Gratis Live Masterclass

Meer inkomsten en vrijheid zonder harder te werken

✅ Extra: Als je je nu aanmeldt, krijg je direct toegang mijn Easy Way Stappenplan t.w.v. €97

Ontdek De geheime code van de vrije ondernemer met een winstgevend bedrijf

Na deze masterclass:

Voel je je vrij en vol ambitie!

De Easy Way is dé manier die 100% past bij JOU waardoor alles makkelijk gaat zonder anderen te kopiëren, zonder jezelf voorbij te rennen en zonder door de weerstand heen te beuken (hell no! it’s the other way around baby😀)

Wat anderen zeggen over mijn masterclasses:

Praktisch

✅ Extra: Als je je nu aanmeldt, krijg je direct toegang mijn Easy Way Stappenplan t.w.v. €97

Mijn naam is Mirjam Hegger en ik ben Hooked on Business😀 Daarom startte ik in 2018 mijn eigen Hooked on Business podcast waarin ik succesvolle ondernemers (succes in: impact, inkomsten en vrijheid) het hemd van het lijf vroeg hoe het toch kwam dat ze zo succesvol waren.

Al snel kwam ik er achter dat er eigenlijk 2 paden zijn die door succesvolle ondernemers worden bewandeld: het puur ‘spirituele’ pad van bijvoorbeeld manifesteren en visionboards. Of het keiharde ‘zakelijke’ pad van big hairy goals, discipline, door de weerstand heen en snoeihard werken.

Ik besloot beide paden uit te proberen, en ja, ik haalde in 2017 mijn eerste omzetdoel: een ton. Alhoewel ik me onwijs dankbaar voelde voor dat wat ik had bereikt, had ik dat resultaat als het ware hijgend behaald. Daardoor voelde ik me leeg. Ik was uitgeput.

Op 1 januari 2018 besloot ik: dit moet anders. Dit WIL ik anders! Daarop besloot ik om mijn eigen pad te volgen, los van allerlei opgelegde regeltjes, standaard templates en voorgekauwde methodes.

De weg die ik toen insloeg, ben ik De Easy Way gaan noemen. De Easy Way levert niet alleen mij hele mooie resultaten op (meer dan 2 ton omzet eerste half jaar van 2023) maar ook mijn klanten. Inmiddels ontving ik samen met mijn team meer dan 150 5-sterren Google reviews.

Ik ben super dankbaar voor dat wat De Easy Way mij en mijn klanten oplevert en ik deel de geheimen van De Easy Way met je in deze masterclass. Zodat ook jij meer inkomsten, impact en vrijheid krijgt. Zonder jezelf te verliezen, 100% JIJ. In mijn masterclass krijg je mijn exacte stappenplan.

Schrijf je zeker in als:

✅ Extra: Als je je nu aanmeldt, krijg je direct toegang mijn Easy Way Stappenplan t.w.v. €97

Schrijf je niet in als:

Kortom: je krijgt in mijn masterclass de exacte Blueprint waarmee je je vrij voelt, zonder dat je continu dingen moet, maar die je wel lekker veel cash oplevert, zonder dat je je de tandjes werkt. Let’s Go De Easy Way!