Live dagen Domineer Mastermind

Stap 1

Afhankelijk van de keuze die je maakte voor deelname (Online of Exclusive variant, maand- of jaardeelname), heb je tijdens je traject toegang tot 1 of 2 Livedagen. Weet je niet meer precies hoe het zat en hoeveel Livedagen in je traject zitten? Geen probleem, mail even naar support@mirjamhegger.nl en wij kijken het voor je na.

Stap 2

Scroll naar beneden op deze pagina, kies de datum/ data van je Livedag en plan direct definitief in.

Tijden

De livedagen zijn van 10-16 uur. Houd rekening met uitloop. Compleet verzorgd: vega lunch, drankjes en snacks inbegrepen. Heb je een dieet? Laat het nu direct weten via support@mirjamhegger.nl Uiterlijk 1 week voor de Livedag plaatsvindt doorgeven, dieetwensen die daarna worden doorgegeven kunnen we niet garanderen i.v.m. vooraf bestellen van de lunch, hoe spijtig ook.

Locatie

Floralaan 21B 7321 BA Apeldoorn De locatie ligt in een woonwijk. Gratis parkeren in de wijk. Ook goed bereikbaar met ov, de locatie ligt op 10 minuten lopen vanaf Apeldoorn CS. Of je neemt een ov-fiets.

LET OP

Livedagen zijn niet verplaatsbaar, uitgezonderd calamiteit. Ben je er een Livedag niet bij om een andere reden dan calamiteit, dan vervalt je Livedag, hoe vervelend ook. Hier wordt niet van afgeweken i.v.m. planning, huur, voorbereidingen en lunch.

Druk op de weg

Het is tegenwoordig erg druk op de Nederlandse wegen en de kans is groot dat dit een effect heeft op je reistijd, waardoor je te laat komt een Livedag. Super zonde natuurlijk, want een Livedag zit boordevol inspiratie en informatie + je komt samen met een prachtige groep mede-ondernemers. TIP: boek een overnachting (of twee 🙂 en maak er een lekker uitje van voor jezelf. Op die manier heb je ook nog eens tijd voor goede voorbereiding + verwerking. Wel zo relaxed!

Vragen of onduidelijkheden?

Voor alle logistieke of andere vragen graag even een mailtje naar Anne via support@mirjamhegger.nl Blijf niet zitten met je vraag, maar kom even op de lijn bij ons, wij helpen je graag verder!