Leiderschap nemen in je leven en bedrijf met Marco Buschman

Deze week in de Hooked on Business podcast een interview met Marco Buschman van Courius. Marco is leiderschapsexpert, spreker en executive coach bij Courius.

Daarnaast is hij auteur van het boek Verbindend Leiderschap. Het gesprek gaat over leiderschap nemen in je leven en bedrijf. Je hoort een persoonlijk verhaal hoe hij dat zelf heeft gedaan en nu doorgeeft aan zijn klanten. De eerste 35 jaar in het teken van ratio.

Hoe heeft hij de overstap gemaakt om meer ruimte te maken voor intuïtie en gevoel in zijn leven en werk? Marco schuwt niet om een intiem kijkje te geven in zijn leven en ondernemerschap. Hoe maakt hij keuzes? Hoe gaat hij om met tegenslag? Wat maakt dat hij heeft gekozen om zijn bedrijf te laten groeien naar een bedrijf met personeel? Wat is daarin zijn drive en missie?

Een persoonlijk gesprek met een inspirerende ondernemer: Marco Buschman.

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/a3azqz/_32_-_leiderschap_nemen_in_je_leven_en_bedrijf_met_Marco_Buschman.mp3″ title=”#32 Leiderschap nemen in je leven en bedrijf met Marco Buschman” ]

Het bericht Leiderschap nemen in je leven en bedrijf met Marco Buschman verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *