Gefeliciteerd, jij gaat je eigen podcast deze zomer Kickstarten!

Wat super dat wij je daarbij gaan helpen, we kijken er enorm naar uit! Je krijgt zo een e-mail met alle informatie en een e-mail met je inloggegevens voor de Podcast Academy.

Maar wacht, je kunt nu gebruik maken van een HELE BIJZONDERE KANS:

Op dit moment maak ik een gloednieuwe training: Voice – Je podcast Next Level. Waarin je met je podcast je bedrijf exponentieel laat groeien. Door het maken van slimme keuzes en het volgen van de juiste strategieën. Dat is Voice!

Omdat deze training op dit moment nog in ontwikkeling is, kun je alleen dit weekend gebruik maken van een presale, waarbij je niet alleen een fikse korting krijgt als je je inschrijft, maar ook nog eens extra lang toegang krijgt tot Voice: heel 2023 in plaats van 6 maanden.

Alleen dit weekend geldt een presale aanbod voor niet-klanten. Maar omdat jij net met de Podcast Academy Kickstart bent gestart., krijg je nog eens 50% korting op de Presale. Hierdoor is je investering nog geen 125 euro voor Voice.

Start met:

Voice

Je Podcast Next Level

Gebruik de kortingscode ‘academyklant‘ voor nog eens 50% korting

Speciaal voor aanstormende, enthousiaste en ambitieuze podcast-makers to be. Want een eigen podcast is geweldig. Maar hoe krijg je met die podcast:

Om dit alles te bereiken, heb je maar 1 ding nodig. Het is heel simpel. Je stem! Daarom maak ik een gloednieuw programma: Voice – Je podcast Next Level.

Dit is wat je krijgt:

Module 1: Versnel

Laat je podcast en bedrijf versneld groeien door slimme groei-strategieën.

Module 2: Vergroot

Krijg meer luisteraars een media-imperium waar niemand omheen kan.

Module 3: Verdien

Maak van je podcast een cashcow met 15 bewezen verdienmodellen.

Bonus Module: Podcast Reanimatie Box

Reanimeer je podcast in 3 stappen.
Stap 1: optimaliseer je audio- en editing kwaliteit.
Stap 2: herpositioneer je podcast.
Stap 3: lanceer je podcast opnieuw.

Voice is op dit moment nog niet klaar. Module 2 en 3 worden geactualiseerd en module 1 en de bonusmodule staan nog in de steigers. De komende maand worden de onderdelen van Voice ge-upgrade en gevuld. Dit weekend open ik eenmalig de deuren met een Presale. Dat betekent dat jij je nu voor een super laag bedrag én met extra lang toegang meedoet met Voice.

De uiteindelijke investering van Voice zal tussen de 750 en 1.500 euro liggen. Ik bied nieuwe klanten nu eenmalig de mogelijkheid om je met meer dan 70% Presale Korting nu voor een eenmalig bedrag van 245 euro in te schrijven. Maar. Omdat je net bent gestart met de Podcast Academy Kickstart, krijg je ook nog eens een korting van 50% op de Presale. Dat betekent dat je investering nu maar 125 euro is. Eenmalig 🙂 Goed om te weten: dit tarief verdwijnt na dit weekend en komt niet meer terug.

Gebruik de kortingscode ‘academyklant‘ voor de 50% korting