Joshua Kaats: 23-jaar en tonnen euro’s per maand omzet

Deze week in de Hooked on Business podcast een interview met een hele bijzondere en inspirerende ondernemer: Joshua Kaats. Joshua is 23 jaar jong en heeft een aantal succesvolle ondernemingen.

In het interview hoor je hoe enorm onder de indruk ik raak van de mindset die Joshua heeft ontwikkeld als het gaat over het ondernemerschap. Hij heeft een lifestyle waarin hij de wereld rondreist, mensen helpt en geniet van alles wat het leven hem biedt. Je hoort hoe hij omgaat met kritiek, want zowel zijn ondernemingen als zijn lifestyle roepen reacties op die niet altijd even aardig zijn. Hoe gaat hij om met haat reacties? Welke doelen heeft hij? Hoe gaat hij om met tegenslag?

Naast het ondernemerschap hoor je in dit interview ook kant-en-klare tips als je zelf wilt beginnen met dropshipping en deelt hij zijn tips over het gezond op of uitbouwen van je bedrijf. Het werd een openhartig gesprek met een hele mooie ondernemer: Joshua Kaats.

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/mu559r/Joshua_Kaats_23_jaar_en_tonnen_omzet.mp3″ title=”#42 Hoe Joshua Kaats op 23 jarige leeftijd tonnen euro’s per maand omzet” ]

Het bericht Joshua Kaats: 23-jaar en tonnen euro’s per maand omzet verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *