waar jij nu teveel gedoe ervaart, zie ik een versimpeling in je bedrijf. Door niet alleen je persoonlijke talenten in te zetten: dat wat jou uniek en onbetaalbaar maakt. Maar ook door exact de structuren en strategieën aan te reiken die nodig zijn om jouw easy way te verzilveren. I love it!

Dit is wat je krijgt als Easy Way deelnemer:

Exclusief voor Elite Deelnemers

Als Elite-deelnemer ga je voor versnelde groei. Wel easy natuurlijk 😉 Je hebt je basis staan en bent klaar voor een volgende groeistap. Dat is waar ik je persoonlijk mee help.

Als Elite-deelnemer is dit wat je extra krijgt:

En dit is hoe we dat doen:

Yes, je ziet het goed hierboven, de Domineer-Mastermind is niet alleen een Mastermind. Vaak zie je dat er een business programma OF Mastermind wordt aangeboden. Maar deze Mastermind is inclusief mijn business programma de Switch. Dat betekent dat je niet alleen van de groep mede-masterminders leert, maar je altijd kunt terugvallen op de 5 Switch modules voor de basis én van mij als business coach + mijn team experts op het gebied van marketing, websites en techniek. De Domineer Mastermind is daarmee een one-stop-shop!

Module 1

Van los zand naar krachtige strategie. Een krachtige strategie start met een stevig fundament. Waarin jij ontdekt wat voor bedrijf jij nodig hebt om daarmee een onbegrensde impact mee te kunnen maken. Dit is de basis voor de andere modules.

Module 2

Van vaag product naar onweerstaanbaar aanbod. Nadat je een heldere en krachtige strategie hebt geformuleerd ga je aan de slag met waar ik het het vaakst mis zie gaan: een onweerstaanbaar aanbod. In deze module ontdek je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, waardoor klanten geen 'nee' meer kunnen zeggen tegen hetgeen jij aanbiedt.

Module 3

Van structureel te weinig inkomsten naar moeiteloos verkopen. Hoe anders zou jouw bedrijf en leven eruit zien als je moeiteloos kan verkopen? Hoe je moet verkopen en met name online verkopen ontdek je in de derde module, zodat je van nieuwe leads moeiteloos nieuwe klanten maakt zonder dat je voelt dat je 'aan het verkopen bent'.

Module 4

Onverslaanbare mindset. Hoe zorg je dat je niet blijft hangen, dat je groeistappen blijft zetten, dat je doorgaat waar anderen stoppen, dat je stopt waar anderen doorgaan. Hoe krijg je je onverslaanbare mindset zodat je van je bedrijf een succes maakt en belangrijker hoe je je bedrijf succesvol houdt.

Extra: Toolbox

Met deze toolbox kan jij zonder moeite pakkende e-mail campagnes opzetten, winstgevend adverteren op social media, waardevolle weggevers online zetten en converterende websites maken. In praktische video’s wordt stap voor stap voorgedaan hoe je dit voor elkaar krijgt. Loop je toch vast? Geen probleem, technische specialisten staan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden, zodat je snel weer verder kunt.

Onze ondersteuning in jouw succes

Dagelijks kan je bij mij en mijn team professionals terecht met je twijfels, obstakels en vragen. Wij zijn er om je te helpen. Dat doen we als volgt:

Persoonlijke ondersteuning

Als Elite deelnemer krijg jij mijn persoonlijke ondersteuning. Aan het begin van het traject maken we samen een strategisch plan voor het komende jaar waarin we het pad uitstippelen hoe jij jouw easy way helemaal kan gaan omarmen en succesvol maken. Vervolgens kan je mij wekelijks vragen stellen via Whatsapp en krijg je elk kwartaal toegang tot een hele gave livedag met mij en je mede-Eliters waar je hele mooie groei-stappen gaat zetten 😊 Deze dagen zijn een combinatie van connectie, masterminden, training en transformatie.

Daarnaast krijg je ook ondersteuning via:

Online coach sessies

In mijn coachsessies ben ik jouw persoonlijke sparringpartner. Ik denk met je mee over een nieuwe weggever, planning van je lancering, het krijgen van meer deelnemers voor je webinar, het neerzetten van een totaal-concept, het kiezen van een passend verdienmodel of het bepalen van een prijskaartje voor je producten. Ook de andere easy way-deelnemers denken met je me. Doel: stoppen met uitstellen, hulp bij keuzes maken, niet zelf blijven twijfelen of ‘vastdenken’, maar samen snelle én gedegen stappen zetten in je groei. We’ve got this!

Strategische marketing sessies

In onze strategische sessies is een marketing specialist aanwezig die je persoonlijk helpt en meedenkt over slimme marketing strategieën. Bijvoorbeeld het schrijven van een killer e-mailsreeks of het maken van onweerstaanbare advertenties. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder. En het is ook nog eens veel leuker! De strategiesessies geven je nieuwe energie en stap voor stap info, zodat (online) marketing leuk wordt én winst oplevert. Let’s do this together!

Gastcalls

De beste specialisten helpen je graag in hun GastCalls over bijvoorbeeld sales, klantreis, adverteren op Google, funnels en mindset. Hebben we een expertise niet in huis? Mis je een topic? Geef het aan en we regelen een expert die jou van A-Z alle insides leert. Super waardevol om van alle verschillende expertises te leren: succes gegarandeerd!

Community

24/7 kun je in onze warme en actieve community al je vragen stellen over alles waar jij als groeiend bedrijf tegenaan loopt. Gaat je lancering niet lekker? Twijfel je over de naam van je product? Vraag je je af of de prijs van je nieuwe training goed gekozen is? In de community vind je specialisten en like minded enthousiaste mede-easy wayers én natuurlijk zijn wij als experts er ook te vinden om je verder te helpen. De community is een warme en actieve omgeving waarin we samen leren en groeien. Let’s connect!

Investering

De investering in de Easy Way wordt 2.000 – 3.000 euro. De Elite-versie zal 5.000 tot 10.000 euro worden. Omdat het programma op dit moment nog nét niet helemaal af is, kun je nu meedoen voor 432 euro per maand of 4.000 euro voor een jaar, excl BTW.

Daarnaast krijg je de volgende bonussen:

BONUS 1: Cash met je Kennis

Mijn gloednieuwe programma waarmee je in 3 stappen je eigen online cursus neerzet én verkoopt. Inclusief stap-voor-stap video’s en Toolbox t.w.v. € 1.500

BONUS 2: AI Expert-Sessies

Hoe AI en Chat GPT in te zetten om je groei te versnellen? Met Simone Levie, Charida Dorder en Maartje Blijleven. t.w.v. € 1.254

BONUS 3: Domineer in 4 stappen

Choose, Claim, Cash en Close. Steek uit boven het gemiddelde van de markt. Domineer! t.w.v. € 597

BONUS 4: Business Expert Pack

Met Gastcalls van o.a. Kim Munnecom, Ninke van der Leck, Ernst-Jan Buijs en Sabrina Nijs t.w.v. € 1.754

Deze bonussen hebben een waarde van in totaal 5.105 euro en krijg je nu bij deze aanbieding cadeau

Elke deelname met de easy way begint met een strategisch plan. Want zonder strategie en plan, speel je een soort ‘oefenspel’, denk aan voetbal, je speelt dan een oefenpotje. Maar jij hebt serieuze ambities met je bedrijf en daarvoor is een gedegen en zorgvuldig plan nodig.

In de easy way krijg je toegang tot een Kickstart je plan sessie (video + audio + werkboek) waarmee je jouw strategische plan stap voor stap neerzet. Daarbij hoef je niet te denken in ingewikkeld of moeilijk, natuurlijk doen we dit de easy way, waardoor er een plan uitkomt die bij JOU en JOUW bedrijf past. Dat is altijd het uitgangspunt in de easy way.

Bonus bij Elite maand- en kwartaal abonnement:

Bij een maandabonnement Elite maak je een plan met behulp van de Kickstart je plan sessie (video + audio + werkboek) en zet je deze in de community. Het team zal hier feedback op geven: zien zij kansen? Aanvullingen? Gaten? Wat mist er? Waar kun je op doorpakken? Daarnaast zal ik een persoonlijke audio voor je opnemen met feedback op maat.

Bonus bij Elite jaar-abonnement:

Aan het begin van het Elite traject zet je samen met mijn persoonlijke hulp in een online 1:1 sessie je strategische plan neer aan de hand van 3 stappen. Je gaat daarbij niet opnieuw beginnen, maar maakt gebruik van wat je allemaal al hebt staan. Je maakt samen met mij strategische keuzes voor de komende maanden en je kunt me tijdens de 1:1 call al je persoonlijke ideeën, twijfels en vragen voorleggen.

Logo - De Easy Way - Elite

Next Level business programma voor onbegrensde groei in vrijheid, inkomsten en impact

Over Mirjam

De meeste mensen kennen mij als de podcast-expert van Nederland. Een titel die ik met trots draag, want podcasten is mijn lust en mijn leven, I just love it!

Wat niet veel mensen weten, is dat ik de afgelopen jaren duizenden ondernemers mocht helpen met niet alleen het starten van een eigen succesvolle podcast, maar ook met hun bedrijfsgroei: van schoonheidsspecialist tot boer en van marketingspecialist tot kunstenaar.

Daarnaast groeide mijn eigen bedrijf razendsnel de afgelopen jaren, enkele resultaten heb je op deze pagina gelezen. Nog even wat highlights van de afgelopen maanden, zodat je ziet dat mijn succes geen eendagsvlieg was:

 • Sinds januari lanceerde ik elke maand een nieuw (!) programma, mijn thema dit jaar was niet voor niets: creatie 😊
 • Kalmpjes aan nam ik zeven 1:1 klanten aan die me ruim 10k per 6 maanden betalen
 • Na een compleet mislukte lancering haalde ik dit voorjaar alsnog een 50k-launch
 • Deze zomer draaide ik tijdens mijn maand vakantie zonder enige actie 13k omzet
 • Mijn podcast werd gerelaunched, met video-opnames in de studio
 • Ik sluit dit jaar wederom 300k+ af
 • Elke dag heb ik bakken energie, ondanks mijn chronische ziekte diabetes type 1
 • Elke dag ben ik lekker buiten te vinden met mijn hond of met mijn personal trainer, gewoon onder ‘werktijd’ 😉

Ik kan er kort over zijn: ik heb mijn easy way gevonden. En het lijkt me te gek om jouw easy way met jou te bewandelen, zodat ook jij jouw genius volledig kunt gaan leven, van betekenis bent voor anderen én daar goed geld mee te verdienen, net als deze eerdere klanten:

Klanten over Mirjam

"Het succes van een goede Mastermind is de combi van een hele goede inhoud met de supergoede begeleiding vanuit Mirjam."
Karin Kasius
Mede-eigenaar van Voetprofessionals
"Alleen ga je soms sneller, maar samen kom je toch echt verder. Ik gun je heel erg een groep zoals ik deze heb ervaren tijdens deze Mastermind."
Rachel Levi
Eigenaar Huis van Verbeelding
"Bij likeminded ondernemers zijn is geen luxe, maar noodzaak. Je komt op ideeën waar je zelf nooit aan hebt gedacht."
Miriam Vree-van Straaten
Eigenaar Horse Power Life Power

Lange termijn resultaten

Misschien heb je de uitspraak ‘je bedrijf is zo succesvol als je klanten’ wel eens gehoord. Daarom heb ik oud-klanten Rachelle, Marjolein, Rianne en Ingrid gevraagd hun ervaringen te delen nu ze na drie jaar op ons business traject terugkijken. Wat hebben ze er eigenlijk uitgehaald? Wat zijn op lange termijn hun resultaten? Dit is wat ze zeggen:

"Alweer een paar jaar geleden volgde ik een business traject bij Mirjam. Ik wilde op dat moment graag sneller gaan groeien met mijn bedrijf, maar ik had het idee dat ik niet verder kwam in het ondernemen. Ik had te weinig focus en wist niet goed welke keuzes ik moest maken. Ik had niemand om mee te sparren, had wel geïnvesteerd, maar daarbij niet altijd goede ervaringen gehad. Ik wist op dat moment gewoon niet goed welke richting ik precies op wilde met mijn bedrijf.

Mijn groei na de start in het traject is in sneltreinvaart gegaan. In korte tijd is in het traject voor mij glashelder geworden hoe ik mij het beste kan positioneren en wat ik wel en niet wil. Mijn product aanbod is een stuk duidelijker geworden. Het was voor mij toen een waardevol traject waarin ik echt heb geleerd hoe je nu vanuit een stevig fundament een bedrijf opzet. Daarvoor bleef ik hangen en had ik dagelijks last van uitstelgedrag en te weinig focus. In het traject hebben we bijvoorbeeld een challenge opgezet en een webinar en dat ging heel goed. Het persoonlijke contact vond ik vooral heel waardevol, daardoor had ik echt het idee dat ik er niet alleen voor sta.

Mijn verkopen zijn in een stroomversnelling gekomen, waardoor ik taken kon gaan uitbesteden en een team ben gaan bouwen. Bij aanvang van het traject had ik nooit verwacht dat ik dat in minder dan drie (!) maanden zou bereiken. Ik kon het zelf allemaal niet meer bijhouden wat er in zo’n korte tijd in gang was gezet, waardoor ik zoveel spannende en leuke dingen ben gaan doen!

Serieus, als je twijfelt over een business traject met Mirjam, gewoon doen. Gun het jezelf om zo'n waardevolle investering te doen in je bedrijf. Het geeft zo'n enorme boost. Niet alleen op zakelijk vlak, maar als persoon zal je ook enorm groeien."

Rachelle Blok
Eigenaar Leer E-mail Marketing
"Drie jaar geleden werkte ik nog in loondienst en het was mijn grootste droom om daar uiteindelijk mee te stoppen en me volledig te richten op mijn bedrijf Lieve Moeders. Ondanks dat ik het spannend vond, besloot ik te investeren in een business-traject van Mirjam. Het traject heb ik ervaren als een schat aan informatie, zowel de online modules met bijvoorbeeld verkoopskills en ondernemersmindset als de betrokken begeleiding.

Daarnaast heeft het me connecties met andere like-minded ondernemers opgeleverd waar ik tot de dag van vandaag nog steeds op kan terugvallen. Al tijdens het traject besloot ik om minder te gaan werken. Mijn omzet verdubbelde waardoor mijn droom uitkwam en ik mijn baan in loondienst aan het eind van het traject heb opgezegd. Mijn 'hobby' destijds is nu drie jaar verder uitgegroeid tot een heel mooi winstgevend bedrijf waarin ik dagelijks van betekenis ben voor honderden lieve moeders. De basis hiervoor is gelegd destijds in het business-traject en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Marjolein Mennes
Eigenaar Lieve Moeders
"Drie jaar geleden volgde ik een business-traject bij Mirjam. Op dat moment was ik al even bezig als ondernemer, maar had ik weinig focus en deed ik teveel dingen die me veel te veel energie kostten, zoals 1:1 werken met paarden en ruiters. Door het traject heb ik ontdekt wat veel beter bij mij past, hoe ik mijn marketing nog veel beter en gerichter in kan zetten en ook meer ondernemingsgericht denken, in plaats van uurtje/factuurtje. Inmiddels zijn we drie jaar verder en is mijn bedrijf uitgegroeid tot een platform waarin ik dagelijks honderden paardenliefhebbers inspireer. De basis voor mijn bedrijf zoals het er nu staat, is gelegd destijds in het traject, zeker mijn groei als online ondernemer. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Rianne Dekker
Eigenaar Horse in Mind
“Al ruim 15 jaar ben ik ondernemer. Ik heb een praktijk voor remedial teaching. In de praktijk begeleid ik, samen met mijn 2 medewerkers, kinderen met leerproblemen. Drie volgde ik een business traject bij Mirjam. Ik had toen een idee of noem het ‘droom’. Ik wilde een opleiding op het gebied van lezen, spellen en dyslexie starten, zodat andere onderwijsprofessionals hun leerlingen nog beter zouden kunnen helpen. Maar ja. Ik heb een praktijk met 2 vestigingen. En die vroegen ook tijd. Hoe zou ik dit kunnen doen?

In het traject was er geen tijd meer om te piekeren, want na het maken van een gedegen plan, zat er maar 1 ding op: gewoon doen! Het resultaat was dat ik al tijdens het traject mijn eerste opleidingsgroep startte en deze zat direct vol.

Inmiddels zijn we 3 jaar verder, heb ik meerdere groepen in mijn opleiding gedraaid en staat mijn opleiding dus als een huis. Wat ik uit het traject heb meegenomen en nog steeds toepas, is dat ik veel beter weet waar ik energie van krijg (en wat me energie kost) en dat ik daar ook naar durf te luisteren. Ik heb nu een bedrijf wat bij mij past en waar ik me goed bij voel. Daar ben ik heel blij om.

Als je twijfelt om een business traject te starten bij Mirjam, bijvoorbeeld vanwege de investering: echt doen. Het levert je zoveel meer op dan je nu kunt bedenken."
Ingrid Raven
Eigenaar Kijk in de Praktijk

Ben jij klaar met ingewikkeld en zwaar? Ga je voor licht en jouw easy way? Dan is Easy Way Elite de juiste keuze. Ik sta voor persoonlijke aandacht en groei vanuit een stevig strategisch plan. Daarnaast omring je je met hele fijne, warme en ambitieuze mede-Eliters. We doen dit samen, ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan!

Klanten over Mirjam

Marieke Jansen – Stiefouder coach: “Meest waardevolle in het traject vond ik het connecten met andere ondernemers. Mirjam is heel betrokken en bevlogen, echt commited aan de groep. Ze heeft verschillende ondernemingen gehad, waardoor ze veel ervaring en kennis heeft. En ze is een hele goede coach. Ik ben hierdoor nu een ondernemer en docent in plaats van docent en ondernemer.

Rianne Allard – Eigenaar Tekenworkouts: “Mirjam heeft altijd een ander, fris perspectief. Dat zorgt ervoor dat je aangezet wordt en nieuwe ideëen krijgt en dat is enorm waardevol. Meest waardevolle uit dit traject vind ik de connecties, wat ervoor heeft gezorgd dat ik hele grote stappen heb gezet die ik niet had gezet als ik niet in dit traject had gezeten. Dat is onbetaalbaar.

Debby Ixchel – Spaans Taaldocent: “De samenwerking met Mirjam heeft me veel meer gebracht dan ik van te voren had bedacht. Ik was in het wilde aan het rondschieten, ik had niet echt een strategie. Met Mirjam heb ik een strategie uitgestippeld en daardoor kan ik nu rondkomen van mijn bedrijf. Dat kon ik voorheen niet. Het meest waardevolle voor mij was het live samenkomen waardoor je elkaar steunt, aanmoedigt en versterkt.”

Maaike Knoester – Eigenaar van Coreon: “Mirjam laat je groots denken, maar je mag bij haar ook heel eerlijk zijn in waar je nu staat. Mirjam ziet per persoon heel goed wat die nodig heeft, geen . Mirjam laat je voelen: dit is wie je echt bent en daar mag je vol in shinen.

José Flaton – Eigenaar Flaton Coaching, Training & Advies: “Door de samenwerking met Mirjam sta ik veel steviger in mijn schoenen. Ik had het wel op een rijtje, maar durfde het niet naar buiten te brengen. Ik voel nu: ik ga vliegen! Ik heb mijn hele fundament neergezet, heb weggestreept wat niet waardevol is: keep it simple, zoals Mirjam altijd zegt. Mirjam is heel open, eerlijk en toegankelijk, waardoor je een betere ondernemer wordt.

Tess de Weerd – Eigenaar Learn English with Tess: “Ik heb heel veel kennis en advies gekregen, maar je wordt vrijgelaten om er je eigen ding te doen. Dankzij dit traject heb ik grote stappen gezet waar ik heel blij mee ben en trots op ben, zoals het opzeggen van mijn baan en volledig gaan voor mijn bedrijf.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen