Eva Brouwer: Schaamteloos ondernemen

Toen ze tijdens haar werk steeds maar mannen en weinig vrouwen op het podium staan, voelde Eva Brouwer steeds meer dat het haar missie is vrouwen te helpen vol zelfvertrouwen en schaamteloos op het podium te staan.

Een paar jaar geleden kreeg Eva, toen nog in loondienst, een mail in haar inbox met als titel: “Vrijwillige vertrekregeling”. Dat was voor haar de aanleiding om het ondernemerschap én haar missie volledig te omarmen.

Eva is een kleurrijke ondernemer en zij zal je zeker niet ontgaan zijn met haar ontwapenende inspiratie video’s op social media.

Ze vertelt in het interviews over haar successen als ondernemer, maar zeker ook haar Fuck Ups.

Een daarvan heeft te maken met een serieus gesprek dat ze nog niet zo lang geleden voerde met John de Mol onder het genot van een broodje gezond. En als je Eva een beetje kent, dan weet hoe smakelijk, maar vooral, hoe grappig ze deze anekdote vertelt. Of, zoals iemand eens over haar zei: hilarische diepgang.

Na het luisteren van dit interview zit er niets anders op. Je móet jezelf laten zien: “Laat jezelf niet weerhouden, durf schaamteloos jezelf te zijn”.

Je krijgt in deze aflevering ook drie hele concrete presentatie tips om jou als expert te laten shinen én Eva geeft aan twee luisteraars een exclusief gesprek cadeau.

Wil je kansmaken op een exclusief gesprek met Eva? En eindelijk je presentatie helemaal ‘on point’ hebben?

Luister dan zeker het interview met Evan Brouwer hieronder:

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/9hje97/Eva_Brouwer_-_Schaamteloos_ondernemen.mp3″ title=”Eva Brouwer: Schaamteloos ondernemen” ]

Winactie

Wil je kansmaken op een exclusief gesprek met Eva? En eindelijk je presentatie helemaal ‘on point’ hebben? Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt mijn wekelijkse inspiratie blogs én je maakt kans op een gratis gesprek met Eva Brouwer

Het bericht Eva Brouwer: Schaamteloos ondernemen verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *