Hoe je vanuit chaos kunt groeien

Hoe kan je vanuit chaos groeien met je business? Je hoort het in deze aflevering.

2 reacties

  1. Hi lieve Mirjam, wat fijn dat je ons weer zo meeneemt zonder filters van groothouden… Geweldige vergelijking met Oei ik groei! Dat is het echt hè? Ik heb al zo vaak naar je geluisterd en dan vind ik veel herkenning in jouw podcasts van mijn persoonlijke groeistuipen die ik doorloop op een kleinere schaal. Nu jij in de ‘nieuwe chaos’ zit, en ik hoorde dit afgelopen twee weken aan, dacht ik: nou, ik zit nu echt in een heel ander proces. Die chaos had ik vorig jaar veel. Het maakte het niettemin superboeiend om te luisteren. En vanochtend had ik een gesprek met mijn voormalige VA en deelnemer. En toen kwam die: de verschuiving. Een nieuw speelveld, en het besef van de beperking die ik me had opgelegd door zo aan mijn plannen vast te houden. Omdat ik inmiddels twee soorten klanten aantrek, bleek ook in mijn gesprek met haar. En dan voel ik ‘m: waaaaaah, CHAOS, totale shift van perspectief. Dus toch, haha Heerlijk dit feest der herkenning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *