Investeren kun je leren in 5 stappen

Moet ik hier wel in investeren? Kan ik het niet zelf? Is dit het bedrag wel waard? Wat gaat het me opleveren? Zijn er geen goedkopere opties? Vragen die mijn klanten me regelmatig stellen.

Ik zie dat er online vaak wordt gezegd dat je het ‘moet voelen’ en dan op die groene knop moet drukken. En alhoewel ik zelf heel intuïtief onderneem, sta ik in investeren toch net een tikkie anders.

Niet per se sexy misschien, maar ik ben van team ‘gecalculeerd investeren’. En dat adviseer ik mijn (nieuwe) klanten ook. Zelf volg ik 5 stappen als ik investeer en hierin neem ik je mee in deze aflevering. Dit is een reeks van in totaal 5 afleveringen rondom het thema: Investeren kun je leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *