Deze actie is maar beperkt geldig, nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

2024 wordt eindelijk jouw podcast-doorbraak!

✅ meer luisteraars en fans voor je podcast

✅ een vliegende start van je podcast

✅ geld verdienen met je podcast

✅ met hulp van onze expertise en support

Exclusief voor eerdere deelnemers

Je was of bent deelnemer van de Podcast Acadamy en/ of mijn programma Voice. Omdat je eerder besloot te investeren in jouw podcast-toekomst heb ik een exclusieve Feestdagenactie voor je samengesteld waarbij je toegang krijgt of behoudt (dat ligt aan je deelname op dit moment) tot een volledig pakket van in totaal meer dan 2.500 euro krijgt met een hele mooie korting én exclusieve extra’s.

Dit is het complete pakket waar je met deze Feestdagenactie toegang toe krijgt of behoudt:

Podcast Academy t.w.v. 1.000 euro

Je behoudt of krijgt toegang tot de Podcast Academy waarin je niet alleen alle video's vindt om je eigen podcast te starten, maar ook toegang krijgt tot live calls + warme community met experts waarin we antwoord geven op al je prangende podcast vragen.

Voice t.w.v. 1.000 euro

Dit jaar maakte ik de gloednieuwe training Voice waarin je de exacte strategieën aangereikt krijgt om luisteraars te krijgen voor en geld te verdienen met je podcast, zodat jouw podcast de strategische groeiversneller wordt van jouw bedrijf.

Podcast 8.0 t.w.v. 500 euro

De AI revolutie is definitief 'on'! Ontdek in deze training de kracht van AI en podcasten, zowel voor startende als senior podcasters. Leer hoe je gebruik kunt maken van AI om van jouw podcast een content machine te maken zonder dat het je extra tijd kost.

Feestdagenactie

Tijdens deze feestdagenactie behoud of krijg jij (weer) toegang tot dit complete podcast pakket t.w.v. 2.500 euro 😊

Je behoudt toegang tot deze trainingen zolang je abonnement actief is.

Daarnaast krijg je toegang tot een aantal exclusieve extra's:

Bonus: Sprint t.w.v. 995 euro

In 3 weken je eigen podcast online in de opnames van de Sprint! Start met onze hulp binnen 3 weken jouw nummer 1 podcast op alle populaire podcast-platformen staat, zoals Spotify en YouTube. Let's go!

Bonus: Podcast Cash Accelerator t.w.v. 395 euro

Geld verdienen met je podcast moeilijk? Niet als je weet hoe! In de Podcast Cash Accelerator ontdek je alle geheimen en de beste tips over geld verdienen met je podcast van populaire podcasters zoals Giel Beelen, Kim Munnecom die je direct kunt toepassen voor jouw eigen podcast. Let's Cash It!

Bonus: AI Expert-Sessies t.w.v. € 1.254

AI en Chat GPT is niet meer weg te denken. Maar welke AI Tools zijn het handigst? En hoe zet je ze precies in? In deze sessies een exclusieve drieluik met AI-workshops van Simone Levie, Charida Dorder en Maartje Blijleven. Let's be prepared!

Je krijgt nu toegang tot het complete pakket t.w.v. 2.500 euro én toegang tot de bonussen t.w.v. 2.644 euro tijdens deze exclusieve Feestdagenactie voor maar:

49 euro per maand of 490 euro per jaar excl BTW