Gebrek aan liefde

December kan een heerlijke maand zijn, maar kan soms ook gevoelens van verdriet of eenzaamheid triggeren. We kennen allemaal wel van dat soort momenten en mijn inziens zijn we hier op aarde niet om ons alleen of verloren te voelen. Want er zijn zoveel anderen die er voor je zijn! Mensen die (onzichtbaar) achter je staan. Je onhoorbare cheerleader zijn. Op wie je kunt bouwen. Van wie je echt op aan kunt.

Toch zie ik dat we vaak vergeten om onze waardering uit te spreken. Of dat we het voor ons houden. Omdat het zo hoort. Omdat we niet willen overdrijven. Of omdat we er geen tijd voor hebben.

In deze podcast aflevering hoor je over mijn initiatief #spreadthelovenow wat ik ben gestart op mijn social media kanalen Instagram en Facebook. Daarmee wil ik je de mogelijkheid bieden om die onzichtbaarheid en stille supporters in de spotlight te zetten. Daar niet mee te wachten, maar het NU te doen.

Want ik ben ervan overtuigd dat je creativiteit, liefde en drive zoveel meer gaat stromen als je het deelt. Daarom in december elke woensdag: spread the love now! Ga even naar mijn Instagram account @mirjamheggerpodcastexpert en tag onder de post degene waar je blij van wordt of voor wie je dankbaar bent. Samen maken we van deze decembermaand een fijne, warme maand 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *