Logo Podcast Masters Podcast

Ik wil mijn eigen podcast maar waar begin ik? (podcast)

Als podcast expert krijg ik vaak de vraag: Ik wil wel podcasten maar waar begin ik?  

Vaak uit zo’n dilemma zich in allerlei praktische vragen. Hoe lang moet mijn podcast aflevering zijn? Hoe vaak moet ik posten? Moet ik alleen solo-afleveringen doen of ook interviews? Hoe doe ik dan een goed interview? Waar vind ik goede gasten? Allemaal vragen die te maken hebben met waar je moet beginnen als het gaat om podcasten. 

Het antwoord is simpel, namelijk: stap voor stap.  

Maar ja, wat is dan de eerste stap?

Je hoort mijn antwoord in deze podcast aflevering. Je kunt de podcast aflevering ook als blog lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Podcast Masters Podcast

Hooked on Business Podcast