Super bedankt voor het invullen!

Wacht nog even: wil jij een persoonlijke podcast van mij ontvangen?

Dan is dit je moment! Jij als luisteraar van de geheime podcast krijgt nu exclusief de mogelijkheid om mij (Mirjam) een persoonlijke en/ of business vraag te stellen! Mijn antwoord ontvang je vervolgens via een voice Whatsapp als een persoonlijke podcast.

Wil je bijvoorbeeld altijd al weten waarom ik het Podcast Summit Live event organiseerde? Of hoe ik het ondernemerschap met mijn gezin combineer? Of vraag je je af welke prijs je product moet worden? Of heb je een heel andere vraag?

Dan heb je nu de kans om mij jouw persoonlijke vraag via Whatsapp te stellen.

Vervolgens krijg je van mij persoonlijk antwoord
op je vraag in een persoonlijke podcast via een Whatsapp voiceberichtje!

Waarom doe ik dit? Gewoon, omdat ik het leuk vind om met jou als mijn podcast luisteraar in contact te komen.

Ik vraag hiervoor een vergoeding van 5 euro. Dat is natuurlijk een gek bedrag en ik zou het ook gratis kunnen doen, maar om te voorkomen dat er allerlei niet-serieuze Whatsappjes binnenkomen, vraag ik een kleine vergoeding. Zie het als een exclusief cadeautje van mij voor jou als podcast luisteraar van mijn geheime podcast.

Hoe werkt het precies?

Klik op de button en vul je gegevens in. Vervolgens krijg je in je mailbox een e-mail met mijn telefoonnummer.

Je voegt dat nummer toe aan je contacten en je kunt mij een Whatsapp bericht sturen. Je kan een voice berichtje sturen, waarin je je vraag stelt. Houd een maximum lengte aan van 2 minuten. Je kunt je vraag natuurlijk ook typen in Whatsapp als je dat fijner vindt.

Vervolgens beantwoord ik je vraag via Whatsapp. Je krijgt dus een persoonlijke podcast van mij!