Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Helaas, de training is al gestart. Je kunt je wel op de wachtlijst zetten voor de volgende keer:

Start nu jouw eigen podcast, zodat jij jouw kennis en inspiratie op een unieke manier deelt en je eigen vaste fanbase opbouwt.

Schrijf je nu in voor mijn training: In drie dagen je eigen podcast

In drie dagen leer ik jou stap voor stap alles over de inhoudelijke kant van een podcast (wat deel je wel of juist niet in je podcast, hoe houd je structuur in gesprekken, waar begin je). Maar ontdek je ook precies hoe je je podcast technisch realiseert. Van opnemen, naar editen tot publiceren: in 3 dagen staat jouw eigen podcast.

De training is al gestart. Je kunt je wel op de wachtlijst zetten:

0 +
Podcast afleveringen
0 k+
Luisteraars
0 %
Purpose

“Vorig jaar had ik een poging gedaan om met podcasten te beginnen. Maar het bleef bij een poging. Gelukkig kwam Mirjam op mijn pad. Mijn eerste podcast staat online en de volgende staan al klaar. Dankzij Mirjams duidelijke en waardevolle feedback weet ik nu hoe ik het moet doen en waar ik op moet letten."

Elma Maaskant - Eigenaar Cosmetica Bedrijf Creative Cosmetics

“Mirjam heeft mij enorm geholpen met het verder ontwikkelen van mijn podcast. Haar unieke visie heeft mijn concept op zowel creatief als zakelijk vlak naar een hoger niveau getild. Mirjam heeft een scherp oog voor detail, en weet exact wat er nodig is om een podcast te vertalen naar een succesvol businessmodel. Ik kan je zeker aanraden om bij Mirjam aan te kloppen als jij je podcast op een professionele manier wilt neerzetten.”

Deams – HipHop Artiest

"Ik had al een podcast, maar die lag stil, omdat ik niet zo goed wist welke kant ik ermee op wilde. Daarom klopte ik aan bij Mirjam. Wat Mirjam echt onderscheidt van anderen: ze is zonder pretenties. Ze wil écht dat jij goed uit de verf komt en stelt haar talenten ten dienste aan jouw missie en aan jouw verhaal. Heel bijzonder. Ik ken niemand die zó podcast-gek is als Mirjam en dat enthousiasme is absoluut aanstekelijk."

Anke Verbruggen - Leiderschapscoach bij Mama Mojo

Start 25 maart

Dag 1: Bedenk

Wat wordt de rode draad in je podcast? Voor wie maak je je podcast? Hoe blijf je je luisteraars boeien? Waar begin je überhaupt? Hoe vaak ga je podcasten en hoe lang worden je afleveringen? Is een vaste in- en outro noodzakelijk? Op welke kanalen publiceer je? Vandaag krijgt je Podcast Plan stap voor stap vorm en beantwoord ik al je vragen.

Dag 2: Creëer

Na het maken van je plan is het vandaag tijd voor ACTIE. Je hoort niet alleen welke software je daarvoor nodig hebt, maar ook welke apparatuur. Waarvoor heb je een RRS Feed nodig? Naast techniek ook antwoord op al je interview vragen. Hoe houd je structuur in een gesprek? Hoe bouw je een verhaal op? Hoe regel je top gasten in jouw markt? Vandaag krijg je hapklare antwoorden op al je vragen.

Dag 3: Promoot

Hoe krijg je luisteraars voor je podcast en hoe zorg je ervoor dat je de Most Valuable Podcast in je markt wordt? Hoe krijg je via je podcast klanten? Hoe kun je geld verdienen met je podcast? Welke content kanalen kies je om je podcast te promoten? Vandaag hoor je al mijn geheime inside informatie na 3 jaar zelf podcasten én de klanten die ik inmiddels geholpen heb met hun podcast.

Dit is hoe we dat doen:

Start 25 maart
3 stappen
3 dagen
3 live online trainingmomenten
1 specifieke technische call
1 maand alles terugkijken

De training is al gestart. Je kunt je wel op de wachtlijst zetten:

Jouw doelgroep zit op dit moment thuis en zit te wachten op jouw kennis en inspiratie.

Wie ben ik?

Nice to meet you! Mijn naam is Mirjam Hegger, podcast maker en liefhebber van het eerste uur. Met mijn eigen podcast Hooked on Business inspireer ik wekelijks ondernemers en bedrijven over het ondernemerschap.

Inmiddels maakte ik met meer dan 50 ondernemers meer dan 100 afleveringen, stond mijn podcast meteen op nummer 1 in de categorie business en werd mijn podcast meer dan 50.000 gedownload.

Daarnaast verzorg ik podcasts van bedrijven, waaronder de podcast van winst.nl. Opdrachtgever Laura de Haan zegt hierover:

“De interviews die Mirjam verzorgt, vind ik altijd boeiend. Mirjam weet de juiste dingen te vragen en weet het beste uit de mensen te halen zonder daarbij irritant te worden. De interviews van Mirjam zijn niet vluchtig en oppervlakkig, maar gaan echt de diepte in. Mirjam is onbevooroordeeld en professioneel en een warm mens.”

Ook begeleid ik bedrijven om hun eigen podcast succesvol te (her) starten, zoals Rachel Levi, Anke Verbruggen, Elma Maaskant en Deams. En geef ik masterclasses aan bedrijven. Anouk Kral zegt hierover: “Bedankt Mirjam voor het delen van je expertise. Heel waardevol. Ik heb heel veel aan je bruikbare tips gehad.”

Voor mijn eigen podcast sprak onder andere deze top ondernemers:

Ik sprak onder andere deze top ondernemers:

Ik ben super excited om al mijn kennis en ervaring nu met jou te gaan delen in deze driedaagse podcast training, zodat jij ook (eindelijk) je eigen podcast start en een trouwe fanbase opbouwt.

Je kunt overal wel vinden hoe je je podcast kunt starten. Maar in deze training krijg jij mijn unieke methode waardoor ik inmiddels twee succesvolle podcasts opzette en mijn netwerk is uitgebreid met succesvolle ondernemers die ik elk moment van de dag kan bellen.

Schrijf je in voor deze training als jij:

 • Jouw doelgroep juist nu laagdrempelig wilt bereiken
 • Jouw kennis en expertise vanuit huis wilt delen
 • Jouw podcast wilt starten zonder technisch gedoe
 • Met jouw kennis wilt inspireren
 • Grote impact wilt maken zonder meteen op een echt podium te staan
 • Eindelijk je eigen podcast wilt starten, maar ja, waar begin je?
 • Veel waarde wilt geven aan je doelgroep op een ontspannen manier
 • Veel bereik wilt zonder hoge kosten
 • Een goed begin wilt van je eigen podcast onder begeleiding van een echte expert

In mijn training

 • Zet je in 3 dagen jouw eigen podcast neer
 • Krijg je stap voor stap concrete handvatten en tips
 • Leer je mijn methode waarmee ik 2 succesvolle podcasts opzette
 • Ontdek je hoe mijn podcast meteen op nummer 1 stond
 • Kun jij al jouw vragen stellen aan een expert
 • Word je 3 dagen door een expert getraind en houd je daarna 1 maand toegang
 • Leer je hoe je waardevolle content creëert in je eigen podcast en deze content slim inzet
 • Krijg je constructieve feedback op je eigen ideeën van een expert
 • Word je geïnspireerd door toffe voorbeelden van anderen

Je kunt aan deze training t.w.v. 250 euro nu eenmalig voor maar 25 euro deelnemen.​

De training is al gestart. Je kunt je wel op de wachtlijst zetten:

Maar dat is nog niet alles

Je krijgt ook nog 2 BONUSSEN: 1 maand toegang tot alle materialen van deze training én exclusieve toegang tot een database met video’s die je kunt bekijken zodat je in je eigen tempo stap voor stap je eigen podcast ook technisch helemaal goed neerzet. Deze bekijk je in jouw persoonlijke leeromgeving.

Misschien vraag je je af: waarom podcasten?

Niets stijgt zo hard

Geen andere markt in de media stijgt zo hard als de podcast markt. In 2019 luisterde 2,2 miljoen Nederlanders een podcast. Daarnaast stijgen de advertentie inkomsten van een podcast momenteel met meer dan 20% per jaar.

Ruimte

Wereldwijd zijn er 500 miljoen blogging sites, 31 miljoen You Tube kanalen en maar 800.000 podcast kanalen. Ruimte genoeg dus voor jouw eigen onderscheidende podcast.

88% luistert aflevering helemaal

Een podcast luisteraar ervaart de band met de maker als heel persoonlijk en luistert doelbewust, loyaal en vol aandacht naar een podcast. Maar liefst 85% van de luisteraars luistert een aflevering helemaal. Een overgroot deel van de luisteraars (88%) luistert de meeste of alle afleveringen van 1 podcast show.

Specialistische content

Er is in een podcast ruimte voor specialistische content over jouw specifieke expertise. Hiermee kan jouw bedrijf unieke, relevante én waardevolle content maken voor jouw specifieke doelgroep en jij kunt je als ondernemer uniek als expert in jouw niche profileren. Met een podcast kun je dus echt jouw niche aanspreken.

Goede podcast maken is laagdrempelig

Een goede podcast is op een laagdrempelige manier te maken en er zijn podcasts in alle soorten en maten. Er zijn talloze manieren om voor jouw bedrijf een waardevolle en onderscheidende podcast te maken, van Q&A’s tot interviews, van monologen tot hoorspelen, het kan allemaal.

Zet nu ook jouw eigen podcast op

Nog even kort samengevat, dit is wat je krijgt:

 • De training 'in 3 dagen je eigen podcast'
 • 3 dagen: 25, 26 en 27 maart
 • 3 live online trainingsmomenten
 • 1 specifieke technische call
 • 1 maand alles terugkijken
 • Persoonlijk Podcast Plan
 • Duidelijke opdrachten
 • Techniek Check List
 • Elke dag Q&A
 • Alles 1 maand toegankelijk (t/m 27 april)

De training is al begonnen. Je kunt je wel op de wachtlijst zetten:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Veelgestelde vragen

Er zijn al zoveel podcasts, waarom zou ik een podcast starten?

Als je naar cijfers kijkt, zijn er op dit moment 500 miljoen blogging sites, 31 miljoen You Tube kanalen en maar 800.000 podcast kanalen. Wereldwijd. De Verenigde Staten, China en Zweden zijn grote podcast landen. Zeker als je in Nederland kijkt, zijn er nog maar heel weinig bedrijven die de kracht van podcasting inzien én pakken. Ruimte genoeg dus voor jouw eigen onderscheidende podcast waarin jouw missie, visie en expertise te horen is.

Is dit wel het juiste moment om een podcast te beginnen?

Door de Corona crisis zijn veel mensen aan huis gekluisterd. Natuurlijk wordt er gewerkt, maar er is ook veel tijd voor bijvoorbeeld bijscholing. Maar ook voor inspiratie, juist vanuit jouw unieke kijk op de wereld. In een podcast is daar ruim gelegenheid voor. Juist nu.

Wat krijg ik nu eigenlijk?

De trainging: In 3 dagen je eigen podcast op 25, 26 en 27 maart.
3 live trainingsmomenten via het programma Zoom. Alle instructies krijg je in je mailbox.
1 specifieke technische call waarin je alle technische vragen die je nog hebt, kunt stellen.
Je kunt 1 maand alles terugkijken.
Jouw Persoonlijke Podcast Plan.
Technische Check List die ik met mijn klanten doorloop.
Elke dag een live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen.
Alles 1 maand toegankelijk (t/m 27 april).
Heel veel liefde en aandacht van mij 😊

Ik kan er niet altijd bij zijn. Is meedoen wel handig?

Na deze trainingsperiode (25 t/m 27 maart) houd je 1 maand toegang tot zowel de live trainingen als de technische database in een persoonlijke leeromgeving.