Gefeliciteerd, je hebt je ingeschreven.

Je krijgt zo een e-mail met de bevestiging van je inschrijving.

Maar wacht, want je kunt nog van iets gaafs gebruik maken:

Wil je nu al mega veel inspiratie en ideeën voor het opzetten van je podcast van experts in het vakgebied?

Wil jij:

Ontvang alle opnames van het Podcast Summit niet voor 35 euro maar voor slechts €15.

Deze inspirerende podcast makers en experts waren te gast tijdens het Podcast Summit 2020:

Dit aanbod geldt alleen nu en komt niet meer terug:

Speciaal voor jou als deelnemer van het Podcast Summit geen €35 maar voor

Slechts 15 euro

Jouw Host Tijdens

het Podcast Summit 2020

Als Podcast Expert hoor ik heel vaak: “er zijn al zoveel podcasts in Nederland, waarom zou ik mijn eigen podcast starten” en “met podcasten valt geen droog brood te verdienen”. Terwijl er zoveel inspirerende podcast makers en experts zijn die prachtige voorbeelden van mooie nieuwe podcasts hebben en als echte voorloper nu al het tegendeel bewijzen door wel inkomsten uit hun podcast te halen.

Het is een lang gekoesterde wens om tijdens het Summit de beste podcast makers en experts samen te brengen. Zodat we elkaar kunnen informeren én vooral inspireren met mooie podcast verhalen. Leren van fouten. Geïnspireerd worden door successen. Zodat ook jij met volle inspiratie je eigen podcast (her) start!

Waanzinnig gaaf dat jij het tofste podcast feestje van 2020 gaat herbeleven, je bent van harte welkom, dus ontvang nu alle opnames van het allereerste Nederlandstalige Podcast Summit!

Mijn naam is Mirjam Hegger, podcast maker en liefhebber van het eerste uur. Met mijn eigen podcast Hooked on Business inspireer ik wekelijks ondernemers en bedrijven over het ondernemerschap. Daarnaast startte ik onlangs mijn Podcast Masters Podcast waarin ik inspirerende podcast makers en experts interview.

Inmiddels maakte ik meer dan 150 afleveringen, sprak ik meer dan 50 gasten, stonden mijn beide podcasts meteen op nummer 1 in de podcast ranking en werd mijn Hooked on Business podcast meer dan 60.000 keer gedownload.

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik anderen wilde helpen om ook een eigen succesvolle podcast te helpen starten. Daarom opende ik de deuren van mijn Podcast Masters Academy waarin ik inmiddels honderden podcast makers in spé help om hun eigen succesvolle podcast te starten.

Ik neem je graag mee in mijn podcast wereld! Laat je informeren en vooral inspireren wat podcasten voor jou kan betekenen, ik heet je van harte welkom tijdens het allereerste Nederlandstalige Podcast Summit!

Dit Podcast Summit is voor jou als

je een eigen podcast wilt starten maar:

je al een eigen podcast hebt maar:

Deams

"Mirjam heeft een scherp oog voor detail en weet exact wat er nodig is om een podcast te vertalen naar een succesvol businessmodel."

Anke Verbruggen

"Ik ken niemand die zó podcast-gek is als Mirjam en dat enthousiasme is absoluut aanstekelijk."

Jeanet Bathoorn

"Mirjam is op dit moment the-go-to-person als het gaat om het opzetten, maken en vermarkten van een podcast."

Rachel Levie

"Mirjam is een geweldige podcasthost. Haar interviews zijn 'spot on' en ze heeft een heerlijke stem om naar te luisteren. Maar bovenal is de kwaliteit heel hoog."

Laura de Haan

"De interviews die Mirjam verzorgt, vind ik altijd boeiend: ze zijn niet vluchtig en oppervlakkig, maar gaan echt de diepte in. Mirjam weet het beste uit de ander naar boven te halen."

VeelGestelde Vragen

Natuurlijk had ik veel geld kunnen vragen voor alle opnames van de interviews met deze podcast experts, maar mijn wens om dit Summit voor een groot publiek toegankelijk te maken is groter. Daarom kun je voor dit bedrag alle opnames bekijken.

Interviews met inspirerende podcast makers en experts. Over hoe het ze is gelukt om een succesvolle podcast te starten. Waar ze tegenaan zijn gelopen (zodat jij die fouten kunt voorkomen) maar ook wat lukte en hoe ze dat hebben gedaan (zodat jij dat kunt kopiëren 😊). Kortom: top adviezen van top experts.

Je schrijft je voor slechts €15 in voor de opnames van het Summit. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met alle info op het door jou opgegeven e-mail adres én een e-mail met je account gegevens waar je de opnames kunt bekijken als het jou uitkomt.

De lengte van de interviews varieert van zo’n 30 tot 75 minuten.

Believe me, je gaat tijdens dit Summit mega geïnspireerd worden over podcasten, dus ja! Je bent ook als je nog geen podcast hebt, dan krijg je heel veel waarde en inspiratie uit de opnames.

Als je wilt weten hoe je (meer) luisteraars krijgt en/ of geld kunt verdienen met je podcast, dan krijg je heel veel waarde en inspiratie uit de opnames.

Voor podcast makers in spé maar ook als je al een podcast hebt, ben je van harte welkom.