Deze actie is maar beperkt geldig, nog:

Daarna sluiten de deuren tot minimaal eind dit jaar. Stop met uitstellen en schrijf je nu in!

Podcast Academy Kickstart

In 3 weken je eigen

Podcast

In 3 stappen je eigen nummer 1 podcast, van idee tot knallende lancering

MH - Summer School - Icoon podcast academy

JE BENT EEN KEI IN JE VAK EN BENT KLAAR OM JE (MEER) TE LATEN HOREN

Je wil er geen tijdrovende, amateuristische hobby bij, maar een razend populaire podcast waarmee je niet alleen nieuwe luisteraars trekt, maar telkens terugkerende fans creëert die niet kunnen wachten op jouw volgende podcast aflevering, en in de rij staan om met jou te werken.

Als ondernemer zie je kansen en ben je altijd op zoek naar specifieke kennis en de beste strategieën om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien. Je doet daarin geen concessies en gaat alleen voor de top. Je hebt maar 1 doel: groei.


Groei in bereik. Groei in van betekenis zijn. Groei in omzet. Groei in vrijheid. Kortom: winstgevende groei. Je weet dat je dit met een eigen eigen podcast bereikt en bent klaar om een vliegende start te maken!

Your playing small does not serve the world. Who are you not to be great?

Marianne Williamson

Ook deze podcasters zijn ooit begonnen bij het begin:

Kim munnecom

"Inmiddels draaide ik meerdere keren een six figure launch met mijn podcast."

Robin Seetz

"Mijn podcast leverde me inmiddels meerdere sponsordeals en mooie samenwerkingen op."

Igor Beuker

"Voice is de toekomst en podcasten een blijvertje."

Wendy Kerssens

"De afgelopen maanden haalde ik zo’n 30.000 euro directe inkomsten uit mijn podcast."

Lara van Dongen

"Mijn omzet verviervoudigde de afgelopen maanden door mijn podcast."

Thijs Lindhout

"Door mijn podcast stond ik in uitverkochte theaters."

Nu ben jij aan de beurt, laat je horen!

MIJN NAAM IS MIRJAM HEGGER, AUTEUR VAN HET BOEK ‘PODCASTEN VOOR ONDERNEMERS’. ZELF STARTTE IK IN 2016 MIJN EERSTE PODCAST.

Nu, zeven jaar later, zie ik wat mijn podcast
me heeft opgeleverd:

  • Hele fijne nieuwe klanten
  • Een waardevol netwerk vol A-players
  • Up-to-date kennis
  • Een snelgroeiend bedrijf
  • Heel veel plezier en fun!

Toen ik startte, struinde ik uren YouTube en blogs af. Ik luisterde podcasts en kocht materialen waar ik niet altijd even blij mee was. Het heeft me vele uren, dagen en uiteindelijk maanden gekost voor mijn eerste afleveringen te horen waren en pas na maanden had ik een stabiel luisterpubliek opgebouwd die voor een hele snelle groei van mijn bedrijf heeft gezorgd. Ik verdubbelde de afgelopen jaren telkens mijn omzet. Niet door veel te doen, maar door juist 1 ding heel goed te doen: podcasten. Lekker simpel! En winstgevend.

Al mijn kennis en expertise over het succesvol starten en met een big bang lanceren van je eigen razend populaire podcast vind je in mijn Podcast Academy Kickstart.

Ben jij klaar voor exponentiële groei in je business? Dan is het starten van je eigen podcast een no-brainer. Heb je nog geen bedrijf, maar wil je met een vliegende start je bedrijf beginnen? Dan geeft een eigen podcast je business een super snelle start-injectie.

Ik stelde een compleet podcast start-pakket voor je samen, graag nodig ik je uit voor de volgende stap:

Podcast Academy Kickstart

Start in 3 stappen je podcast:

1. Bedenk

De blauwdruk van jouw nummer 1 podcast (inclusief
Geheime Lanceerstrategie om direct op nummer 1 te komen).

2. Creëer

Bewezen stappenplannen en praktische how to-video’s waarmee je je eigen intro, outro en afleveringen opneemt. Gegarandeerd zonder technisch gedoe

3. Lanceer

Je lanceert eenvoudig je podcast op de populaire podcast- platformen, zoals o.a. Spotify en YouTube én je podcast krijgt direct een boost met luisteraars.

Inclusief masterclasses met 25+ gast-experts over o.a. podcasten en SEO, LinkedIn en storytelling.

Dit is wat je allemaal krijgt:

Toegang tot de Podcast Academy met daarin 3 modules voor een Kickstart van jouw eigen nummer 1 podcast t.w.v. 1.000 euro

Inhoudelijke- en technische hulp voor je podcast via Zoom-calls waarin we persoonlijk met je meekijken en meedenken.

Online live ondersteuning van enthousiaste en ervaren podcast-professionals met persoonlijke feedback, zodat je niet vastloopt.

Wekelijkse live online calls met Mirjam en haar team

Stap voor stap video’s, zodat je ook als je geen technisch wonder bent heel makkelijk jouw eigen podcast start

Kant-en-klare templates die je direct zelf kunt toepassen, zoals een simpele tool voor het maken van een scorende podcast titel + mailtemplate waarmee ik meer dan 50 top gasten strikte voor mijn eigen podcast

Bewezen strategie: inmiddels doorliepen meer dan 1.500 podcast makers in spé succesvol mijn Podcast Academy.

Stel je vragen 24/7 aan 1 van onze podcast professionals waardoor je nooit onnodige vertraging oploopt en super snel je eigen podcast start

Connect met meer dan 1000 ambitieuze podcast enthousiastelingen in Nederland en België in jouw eigen persoonlijke leeromgeving

99% van de deelnemers aan de Academy hebben geen specifieke technische kennis. De techniek wordt stap voor stap uitgelegd, zodat ook jij als je geen technisch wonder bent, jouw eigen podcast start met onze hulp. Loop je toch vast? Wij staan voor je klaar! Omdat onze podcast experts dagelijks technische vraagstukken oplossen, is jouw hick up makkelijk en snel verholpen. En kun je weer verder met dat waar jij goed in bent, zonder technisch gedoe.

WORD ONDERDEEL VAN EEN GROEIEND AANTAL AMBITIEUZE ONDERNEMERS MET EEN EIGEN, RAZENDSNEL GROEIENDE PODCAST DIE JE MEER KLANTEN, OMZET EN FUN OPLEVERT!

Je start met onze hulp in de Podcast Academy (eindelijk) je eigen podcast. Je plannen blijven niet langer op de plank liggen, ‘ooit’ wordt nu: wij helpen je stap voor stap én tegelijkertijd razendsnel naar een succesvolle podcast die jou toffe nieuwe klanten, mooie opdrachten en heel veel plezier opleveren.

Laat je horen!

Podcasten 8.0

Om je podcast-start te versnellen, kunnen we niet meer zonder hulp van artificial intelligence. Daarom krijg je ook toegang tot mijn gloednieuwe programma Podcasten 8.0 t.w.v. € 500:

MODULE 1: AI Essentials
MODULE 2: AI en podcasten
MODULE 3: Jouw podcast Futureproof met AI

Inclusief AI Promptpack (meer dan 100 Chat GPT prompts) en AI Podcast Toolbox met daarin de belangrijkste AI Tools.

Jouw podcast starten met hulp van
AI is nog nooit zo makkelijk geweest,
met dit complete pakket start jij in
no-time je eigen podcast!

TIJDELIJKE ACTIE

De investering in Podcast Academy Kickstart is normaal gesproken 1.000 euro en mijn programma Podcasten 8.0 kost 500 euro. Daarbij krijg je gewoonlijk 4 maanden toegang tot beide trainingen, Maar, omdat de deuren van de Podcast Academy tot minimaal januari 2024 sluiten, hebben we een hele toffe tijdelijke actie. Je krijgt nu geen 4 maar 6 maanden toegang en je investering is maar:

495 euro excl BTW

Bonussen

De deuren van de Podcast Academy sluiten tot in elk geval januari 2024. Daarom is er nu een tijdelijke actie waarbij je niet alleen meer dan 50% korting krijgt als je je nu inschrijft, maar je krijgt ook nog eens drie hele toffe, exclusieve bonussen cadeau:

Bonus 1: Sprint t.w.v. 995 euro

In 3 weken je eigen podcast online in de Sprint! Je krijgt persoonlijke hulp van mij en mijn team, waardoor je niet vastloopt en binnen 3 weken jouw nummer 1 podcast op alle populaire podcast-platformen staat, zoals Spotify en YouTube. Let's go!

Bonus 2: Expert Pack t.w.v. 1.960 euro

Ontdek in deze Expert Pack meer dan 20 GastCalls met alles over aan jouw podcast gekoppelde onderwerpen, zoals: stemgebruik, storytelling, pakkende podcast titel, muziekrechten en SEO voor podcasten. Deze ExpertPack geeft jouw podcast-lancering de definitieve boost voor jouw eigen nummer 1 podcast!

Bonus 3: Podcast Cash Accelerator t.w.v. 395 euro

Geld verdienen met je podcast moeilijk? Niet als je weet hoe! In de Podcast Cash Accelerator ontdek je alle geheimen en de beste tips over geld verdienen met je podcast van populaire podcasters zoals Giel Beelen, Kim Munnecom die je direct kunt toepassen voor jouw eigen podcast. Let's Cash It!

Reacties van klanten

Hannelore Zwitserlood - Hannelore in je oren Podcast

5/5

“Ik had geen idee had wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van een eigen podcast, vooral wat betreft de technische shizzle. Daarom schreef ik me in voor de Podcast Academy. Ik kan je zeker aanraden om je voor de Academy aan te melden als je ook geen idee hebt waar je moet beginnen en als je zeker wil weten dat je geen belangrijke stappen vergeet.”

Robin Seetz - De Spaarpodcast

5/5

“Ik schreef me in voor de Podcast Academy, omdat ik mijn eigen podcast wilde starten, maar ik net dat laatste zetje in de rug nodig had. De training is top: alles wordt stap voor stap uitgelegd, van inhoud tot techniek. Al binnen een maand ben ik mijn eigen podcast gestart: De Spaarpodcast. De constante bereidheid van het team om vragen te beantwoorden, heeft hier ook absoluut bij geholpen. Als jij twijfelt over je idee of over hoe je een podcast start, dan kan ik de Academy zeker aanraden.”

Linda Oudendijk - Let’s let it all out Podcast

5/5

“Aangezien ik geen idee had waar te beginnen bij het maken van een podcast en me voornamelijk liet tegenhouden door de technische shizzle die erbij komt kijken, ben ik heel blij dat ik me heb ingeschreven bij de Podcast Academy. Het meest waardevolle vind ik, naast alle trainingen, de diverse bijeenkomsten waar je al jouw vragen kunt stellen en de feedback van pro’s en andere deelnemers op jouw product. Zo fijn om het niet alleen te
hoeven doen. Ik raad het iedereen aan die wil starten aan een eigen podcast avontuur.”

Frank Ranzijn - Mijn Afrika, mijn wildlife Podcast

5/5

“Ondanks dat ik mezelf een digibeet zou noemen, ben ik toch mijn eigen podcast gestart. De Podcast Academy heeft me daarbij enorm geholpen. Je wordt aan alle kanten zeer goed meegenomen in alle stappen die nodig zijn om je eigen podcast te starten. Een super gemotiveerd team, veel goede en duidelijke presentaties en Q&A uurtjes helpen je zeer zeker over de drempel die velen zullen herkennen. Het team in de Academy + alle andere startende Podcast makers motiveren je enorm tijdens het gehele traject.”

Monique Bladder - Doet ‘ie anders nooit Podcast

5/5

“Ik schreef me in voor de Podcast Academy omdat ik hulp nodig had bij het opzetten van mijn podcast. Met als gevolg: binnen 3 weken mijn podcast online. En dankzij de tips van Mirjam óók nog eens nummer 1 in de charts!”

Tischa Neve - Even over mijn kind Podcast

5/5

“Heldere, praktische en volledige uitleg, tips en ondersteuning om je eigen podcast met succes de starten! Mijn podcast ‘Even over mijn kind’ staat zo goed dankzij Mirjam Hegger en haar team.”

Jetske Thielen - Duurzaam hoe dan Podcast

5/5

“De Podcast Academy gaf me eindelijk een stok achter de deur om mijn podcast-idee echt serieus te nemen. Met succes, want ik ben mijn podcast gestart! De community van allemaal serieuze, ambitieuze podcast makers én experts in de Podcast Academy was mijn investering meteen al waard. Dat gaf me het gevoel: “we doen het samen”. Ik kan je de Academy zeker aanraden als je daadwerkelijk je podcast wil starten zonder te veel leer- tijd kwijt te zijn. Want die tijd kan je beter stoppen in de inhoud, veel leuker!”

Aurélie Veltema - Content Talk met Aurélie Podcast

5/5

“De Podcast Academy van Mirjam Hegger en haar team is echt top voor een stevige start van je eigen podcast. Ik heb veel geleerd, ook handige tips meegenomen en ben lekker van start gegaan met mijn eigen podcast.”

Stephanie Verkerk - Ons kent ons Podcast

5/5

“Begin dit jaar heb ik mijn certificaat in ontvangst mogen nemen. Toen ik bedacht om podcasts te gaan maken, wist ik dat ik het niet allemaal zelf uit wilde zoeken. Daarom besloot ik me in te schrijven voor de Podcast Academy. Stap voor stap werk je je podcast uit. Er is ruimte om vragen te stellen die echt ontzettend snel beantwoordt worden en je krijgt de support van mede podcasters. Super leerzaam en leuk, ik ben blij dat ik de investering gedaan heb!”

Annelies Aarts - Stralend ondernemen Podcast

5/5

“Waardevolle en persoonlijke begeleiding gehad wanneer nodig, bij het opzetten van mijn eigen ‘stralend ondernemen’ podcast. Samen met haar team is Mirjam van alle markten thuis om te helpen waar ik vast liep. Mijn grote compliment gaat uit naar Sander, die zowel technisch onderlegd als motiverend sterk is. Ik kan vooruit en vlieguren gaan maken!”

WIJ KREGEN VAN ONZE KLANTEN INMIDDELS MEER DAN 100 5-STERREN GOOGLE REVIEWS MET EEN GEMIDDELDE VAN 4,9 UIT 5 STERREN. DIT IS WAAR WE HET VOOR DOEN: JOUW SUCCES!

Dit is het moment!

HET IS NU TIJD OM DEFINITIEF TE KIEZEN VOOR NEXT LEVEL GROEI MET JE BEDRIJF EN JOUW EIGEN NUMMER 1 PODCAST TE STARTEN. JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN, WE’VE GOT YOUR BACK! IK HEB ER SUPER VEEL ZIN IN OM JOU SAMEN MET MIJN TEAM PODCAST-PROFESSIONALS PERSOONLIJK TE BEGELEIDEN OM JOUW EIGEN NUMMER 1 PODCAST TE STARTEN. IK KAN NIET WACHTEN OM JOU TE VERWELKOMEN IN DE PODCAST ACADEMY.

Schrijf je nu in en… Let’s GO!