Hoe krijg ik mijn podcast op Spotify – Veelgestelde vraag

Podcast Masters Podcast logo

Als podcast expert krijg ik vaak de vraag: hoe krijg ik mijn podcast op Spotify en Apple Podcast? In deze aflevering hoor je mijn antwoord.

Ook krijg je uitleg over het verschil tussen een podcast host, zoals Anchor en Soundcloud en een podcast platform zoals Spotify en Apple Podcast.

Veel luisterplezier!

2 reacties

  1. Hai Mirjam, bedankt voor je podcast. Ik publiceer mijn podcast op Spotify vanuit Anchor. Alleen probeer ik hem nu op mijn Phoenix website te embedden en krijg ik de sticker ‘voorbeeld’ onder de titel. Waarom is dat en wat kan ik doen om dit te verwijderen?

    1. Hoi Laurence, leuk dat je mijn podcast waardeert! Wat jij aangeeft ben ik nog niet eerder tegengekomen. Zie jij dat alleen aan de ‘achterkant’ van je website, of ook als je als bezoeker die pagina bekijkt? Je zou in plaats van de Anchor speler de Spotify speler kunnen gebruiken, wellicht werkt het dan wel. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *