Krachtige keuzes en verhuizing

De afgelopen 2 afleveringen keek ik een week en paar maanden terug. In deze aflevering kijk ik langer terug en deel de enorme veranderingen die ik het afgelopen jaar heb doorgemaakt. Nieuwe business. Flinke stappen in mijn gezondheid. Verhuisd naar de andere kant van het land. Ik lijk wel een compleet nieuw leven te hebben!
Als je een steentje in je schoen voelt, kan het een blaar worden. Ik leg uit hoe je van dat steentje in je schoen afkomt als het nog geen blaar is. Welke krachtige keuzes daarbij horen en hoe ik de kracht van stoppen meermaals toepaste afgelopen jaar, hoor je in deze aflevering.

Het bericht Krachtige keuzes en verhuizing verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *