Mirjam Hegger

Podcast Expert voor ondernemers

Gratis Podcast Masterclass.

Wil jij ook eindelijk je eigen podcast?

Ook als je nu nog niet weet wat je moet vertellen, je opziet tegen technische shizzle en je afvraagt of er wel iemand op jouw podcast zit te wachten.

Meld je gratis aan voor de Masterclass van 10 maart om 9:30

Afleveringen
0 +
Luisteraars
0 k+
Purpose
0 %

Zorg dat je deze Masterclass niet mist als:

Je een podcast wilt starten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Daarom stel je je podcast telkens uit en belandt je idee onderaan je prioriteiten lijst.

Je als een berg opziet tegen alle technische shizzle.

RSS Feed, apparatuur, statistieken, editing software... Als je die termen leest, haak je compleet af.

Je geen tijd hebt voor nog een 'dingetje erbij'.

Je bent al druk genoeg. Klanten helpen, je social media up to date houden, nieuwe opdrachtgevers zoeken. Een podcast als 'project' erbij is echt too much.

Je je afvraagt wie er eigenlijk op jouw podcast zit te wachten

Het lijkt wel of iedereen een podcast heeft tegenwoordig, dus welke meerwaarde zou die van jou dan nog hebben?

Meld je gratis aan voor de Masterclass van 10 maart om 9:30

In deze Podcast Masterclass ontdek je:

Meld je gratis aan voor de Masterclass van 10 maart om 9:30

Beloofd:

Dit wordt geen ingewikkelde, technische Masterclass waar jij (en ik ook niet 😉) niets van begrijpt. Wat je wel kunt verwachten is een lekker praktische én inspirerende Masterclass met inside tips en toffe voorbeelden.

Dit wordt óók geen ’13-in-een-dozijn’ Masterclass waarmee je een soort standaard template krijgt waarin je anderen gaat kopiëren. Wat je wel kunt verwachten, zijn concrete tips hoe je je verhaal kunt vertellen op een manier die bij jou en je bedrijf past. Onderscheidend. Anders.

Dit wordt geen Masterclass over podcasten als flashy nieuwe marketing tool. Je ontdekt dat podcasten géén hype of trend is. In mijn podcast leer je hoe je ervoor zorgt dat jouw podcast geen ‘dingetje erbij’ wordt, maar niet alleen je strategie versterkt, maar waardoor jij ook een magneet wordt voor klanten die bij je passen.

Wanneer

Woensdag 10 maart – 9:30

De Masterclass duurt ongeveer 1,5 uur.

Over Mirjam

Leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Mirjam Hegger, podcast expert én liefhebber van het eerste uur. Met mijn eigen podcast Hooked on Business inspireer ik wekelijks ondernemers en bedrijven over het ondernemerschap. Inmiddels maakte ik met meer dan 50 ondernemers meer dan 175 afleveringen, stond mijn podcast meteen op nummer 1 in de categorie business en werd mijn podcast inmiddels meer dan 75.000 keer gedownload. Door mijn podcast ontmoet ik inspirerende ondernemers en lukte het mij door dit ontstane netwerk om tijdens een benefiet event dat ik organiseerde ruim 18.000 euro op te halen voor het goede doel. Ook podcast ik voor andere bedrijven, zoals winst.nl (Eelco de Boer) en Anne Quaars.

Schrijf je in voor mijn Podcast Masterclass waarin ik alle geheimen van mijn eigen succes onthul en je stap voor stap de strategieën leer van mijn eigen succesvolle podcast én die van mijn klanten.

Tot dan!

Waarschuwing!

Meedoen aan mijn Masterclass is op eigen risico. Zoals mijn klant Anke zegt: “Ik ken niemand die zó podcast-gek is als Mirjam en dat enthousiasme is absoluut aanstekelijk.” 🙂
Belangrijkste wat ik persoonlijk uit de Podcast Masterclass haalde, was dat je veel meer skills in huis hebt dan je denkt. De Masterclass gaf mij het inzicht: ik moet gewoon gaan doen en vragen als het om mijn eigen podcast gaat.
Alex Parengkuan
Pijn release therapeut
De Podcast Masterclass is informatief, maar ook interactief. Mirjam is sowieso fijn om naar te luisteren maar ze reageerde ook adequaat op vragen van deelnemers. Ze is zeer enthousiast en dat werkt aanstekelijk😀. Deze masterclass is zeker een aanrader als je aan een eigen podcast denkt!
Valerie Roest
Eigenaar massage praktijk
Het was een super leuke en interessante masterclass van begin tot eind bleef het mij boeien. Nogmaals bedankt.
Helga Derby