Yes, je hebt je succesvol ingeschreven voor mijn Masterclass: 'De Podcast Code Gekraakt'!

Check je e-mail (en wellicht je spambox)

Maar wacht even, ik heb nog iets gaafs voor je:

Hours
Minutes
Seconds

Jij krijgt nu het allereerste boek over podcasten voor ondernemers van Nederland tijdelijk zonder verzendkosten

Succesvol

Podcasten

Voor ondernemers

- In 4 simpele stappen -

Hét boek voor ondernemers die impact willen maken, razend snel willen starten, groeien en geld willen verdienen met hun eigen podcast. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.

Nu zonder verzendkosten.

Dit ontdek je in mijn boek:

Ik denk dat dit het boek is waar heel veel ondernemers op zaten te wachten. Je hebt nu écht geen excuus meer om niet te starten met je eigen podcast. In dit boek leer je alle stappen. Mirjam is dé podcast expert van Nederland.

5/5

Thijs Lindhout

100% Inspiratie Podcast en De Duurzame Podcast

Dit boek is een absolute must have voor elke ondernemer die meer succes, meer impact en meer geld wil verdienen middels een podcast!

Het is inspirerend, motiverend en super praktisch, precies zoals Mirjam is. Na het lezen van dit boek heb je geen excuus meer om het niet te doen!

5/5

Kim Munnecom

Kim Munnecom Podcast

Mirjam Hegger heeft mij overtuigd: Een podcast maken is leuk, makkelijk én een waanzinnig middel om een warme relatie op te bouwen met luisteraars. Op geen enkel ander kanaal wordt er zo geconcentreerd naar je boodschap geluisterd. Met dit boek is er geen excuus meer om te starten: Mirjam deelt hierin al haar kennis over podcasten op een overzichtelijke, begrijpelijke manier.

5/5

Rachel Levi

Chaos in de Orde Podcast

In haar podcasts, events en haar nieuwe boek geeft Mirjam Hegger ondernemers een serie superhandige trends en tips over podcasting. Een must read voor ondernemers met visie en lef. Mensen die geloven in aandacht verdienen, content marketing, eigen mediakanalen en directe relaties met hun fans.

5/5

Igor Beuker

Internationaal key note speaker, futurist

Het beste moment om je podast te beginnen, is nu.

Als ondernemer zie je kansen en ben je altijd op zoek naar specifieke kennis en de beste strategieën om je impact te vergroten en je bedrijf te laten groeien. Je wil geen volgend marketing-trucje, want je tijd is kostbaar. Waar jij in gelooft, is een strategie die je een voorsprong geeft op je concurrenten en je direct meer klanten oplevert.

Podcasten is een unieke manier om direct in de oren van jouw ideale klant te komen. Je krijgt onverdeelde aandacht van je luisteraar. Geen vluchtig scroll-gedrag, maar jouw luisteraar voelt bij elke aflevering een directe verbinding met jou en je boodschap, waardoor je zelfs op afstand een hechte en warme relatie opbouwt; de droom van elke ondernemer, omdat je luisteraar aantoonbaar sneller met je wil samenwerken of koopt.

Daarnaast zijn dit de feiten:

Aantal podcast-luisteraars neemt toe

Het aantal podcast-luisteraars neemt snel toe: in mei 2019 luisterde 28% van de Nederlanders wel eens een podcast. In drie jaar tijd is dat percentage flink gestegen. In mei 2022 luisterde maar liefst 49% van de Nederlanders weleens een podcast. Dat betekent dat 7 miljoen Nederlanders van 16 jaar en ouder weleens een podcast beluistert. Binnenkort die van jou?!

Aantal podcasts in Nederland laag

Dagelijks proberen ondernemers een flintertje aandacht te krijgen van hun potentiële klanten via social media. Wist je dat er op dit moment 2,3 miljard YouTube-kanalen wereldwijd zijn (in Nederland ruim 9 miljoen). Facebook heeft ruim 10 miljoen accounts in Nederland en Twitter ruim 3,5 miljoen. Als je die miljoenen aantallen vergelijkt met het aantal podcasts in Nederland (nog geen 17.000 op dit moment), dan biedt dat aantal jou als ondernemer nog zoveel ruimte om jouw eigen publiek te bereiken.

Podcast luisteraars zijn loyaal

Podcast-luisteraars zijn enorm loyaal en merktrouw. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 85% van de luisteraars een groot deel van de podcast, of de hele aflevering tot het eind luistert. 88% luistert de meeste of al je afleveringen als ze je podcast eenmaal gevonden hebben. De droom van iedere ondernemer: zo bouw je een waardevolle langetermijnrelatie op met een (potentiële) klant en wordt het voor jouw luisteraars een no-brainer om met jou te gaan samenwerken of een product van je af te nemen.

Audio is in opkomst

Gesproken woord, voice, podcasting, kortom alles wat met audio te maken heeft, is in opkomst. Denk aan voice innovaties als Alexa en Google Home: we gaan steeds meer tegen apparaten praten. We geven opdrachten aan Siri en het aantal verstuurde WhatsApp voiceberichtjes neemt toe. Kortom: audio wordt steeds normaler in ons dagelijks leven en podcasting zal daarin een steeds grotere rol gaan spelen. Futurist Igor Beuker vatte het tijdens het Podcast Summit mooi samen: “Voice is de toekomst en podcasten een blijvertje.”

Kortom: Podcasten is op dit moment een gat in de markt waar jij als slimme ondernemer nu nog gebruik van kunt maken.

Stel je eens voor: wat zou het voor de groei van je bedrijf betekenen als jij jouw eigen podcast start, razend enthousiaste luisteraars krijgt en er geld mee verdient? Zou je bedrijf na een half jaar of jaar gegroeid zijn? Ik denk het wel! Sterker nog, ik zie het bij mijn klanten gebeuren:

Bijvoorbeeld mijn klant Niels van Ekeren van Wat als?! De wielerpodcast: ” Ik heb een succesvolle wielerpodcast die nog steeds blijft groeien.

Of Lara van Dongen van Lara’s Liefdesschool Podcast: “Vier maanden geleden startte ik mijn eigen podcast en sindsdien is mijn omzet door mijn podcast verdrievoudigd.

Over Mirjam

Mirjam Hegger startte in 2016 haar eerste podcast en bereikte inmiddels meer dan 200.000 luisteraars met twee wekelijkse podcasts. Ze is eigenaar van de Podcast Academy waarin ze, samen met haar team podcast-professionals, dagelijks honderden deelnemers helpt om hun eigen succesvolle podcast te starten, luisteraars te krijgen en er geld mee te verdienen.

Mirjam organiseert jaarlijks het Podcast Summit, waarin ze duizenden podcast-makers en -experts bij elkaar brengt, zoals Giel Beelen, Angelique Houtveen (3FM), Koen en Jaro (Lotgenoten Podcast), Zarayda Groenhart, Igor Beuker en Dionne Slagter. Ook gaf ze het allereerste Nederlandstalige podcast-tijdschrift uit: het Podcast Masters Magazine.

Dit jaar heeft ze de kroon op haar werk gezet door haar eerste boek ‘Succesvol Podcasten Voor Ondernemers’ te schrijven. Net als met haar andere activiteiten wil ze hiermee een bijdrage leveren aan haar missie:

“Het is mijn missie om een ware podcast revolutie te ontketenen in Nederland en Vlaanderen, omdat er nog veel meer mooie verhalen, waardevolle informatie en unieke inspiratie gedeeld mag worden die nu nog verborgen blijft.”

Voor wie is dit boek?

“Ik ken werkelijk niemand in de hele branche die podcasten zo makkelijk, toegankelijk en praktisch implementeerbaar maakt.”

Anne Quaars – Preachings by Q Podcast

“Je krijgt precies de tips van een insider die je nergens anders vindt. Voor iedereen die wil gaan podcasten of van zijn of haar podcast een succes wil maken.”

Simone Levie – Miljoenenpraat Podcast

“Er is niemand in Nederland en België die zo bedreven is in podcasten en er zoveel over weet als Mirjam.”

Ninke van der Leck – Ninke van der Leck Podcast

“Een complete handleiding voor ondernemers. Van idee tot succesvolle podcast. Geschreven door een van Nederlands meest vooraanstaande podcast experts.”

Nico Oud – Founder Podcast-host Springcast

Bestel 'Succesvol Podcasten voor ondernemers' en ontvang meer dan 20 gratis extra's zoals:

Boek Extra 1: Mijn grootste podcast blunders en successen t.w.v. 99 euro

Ontdek mijn grootste podcast blunders en geheimen. Na ruim 6 jaar vier verschillende podcast maken én er duizenden anderen meehelpen, deel ik in de 10 Do’s en 10 Don’ts voor het maken van je eigen podcast. Zodat je het wiel niet meer opnieuw hoeft uit te vinden en leert van mijn fouten en successen. Normaal 99 euro, nu cadeau bij het boek.

Boek Extra 2: 14 antwoorden op de meest gestelde technische podcast vragen t.w.v. 99 euro

Zie je op tegen de techniek van het maken van een podcast? Ik zie dat techniek vaak een reden is waarom ondernemers een podcast uitstellen. Super zonde, want als je de basics eenmaal doorhebt, zet jij in no-time je eigen podcast op, of verbeter je je bestaande podcast-skills. Na het lezen van dit e-book is ingewikkelde technische shizzle voorgoed verleden tijd! Normaal 99 euro, nu cadeau bij het boek.

Boek Extra 3: Mijn beste podcast interview tips t.w.v. 99 euro

Inmiddels interviewde ik voor mijn eigen podcast honderden inspirerende ondernemers en podcast-makers over hun successen, mislukkingen, inzichten en en lessen. Na al deze interviews maakte ik de balans op en bundelde ik mijn beste interview-tips. Graag deel ik ze met jou, zodat jij voortaan ultiem voorbereid maar vooral vol enthousiasme je podcast-interview ingaat. Normaal 99 euro, nu cadeau bij het boek.

Deze Boek Extra’s t.w.v. 297 euro maakte ik exclusief voor de lezers van mijn boek en zijn nergens anders verkrijgbaar. Naast deze 3 extra’s krijg je nog meer dan 20 extra’s als je mijn boek aanschaft.

Nu zonder verzendkosten.