Business traject met persoonlijke ondersteuning

Versimpel je bedrijf en maximaliseer je winst en geluk

Yes!

Dit is je kans om eindelijk het bedrijf te krijgen waar jij van droomde toen je startte met ondernemen.

Stel je voor dat het voor jou als ondernemer mogelijk is: een bedrijf waarmee je goed geld verdient, van betekenis bent voor heel veel anderen mét te doen waar jij het allerbest in bent en wat jij het allerleukst vindt om te doen. Kortom: cashen met je talent. Zonder gekke marketingtrucs, hoge prijzen te vragen of dingen te doen die niet goed voelen.

Sterker nog, je schaamt je er bijna voor dat je er geld voor vraagt. Omdat het je natuurlijk af gaat. Omdat je het altijd al hebt gedaan, in welke vorm dan ook. Omdat je er goed in bent. Omdat je het zo leuk vindt. Omdat je de schaamte voorbij bent en je ongegeneerde ambitie volledig de ruimte wil geven.

Stel je voor dat je verkopen dan door het dak gaan. Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer fijne klanten, inkomsten en vertrouwen jouw kant op stroomt. Het voelt als vanzelf. Het delen van simpelweg je kennis, liefde en expertise hebben op deze manier impact op heel veel levens. Zonder ingewikkelde shizzle.

Je voelt dat de puzzelstukjes op z'n plek vallen

"Versimpel je bedrijf, maximaliseer je winst en geluk"

JA! Je ziet het voor je. Je voelt dat het mogelijk is. En je wil er 100% voor gaan.

Toch is er soms twijfel. Je vraagt je af of het wel mogelijk is om geld te verdienen met dat wat je het allerliefst doet. Bijvoorbeeld als een klant net ‘nee’ zei op je voorstel. Of je vraagt je af of het ondernemerschap wel is weggelegd voor je. Als je weer in je eentje boven een kopje koffie achter je laptop schuift. De verkopen tegenvallen. Of je afvraagt hoe je überhaupt aan klanten komt.

"Kun je goed geld verdienen met dat wat je het allerliefst doet én ook nog eens van betekenis zijn voor heel veel anderen?"

Online is dit veel te vinden:

Daarom stortte ik me daar volledig op toen ik ging ondernemen. Zeven jaar geleden haalde ik mijn eerste ton binnen. Yeah! Ik proostte die avond op mijn behaalde succes. Aan de buitenkant leek alles prima te gaan. Maar van binnen voelde ik me leeg en inspiratieloos. Ik had mijn doel op wilskracht en doorzettingsvermogen gehaald.

Maar wat betekent succes als je jezelf mentaal ongelukkig en fysiek uitgeput voelt?

Daarom ging ik op zoek naar een andere manier van ondernemen. Een manier waarbij je 100% jezelf kan zijn. Zonder valse bescheidenheid. Een manier waarbij je goed geld verdient. Op een mooie, niet schreeuwerige manier. Een manier waarbij je van betekenis kunt zijn voor heel veel anderen. Zonder dingen te doen die niet bij je passen.

Nu weet ik: yes, die unieke mix is mogelijk. Er is zelfs geen betere tijd dan nu om met jouw unieke talent van betekenis te zijn voor heel veel anderen. Zonder jezelf te verliezen en op een houtje te bijten. Je kunt er nu zelfs heel goed geld mee te verdienen.

Die nieuwe manier van ondernemen noem ik De Easy Way:

"Ondernemen op een manier die 100% bij je past. Waarbij je van betekenis bent voor heel veel anderen. En ook nog eens goed geld verdient."

Wil jij ook de Easy Way ondernemen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwe programma:

De Easy Way - Logo - 800x597

Klanten over de Easy Way:

"Tijdens de eerste maand van mijn deelname aan de easy way kreeg ik meteen 6 betalende klanten door de Cash-methode in het programma toe te passen. Voordat ik meedeed, had ik veel ideeën, maar kreeg ik de stappen om de inhoud + aanbod te maken niet goed helder. Daardoor lukte het me niet om concreet door te pakken. De easy way heeft mij niet alleen de praktische strategieën gegeven om vanuit een goed concept mijn online aanbod daadwerkelijk neer te zetten, maar gaf mij daarnaast precies de juiste stappen om mijn aanbod ook echt te verkopen. And so I did!"
Rinanda Christoffel
“Ik heb best wel een aantal andere online programma’s gevolgd, maar ik ben verrast door de Easy Way: veel praktischer dan wat ik eerder heb gevolgd. Andere programma’s laten je toch vaak zwemmen, maar de korte uitleg en praktische opdrachten in de easy way zorgden er bij mij voor dat ik veel makkelijker een versimpeling kon aanbrengen in mijn bedrijf. De easy way is echt easy: je komt er veel eerder!”
Josien Westveer
"Voordat ik meedeed met de easy way wist ik dat het tijd was voor een definitieve verandering in mijn bedrijf, maar ik merkte dat ik steeds bleef uitstellen. De Easy Way heeft me de definitieve doorbraak gegeven waar ik allang tegenaan zat te hikken, ik kreeg een definitieve duw in de rug om ‘mijn bedrijfje’ als mijn onderneming serieus te nemen. Nu voel ik mij echt ondernemer. Ik weet wat ik wil, waar ik naartoe ga en trek daardoor mijn ideale klanten aan. De samenwerking met hen stroomt moeiteloos, dat is echt heel fijn!”
Maaike Knoester
Maaike Knoester

Dit is wat je krijgt als Easy Way deelnemer:

En dit is hoe we dat doen:

De Easy Way bevat 3 componenten:

 1. de Easy Way modules waarin je leert hoe je op een easy way onderneemt.
 2. Een toolbox waarin alle praktische onderdelen van het online ondernemen helder en stap voor stap worden uitgelegd.
 3. En je krijgt onze directe ondersteuning.

 

Dit zijn de Easy Way modules:

Module 1

Van los zand naar krachtige strategie. Een krachtige strategie start met een stevig fundament. Waarin jij ontdekt wat voor bedrijf jij nodig hebt om daarmee een onbegrensde impact mee te kunnen maken. Dit is de basis voor de andere modules.

Module 2

Van vaag product naar onweerstaanbaar aanbod. Nadat je een heldere en krachtige strategie hebt geformuleerd ga je aan de slag met waar ik het het vaakst mis zie gaan: een onweerstaanbaar aanbod. In deze module ontdek je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, waardoor klanten geen 'nee' meer kunnen zeggen tegen hetgeen jij aanbiedt.

Module 3

Van structureel te weinig inkomsten naar moeiteloos verkopen. Hoe anders zou jouw bedrijf en leven eruit zien als je moeiteloos kan verkopen? Hoe je moet verkopen en met name online verkopen ontdek je in de derde module, zodat je van nieuwe leads moeiteloos nieuwe klanten maakt zonder dat je voelt dat je 'aan het verkopen bent'.

Module 4

Onverslaanbare mindset. Hoe zorg je dat je niet blijft hangen, dat je groeistappen blijft zetten, dat je doorgaat waar anderen stoppen, dat je stopt waar anderen doorgaan. Hoe krijg je je onverslaanbare mindset zodat je van je bedrijf een succes maakt en belangrijker hoe je je bedrijf succesvol houdt.

Extra: Toolbox

Met deze toolbox kan jij zonder moeite pakkende e-mail campagnes opzetten, winstgevend adverteren op social media, waardevolle weggevers online zetten en converterende websites maken. In praktische video’s wordt stap voor stap voorgedaan hoe je dit voor elkaar krijgt. Loop je toch vast? Geen probleem, technische specialisten staan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden, zodat je snel weer verder kunt.

Onze ondersteuning in jouw succes

Dagelijks kan je bij mij en mijn team professionals terecht met je twijfels, obstakels en vragen. Wij zijn er om je te helpen. Dat doen we als volgt:

Online coach sessies

In mijn coachsessies ben ik jouw persoonlijke sparringpartner. Ik denk met je mee over een nieuwe weggever, planning van je lancering, het krijgen van meer deelnemers voor je webinar, het neerzetten van een totaal-concept, het kiezen van een passend verdienmodel of het bepalen van een prijskaartje voor je producten. Ook de andere easy way-deelnemers denken met je me. Doel: stoppen met uitstellen, hulp bij keuzes maken, niet zelf blijven twijfelen of ‘vastdenken’, maar samen snelle én gedegen stappen zetten in je groei. We’ve got this!

Strategische marketing sessies

In onze strategische sessies is een marketing specialist aanwezig die je persoonlijk helpt en meedenkt over slimme marketing strategieën. Bijvoorbeeld het schrijven van een killer e-mailsreeks of het maken van onweerstaanbare advertenties. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder. En het is ook nog eens veel leuker! De strategiesessies geven je nieuwe energie en stap voor stap info, zodat (online) marketing leuk wordt én winst oplevert. Let’s do this together!

Gastcalls

De beste specialisten helpen je graag in hun GastCalls over bijvoorbeeld sales, klantreis, adverteren op Google, funnels en mindset. Hebben we een expertise niet in huis? Mis je een topic? Geef het aan en we regelen een expert die jou van A-Z alle insides leert. Super waardevol om van alle verschillende expertises te leren: succes gegarandeerd!

Community

24/7 kun je in onze warme en actieve community al je vragen stellen over alles waar jij als groeiend bedrijf tegenaan loopt. Gaat je lancering niet lekker? Twijfel je over de naam van je product? Vraag je je af of de prijs van je nieuwe training goed gekozen is? In de community vind je specialisten en like minded enthousiaste mede-easy wayers én natuurlijk zijn wij als experts er ook te vinden om je verder te helpen. De community is een warme en actieve omgeving waarin we samen leren en groeien. Let’s connect!

Investering

Je kunt kiezen of je per maand of jaar meedoet aan De easy way. De reden hiervoor is dat ik veel grote, dure business programma’s voorbij zie komen die een enorm gat slaan in de cashflow van een groeiend ondernemer. Vaak kun je wel in termijnen betalen, maar je zit er wel aan vast. Dat doe ik anders door een budget-optie te bieden: de maandoptie.

Als je budget het (nog) niet toelaat, kies je voor de maandoptie. Je kunt nu nog meedoen voor een laag bedrag per maand.

Meedoen per maand betekent ook dat je per maand kunt opzeggen. Wij doen er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat je blijvend resultaat haalt uit de Easy way, waardoor je altijd weer nieuwe inzichten, doorbraken en resultaten uit de Easy way haalt.

Wij gaan voor jouw resultaat! Verwacht bij ons dus geen overvolle calls of onpersoonlijk gedoe. Wij zijn oprecht bezig met jouw groei. Dat is waar we ons bed voor uitkomen en waar we voor gaan. Daarvoor hebben we jou nodig. Dus als jij er klaar voor bent, staat een liefdevol team experts en coaches voor je klaar die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengt. Stap voor stap.

Als je budget het toelaat én je klaar bent voor een duurzaam commitment, kies dan voor de jaaroptie. We geven je een mooie korting als je per jaar instapt, omdat wij het geweldig vinden om een jaar lang met je samen te werken. Je kunt het jaarabonnement jaarlijks opzeggen. Ook hierin gaan we er uiteraard voor dat jij telkens weer resultaat blijft behalen, we challengen je en we gaan voor jouw groei!

De investering in de Easy Way wordt 200 – 300 euro per maand. Omdat de easy way op dit moment nog nét niet helemaal af is, kun je nu nog meedoen voor 145 euro per maand of 1250 euro voor een jaar.

Maand- of jaaroptie?
Verwacht hier van mij geen tranentrekkende adviezen. Kies vooral wat bij je past. Ik zal met je delen hoe ik zelf een investeringsafweging maak. Zelf ga ik altijd voor lange termijn resultaat. Bijvoorbeeld werk ik met mijn personal trainer ook niet tijdelijk, ik ga voor een lange termijn commitment, omdat ik weet dat ik dan lange termijn resultaat eruit haal. Als ik coaching inkoop, ga ik het liefst voor de lange termijn samenwerking, zodat we samen de doorbraken stap voor stap kunnen maken. Lekker easy way!

Daarnaast krijg je zolang deze acte loopt de volgende bonussen:

BONUS 1: Cash met je Kennis

Mijn gloednieuwe programma waarmee je in 3 stappen je eigen online cursus neerzet én verkoopt. Inclusief stap-voor-stap video’s en Toolbox t.w.v. € 1.500

BONUS 2: AI Expert-Sessies

Hoe AI en Chat GPT in te zetten om je groei te versnellen? Met Simone Levie, Charida Dorder en Maartje Blijleven. t.w.v. € 1.254

BONUS 3: Domineer in 4 stappen

Choose, Claim, Cash en Close. Steek uit boven het gemiddelde van de markt. Domineer! t.w.v. € 597

BONUS 4: Business Expert Pack

Met Gastcalls van o.a. Kim Munnecom, Ninke van der Leck, Ernst-Jan Buijs en Sabrina Nijs t.w.v. € 1.754

Deze bonussen hebben een waarde van in totaal 5.105 euro en krijg je nu bij deze aanbieding cadeau

Elke deelname met de easy way begint met een strategisch plan. Want zonder strategie en plan, speel je een soort ‘oefenspel’, denk aan voetbal, je speelt dan een oefenpotje. Maar jij hebt serieuze ambities met je bedrijf en daarvoor is een gedegen en zorgvuldig plan nodig.

In de easy way krijg je toegang tot een Kickstart je plan sessie (video + audio + werkboek) waarmee je jouw strategische plan stap voor stap neerzet. Daarbij hoef je niet te denken in ingewikkeld of moeilijk, natuurlijk doen we dit de easy way, waardoor er een plan uitkomt die bij JOU en JOUW bedrijf past. Dat is altijd het uitgangspunt in de easy way.

De Easy Way - Logo - 800x597

Next Level business programma voor onbegrensde groei in vrijheid, inkomsten en impact

Over Mirjam

De meeste mensen kennen mij als de podcast-expert van Nederland. Een titel die ik met trots draag, want podcasten is mijn lust en mijn leven, I just love it!

Wat niet veel mensen weten, is dat ik de afgelopen jaren duizenden ondernemers mocht helpen met niet alleen het starten van een eigen succesvolle podcast, maar ook met hun bedrijfsgroei: van schoonheidsspecialist tot boer en van marketingspecialist tot kunstenaar.

Daarnaast groeide mijn eigen bedrijf razendsnel de afgelopen jaren, enkele resultaten heb je op deze pagina gelezen. Nog even wat highlights van de afgelopen maanden, zodat je ziet dat mijn succes geen eendagsvlieg was:

 • Sinds januari lanceerde ik elke maand een nieuw (!) programma, mijn thema dit jaar was niet voor niets: creatie 😊
 • Kalmpjes aan nam ik zeven 1:1 klanten aan die me ruim 10k per 6 maanden betalen
 • Na een compleet mislukte lancering haalde ik dit voorjaar alsnog een 50k-launch
 • Deze zomer draaide ik tijdens mijn maand vakantie zonder enige actie 13k omzet
 • Mijn podcast werd gerelaunched, met video-opnames in de studio
 • Ik sluit dit jaar wederom 300k+ af
 • Elke dag heb ik bakken energie, ondanks mijn chronische ziekte diabetes type 1
 • Elke dag ben ik lekker buiten te vinden met mijn hond of met mijn personal trainer, gewoon onder ‘werktijd’ 😉

Ik kan er kort over zijn: ik heb mijn easy way gevonden. En het lijkt me te gek om jouw easy way met jou te bewandelen, zodat ook jij jouw genius volledig kunt gaan leven, van betekenis bent voor anderen én daar goed geld mee te verdienen.

Lange termijn succes

Misschien heb je de uitspraak ‘je bedrijf is zo succesvol als je klanten’ wel eens gehoord. Daarom heb ik oud-klanten Rachelle, Marjolein, Rianne en Ingrid gevraagd hun ervaringen te delen nu ze na drie jaar op ons business traject terugkijken. Wat hebben ze er eigenlijk uitgehaald? Wat zijn op lange termijn hun resultaten? Dit is wat ze zeggen:

"Alweer een paar jaar geleden volgde ik een business traject bij Mirjam. Ik wilde op dat moment graag sneller gaan groeien met mijn bedrijf, maar ik had het idee dat ik niet verder kwam in het ondernemen. Ik had te weinig focus en wist niet goed welke keuzes ik moest maken. Ik had niemand om mee te sparren, had wel geïnvesteerd, maar daarbij niet altijd goede ervaringen gehad. Ik wist op dat moment gewoon niet goed welke richting ik precies op wilde met mijn bedrijf.

Mijn groei na de start in het traject is in sneltreinvaart gegaan. In korte tijd is in het traject voor mij glashelder geworden hoe ik mij het beste kan positioneren en wat ik wel en niet wil. Mijn product aanbod is een stuk duidelijker geworden. Het was voor mij toen een waardevol traject waarin ik echt heb geleerd hoe je nu vanuit een stevig fundament een bedrijf opzet. Daarvoor bleef ik hangen en had ik dagelijks last van uitstelgedrag en te weinig focus. In het traject hebben we bijvoorbeeld een challenge opgezet en een webinar en dat ging heel goed. Het persoonlijke contact vond ik vooral heel waardevol, daardoor had ik echt het idee dat ik er niet alleen voor sta.

Mijn verkopen zijn in een stroomversnelling gekomen, waardoor ik taken kon gaan uitbesteden en een team ben gaan bouwen. Bij aanvang van het traject had ik nooit verwacht dat ik dat in minder dan drie (!) maanden zou bereiken. Ik kon het zelf allemaal niet meer bijhouden wat er in zo’n korte tijd in gang was gezet, waardoor ik zoveel spannende en leuke dingen ben gaan doen!

Serieus, als je twijfelt over een business traject met Mirjam, gewoon doen. Gun het jezelf om zo'n waardevolle investering te doen in je bedrijf. Het geeft zo'n enorme boost. Niet alleen op zakelijk vlak, maar als persoon zal je ook enorm groeien."

Rachelle Blok
Eigenaar Leer E-mail Marketing
"Drie jaar geleden werkte ik nog in loondienst en het was mijn grootste droom om daar uiteindelijk mee te stoppen en me volledig te richten op mijn bedrijf Lieve Moeders. Ondanks dat ik het spannend vond, besloot ik te investeren in een business-traject van Mirjam. Het traject heb ik ervaren als een schat aan informatie, zowel de online modules met bijvoorbeeld verkoopskills en ondernemersmindset als de betrokken begeleiding.

Daarnaast heeft het me connecties met andere like-minded ondernemers opgeleverd waar ik tot de dag van vandaag nog steeds op kan terugvallen. Al tijdens het traject besloot ik om minder te gaan werken. Mijn omzet verdubbelde waardoor mijn droom uitkwam en ik mijn baan in loondienst aan het eind van het traject heb opgezegd. Mijn 'hobby' destijds is nu drie jaar verder uitgegroeid tot een heel mooi winstgevend bedrijf waarin ik dagelijks van betekenis ben voor honderden lieve moeders. De basis hiervoor is gelegd destijds in het business-traject en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Marjolein Mennes
Eigenaar Lieve Moeders
"Drie jaar geleden volgde ik een business-traject bij Mirjam. Op dat moment was ik al even bezig als ondernemer, maar had ik weinig focus en deed ik teveel dingen die me veel te veel energie kostten, zoals 1:1 werken met paarden en ruiters. Door het traject heb ik ontdekt wat veel beter bij mij past, hoe ik mijn marketing nog veel beter en gerichter in kan zetten en ook meer ondernemingsgericht denken, in plaats van uurtje/factuurtje. Inmiddels zijn we drie jaar verder en is mijn bedrijf uitgegroeid tot een platform waarin ik dagelijks honderden paardenliefhebbers inspireer. De basis voor mijn bedrijf zoals het er nu staat, is gelegd destijds in het traject, zeker mijn groei als online ondernemer. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Rianne Dekker
Eigenaar Horse in Mind
“Al ruim 15 jaar ben ik ondernemer. Ik heb een praktijk voor remedial teaching. In de praktijk begeleid ik, samen met mijn 2 medewerkers, kinderen met leerproblemen. Drie volgde ik een business traject bij Mirjam. Ik had toen een idee of noem het ‘droom’. Ik wilde een opleiding op het gebied van lezen, spellen en dyslexie starten, zodat andere onderwijsprofessionals hun leerlingen nog beter zouden kunnen helpen. Maar ja. Ik heb een praktijk met 2 vestigingen. En die vroegen ook tijd. Hoe zou ik dit kunnen doen?

In het traject was er geen tijd meer om te piekeren, want na het maken van een gedegen plan, zat er maar 1 ding op: gewoon doen! Het resultaat was dat ik al tijdens het traject mijn eerste opleidingsgroep startte en deze zat direct vol.

Inmiddels zijn we 3 jaar verder, heb ik meerdere groepen in mijn opleiding gedraaid en staat mijn opleiding dus als een huis. Wat ik uit het traject heb meegenomen en nog steeds toepas, is dat ik veel beter weet waar ik energie van krijg (en wat me energie kost) en dat ik daar ook naar durf te luisteren. Ik heb nu een bedrijf wat bij mij past en waar ik me goed bij voel. Daar ben ik heel blij om.

Als je twijfelt om een business traject te starten bij Mirjam, bijvoorbeeld vanwege de investering: echt doen. Het levert je zoveel meer op dan je nu kunt bedenken."
Ingrid Raven
Eigenaar Kijk in de Praktijk

Ben jij klaar met ingewikkeld en zwaar? Ga je voor licht en jouw easy way? Dan is Easy Way Elite de juiste keuze. Ik sta voor persoonlijke aandacht en groei vanuit een stevig strategisch plan. Daarnaast omring je je met hele fijne, warme en ambitieuze mede-Eliters. We doen dit samen, ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan!

Klanten over Mirjam

Marieke Jansen – Stiefouder coach: “Meest waardevolle in het traject vond ik het connecten met andere ondernemers. Mirjam is heel betrokken en bevlogen, echt commited aan de groep. Ze heeft verschillende ondernemingen gehad, waardoor ze veel ervaring en kennis heeft. En ze is een hele goede coach. Ik ben hierdoor nu een ondernemer en docent in plaats van docent en ondernemer.

Rianne Allard – Eigenaar Tekenworkouts: “Mirjam heeft altijd een ander, fris perspectief. Dat zorgt ervoor dat je aangezet wordt en nieuwe ideëen krijgt en dat is enorm waardevol. Meest waardevolle uit dit traject vind ik de connecties, wat ervoor heeft gezorgd dat ik hele grote stappen heb gezet die ik niet had gezet als ik niet in dit traject had gezeten. Dat is onbetaalbaar.

Debby Ixchel – Spaans Taaldocent: “De samenwerking met Mirjam heeft me veel meer gebracht dan ik van te voren had bedacht. Ik was in het wilde aan het rondschieten, ik had niet echt een strategie. Met Mirjam heb ik een strategie uitgestippeld en daardoor kan ik nu rondkomen van mijn bedrijf. Dat kon ik voorheen niet. Het meest waardevolle voor mij was het live samenkomen waardoor je elkaar steunt, aanmoedigt en versterkt.”

Maaike Knoester – Eigenaar van Coreon: “Mirjam laat je groots denken, maar je mag bij haar ook heel eerlijk zijn in waar je nu staat. Mirjam ziet per persoon heel goed wat die nodig heeft, geen . Mirjam laat je voelen: dit is wie je echt bent en daar mag je vol in shinen.

José Flaton – Eigenaar Flaton Coaching, Training & Advies: “Door de samenwerking met Mirjam sta ik veel steviger in mijn schoenen. Ik had het wel op een rijtje, maar durfde het niet naar buiten te brengen. Ik voel nu: ik ga vliegen! Ik heb mijn hele fundament neergezet, heb weggestreept wat niet waardevol is: keep it simple, zoals Mirjam altijd zegt. Mirjam is heel open, eerlijk en toegankelijk, waardoor je een betere ondernemer wordt.

Tess de Weerd – Eigenaar Learn English with Tess: “Ik heb heel veel kennis en advies gekregen, maar je wordt vrijgelaten om er je eigen ding te doen. Dankzij dit traject heb ik grote stappen gezet waar ik heel blij mee ben en trots op ben, zoals het opzeggen van mijn baan en volledig gaan voor mijn bedrijf.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen